Visa Dining Collection
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Best Quality Daughter
Sin especificar•Centro de la ciudadBest Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Clementine
Americana contemporánea•North CentralAt Clementine, we’re serving seasonal, innovative eats in a modern & lively atmosphere. Our team, led by John (2023 James Beard nominee for Best Chef: Texas) and Elise Russ, draws inspiration from diverse global flavors. Our ever-evolving menu guarantees fresh and exciting options, while our dishes like the White Mushroom Salad, Ricotta Cavatelli and Clementine Crunch Bar remain cherished favorites. Our beverage menu is small but mighty, carefully curated to include only the most delicious wines & beers from our absolute favorite producers expertly selected to elevate your dining experience. Want your own bottle? Our corkage fee is $35 per 750ml.Our Dining Room provides comfortable indoor seating, while the Kitchen Bar boasts an exciting vantage point overlooking our open kitchen, allowing you to witness the creation of each dish. For a change of scenery, our covered patio, is perfect for al fresco dining, complete with heaters and blankets to keep you cozy on those cool nights.
Cured
De la granja a la mesa•Centro de la ciudadCured, el primer y muy esperado gastropub inaugurado en diciembre de 2013 por el chef Steve McHugh, se encuentra en un edificio de otro siglo que perteneció a la sede presidencial de la famosa Pearl Brewing Company. El chef cuenta con más de 10 años de experiencia en Nueva Orleans como jefe de cocina del chef John Besh, seguidos por otros 2 años en Lüke, en San Antonio. Sin embargo, su mayor logro ha sido vencer su batalla contra el cáncer. Después de ese triunfo que le cambió la vida, McHugh abrió el restaurante Cured, en honor a su hazaña, así como a los cortes de res añejados que cuelgan a la vista de los clientes. Su propio proceso de curación se intensificó gracias al uso de ingredientes puros y metodología práctica. El menú del restaurante parte de cero con productos de temporada y ofrece platillos como menú como los agnolotti de patata dulce con azúcar moreno, bourbon y salvia o el cerdo cocinado a fuego lento con andouille (embutido francés) y okra. McHugh ha encontrado la manera de ofrecer su gastronomía mediante la donación de 1 USD de cada pedido de la charcutería a una organización benéfica diferente cada trimestre.
Biga on the Banks
Americana contemporánea•Centro de la ciudadEl galardonado BIGA ON THE BANKS de Bruce Auden está en un espectacular lugar del moderno Centro Internacional del centro de San Antonio. Lo histórico y lo nuevo se unen en este establecimiento con vistas un lugar romántico junto al río. El Biga elabora una cocina superactual que mejora la oferta culinaria del paseo del río de San Antonio. La revista Gourmet Magazine ha nombrado al Biga uno de los 5 mejores restaurantes de Texas. La buena mesa nunca ha sido sinónimo de "remilgado" para el chef Auden. El ambiente del Biga es informal y relajado, al estilo San Antonio. El célebre bagaje culinario de Auden, junto con el diseño creativo, han convertido al Biga on the Banks en uno de los restaurantes más sobresalientes de Texas.
Leche de Tigre Cebicheria Peruana
Peruana•Centro de la ciudad*2024 Michelin Recommended* & *James Beard Nomination for Best Chef Texas 2025* - Leche de Tigre is a Peruvian cebichería and pisco bar in Southtown, San Antonio. Chef Emil Oliva has curated a menu that celebrates Peruvian cuisine in an authentic yet not traditional way using nikkei techniques, chifa recipes, criollo traditions, spanish and Italian influences. We invite you to experience different spaces in our restaurant. We have the greenhouse for a nice cozy space filled with plants, perfect for larger and private parties as well. Our ceviche bar where guests are able to have a much more personable experience with the chefs and the food. A Pisco bar full of talented bartenders curating amazing cocktails. Our dining room, exciting, busy, warm, and full of life. We also offer shaded front patio with a busy street and a covered back patio experience with beautiful trees surrounding us. We look forward to serving you, welcome to our home.
Bliss Restaurant
Americana contemporánea•Centro de la ciudadBliss se encuentra de manera constante en las listas de mejores restaurantes de San Antonio gracias a su calidad, servicio y ambiente. Bliss se encuentra a tan solo unas cuadras del centro de San Antonio, en la próspera zona de Southtown. Este establecimiento destilar excelencia de una manera genuina y hospitalaria. La cocina de Bliss es de estilo americano contemporáneo. El menú varía con frecuencia y enfatiza el uso de productos temporada de una forma creativa, alejándose de lo común y predecible. De esta manera crean una experiencia culinaria relajada pero elegante en un entorno auténtico y cómodo.
Pharm Table
De la granja a la mesa•Centro de la ciudadOur verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!