Visa Dining Collection
Obtén acceso a reservas en los mejores horarios en algunos de los restaurantes más populares con la tarjeta Visa Infinite(R) (EE. UU. y México) y Visa Infinite Privilege(R) (Canadá). Hay restricciones. Lee los Términos y condiciones
Descubre los restaurantes de Visa Dining Collection en Metro de Atlant
Bistro Niko
Francesa•BuckheadBistro Niko ofrece un guiño a París y se encuentra justo en el corazón de Buckhead. La moderna comida francesa es sencilla y auténtica, y se complementa con una lista de vinos asequible, cocteles fantásticos y una amplia carta de cervezas artesanales. El Bistro Niko es un restaurante ideal de la zona y presenta techos de lujo, piezas de arte de París y un patio con vistas a Peachtree.
Bones
Bistecs•BuckheadEl Zagat otorga al Bones las notas más altas de todos los asadores de América en cuanto a comida y servicio. El Bones también ha sido galardonado por el Zagat Survey como el mejor restaurante de Atlanta. El Bones proporciona comida de la mejor calidad y dispone de una aclamada bodega. Asimismo, ha sido reconocido durante los últimos 38 años como el punto de referencia de estilo en Atlanta.
Yeppa & Co
Italiana•BuckheadPietro Gianni and Stephen Peterson, two of the owners behind Storico Vino, plan to open Italian restaurant Yeppa and Co. Yeppa, named for a verbal exclamation expressing joy and excitement, will serve a menu of dishes influenced by the coastal city of Rimini in the Emilia-Romagna region of Italy along the Adriatic Sea. Look for plates of cured meats and cheeses, grilled skewers, seafood dishes with fish from the Adriatic, paninis and piadina romagnola (Italian flatbread sandwich) as well as hearty pasta dishes, like lasagne alla bolognese and tortelli filled with meat, vegetables, and cheese. Expect pizzas as well as focaccia on the menu, too.
Hal's - Buckhead
Bistecs•BuckheadEl restaurante Hal antepone el gusto a las modas, y no es el típico restaurante de ambiente intelectual tan a menudo relacionado con la cocina de esta calidad. La decoración incluye manteles blancos, flores, ladrillo visto y velas.
Little Alley Steak - Buckhead
Asador•BuckheadA top-notch charcuterie. A full decanting service with an impressive wine list. A bourbon collection you wouldn’t believe. The newest edition to Buckhead, Little Alley Steak, rivals the greatest of steakhouses including Peter Luger’s in New York or Bern’s in Tampa. Creators of top OTP hotspots, Hicham Azhari and Fikret Kovac are digging into the past to create a relaxed, late 1800′s-inspired space.
Yebo Beach Haus
Africana austral•BuckheadYebo Beach Haus del empresario de restaurantes Justin Anthony presenta un concepto de inspiración costera con cocina de autor llena de sabores sudafricanos con una distintiva fusión estadounidense. El restaurante ofrece un menú repleto de sofisticadas opciones al estilo Hamptoms se encuentra con California ideales para compartir. El ambiente, influenciado por decoraciones tipo Cape Town ofrece un escape exótico en el corazón de Buckhead.
TWO urban licks
Americana•Poncey-HighlandTWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
The Garden Room
Americana contemporánea•BuckheadWelcome to our Garden. A place to celebrate, unwind and step away from the noise of life. An unexpected escape from the routine. Experience an unforgettable chef-driven cuisine and indulge in innovative cocktails while surrounded by lush florals that warmly welcome you. The sense of community and euphoria will captivate one’s sense of belongingness. A 15 minute grace period is allocated to each reservation, before cancellation. Kindly note, all guests in your party must arrive prior to being seated. Valet parking is available at St. Regis Atlanta. The cost is $15 after validation. Please validate your ticket at the host stand. *We are unable to validate self-parking.
Chops Lobster Bar - Atlanta
Bistecs•BuckheadChops Lobster Bar es el paraíso de los amantes del marisco y la carne. El comedor, decorado con azulejos, es el entorno perfecto para disfrutar de platillos de la casa, como el coctel de carne magra de cangrejo Savannah y la famosa cola de langosta Jumbo rebozada. Chops cuenta con un bar acogedor en el que se puede tomar un coctel o una copa de vino antes de cenar. Se requiere vestimenta adecuada.
Amore e Amore
Italiana•Inman Park- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
South City Kitchen Midtown
Regional americana (sureña)•MidtownEl South City Kitchen Midtown, que celebra más de 20 años como uno de los restaurantes favoritos de Atlanta, está especializado en gastronomía sureña contemporánea con un toque sofisticado. El restaurante, que combina la energía de Atlanta con la calidez de una casa sureña, ocupa un bungalow histórico renovado situado en la famosa Crescent Avenue. Los comensales podrán degustar especialidades locales, como camarón con sémola de maíz, pollo frito en suero de mantequilla, sopa de cangrejo, tomates verdes fritos y pudín de plátano, mientras disfrutan de la vista a la cocina abierta o al perfil de Atlanta en uno de los mejores patios de la ciudad. ¡Esto sí que es cenar como dicta el estilo New South! (Tenga en cuenta que el restaurante no está adaptado para personas de movilidad reducida.)
Ela
Mediterránea•Virginia HighlandEla Mezze + Spirits is a culinary journey through the diverse tapestry of the Mediterranean, with a welcoming twist that beckons you to explore further. Situated in the vibrant neighborhood of VaHi, Ela takes patrons on a Grand Tour of flavors including charcoal-grilled meats, fresh seafood, spices, regional wines and curated cocktails influenced by travels from Morocco to Greece, Israel, Turkey and back. A testament to the region’s history of trade and cultural exchange, Ela’s offerings result in a sensory mosaic as vast and intricate as the sea itself and the lands surrounding it. At Ela everything is shareable, because to us, the best dishes spark the best stories, especially when surrounded by friends -- both old and new.
Atlas
Americana contemporánea•BuckheadAtlas Buckhead ofrece lo mejor de la cocina estadounidense de temporada, combinada con influencias europeas y con la cuidadosa selección de ingredientes frescos de las granjas locales. Este restaurante de comida inspirada en alta gastronomía, situado en el St. Regis Atlanta, trae una experiencia culinaria sin precedentes al Capitolio del Sur bajo la dirección del célebre chef asesor Gerry Klaskala, el jefe de cocina Christopher Grossman y el gerente general Jason Babb. Además de su menú de platillos, el Atlas ofrece una magnífica experiencia culinaria gracias a sus interiores cuidadosamente diseñados. Las paredes del restaurante, lacadas en color verde esmeralda, están adornadas con una extraordinaria colección de arte moderno del siglo XX de algunos de los artistas más reconocidos del mundo, como Freud, Chagall, Bacon y Léger. Todas las obras forman parte de la afamada Lewis Collection. Además, cada una de las piezas ha sido cuidadosamente seleccionada y colocada con esmero para el disfrute de los comensales. Elegido uno de los restaurantes “Most Hotly Anticipated” de 2015 por Zagat.
White Bull
De la granja a la mesa•DecaturThe White Bull is a farm-forward restaurant utilizing only GA grown products. Chef Pat Pascarella gives respect to his Italian culture by milling his own grain for both our house made bread and house made pasta. We feature local farms all over the menu, such as; cheeses, honey, meats, vegetables and fish.Ernest Hemingway once named a blank piece of paper "The White Bull." Welcome to our blank canvas.
Indaco - Atlanta
Italiana•Poncey-HighlandIndaco Atlanta on the BeltLine offers a blend of elevated and casual dining with a modern, Italian menu. Enjoy house-made pastas and wood-fired pizzas along with classic piatti, a fresh cocktail menu and an Italian-forward wine list.
The Alden
Americana•ChambleeThe Alden is dedicated to bringing joy to our guests through a culinary celebration. Recently named a Michelin Recommended Restaurant, The Alden embodies its meaning, “friend to all,” by creating a warm, convivial atmosphere. Inspired by Chef Jared Hucks’ global culinary journey, our daily menu celebrates local, seasonal ingredients through shareable dishes designed to spark conversation and delight. For a more intimate experience, join us at the Chef’s Counter for a seven-course tasting menu, where you can witness the kitchen in action. Our thoughtfully curated wine list complements each dish. Chef Jared’s philosophy, “Love It Up,” is reflected in every meal. We look forward to welcoming you to The Alden for a memorable dining experience.
Marcel
Asador•Oeste de MidtownUn restaurante de carnes de primera calidad y bar por Ford Fry. Este establecimiento fue nombrado en honor a Marcel Cerdan, el luchador francés de espíritu romántico que soportó peleas en el ring, guerras y sostuvo un tórrido romance con la famosa Edith Piaf (de la cual fue separado por un dramático accidente de avión).Marcel es un regreso a los días de antaño cuando las personas solían disfrutar cada momento, sin prisas, disfrutando con calma de la mejor comida - incluyendo, por supuesto, los mejores cortes de carne.
Little Sparrow
Americana•Oeste de MidtownHelmed by Executive Chef Bob Ryan, Little Sparrow is a neighborhood "continental" restaurant from Ford Fry. Inspired by Parisian bistros and Brooklyn’s favorite taverns, Little Sparrow picks up the mantle from its beloved predecessor, JCT Kitchen and Bar to serve the Westside in a new incarnation. Named in honor of superstar French chanteuse Edith Piaf (Fry’s Howell Mill Road steakhouse, Marcel, is named after Piaf’s lover, boxer Marcel Cerdan) the menu presents timeless Brasserie classics and simple, indulgent fare including an entire section dedicated to extraordinary "Frites." Dinner is framed by a top-flight cocktail program and a superbly curated wine list, as well as tableside service meant to make every guest feel pampered.
Blue Ridge Grill
Americana•BuckheadEl Blue Ridge Grill es un asador estadounidense en un entorno al estilo refugio de montaña que se especializa en mariscos frescos y filetes de primera calidad asados en madera de nogal, con un enfoque en los ingredientes locales de la granja a la mesa y una galardonada bodega de vinos.
The Optimist
Pescados y Mariscos•Oeste de MidtownEl lema que define al The Optimist y al Oyster Bar at The Optimist es sencillo: "Los Hamptons se encuentran con el sur". El restaurante muestra su pasión por el marisco capturado de manera sostenible y preparado de una forma clásica. Este establecimiento, situado en Georgia, no está reinventando nada, simplemente ofrece carne, pescado y marisco asado a la perfección. Los platillos del menú incluyen el auténtico marisco gumbo con pan de ajo "pot luck", el sándwich de carne de langosta de Maine, mero con cebolla Vidalia ahumada y una selección variable de ostras muy frescas de la costa este y oeste. El The Optimist ha adaptado un establecimiento histórico especializado en jamón añejado, en un espectacular espacio confortable inspirado en la cultura de surf de la costa. Y si no es una persona a la que le guste el marisco, no se preocupe, ¡también se ofrece carne! ¡Sea optimista"! Ford Fry.
Canoe
Americana•ViningsCanoe está situado en la zona histórica de Atlanta Vinings en el Chattahoochee River, donde Buckhead y Vinings se reúnen. La hermosa orilla del río hace un lugar perfecto para celebrar bodas, recepciones y celebraciones privadas Su cocina original y diseño único han sido mostrados en Bon Appetit, Food and Wine, Gourmet, The Wine Spectator y el New York Times. El Canoe ha sido galardonado con el prestigioso Mobil 4 star Award, también fue seleccionado como uno de los \"Best New Restaurant\" en el país por la Fundación James Beard.
The Select
Americana contemporánea•Sandy SpringsThe Select Restaurant + Bar is inspired by Le Select in Paris and features a menu consisted of contemporary continental cuisine with a French influence. The comfortable 1920s architecture features spacious ceilings designed so you enjoy casual conversation at your table. We strive to be a 5-star experience. Please see our dinner menu at TheSelectAtl.comOUTDOOR PREFERENCE AVAILABLE ON REQUESTOur roaring 20s bar features inventive cocktails and carefully chosen wines, open until 12 Friday and Saturday, and Monday for Industry Night.We are located next to Sandy Springs Performing Arts Center and Sandy Springs City Hall. The underground parking deck has 2-hours free parking and our hostess will validate your ticket for up to 4 hours. The Select pays homage to Paris’ famed Le Select brasserie — the notable all-day gathering spot for artists and literary giants of the 1920's.
Forza Storico
Italiana•Oeste de MidtownForza Storico is a traditional Italian restaurant focused on typical Roman dishes such as Amatriciana and Cacio e Pepe and may more. Our Italian wine list is comprised of 25 labels, 24 of which by the glass and all chilled to perfection. Half of the restaurant is a central bar with additional high top seating available first come first served. Our extensive beverage program includes 12 cocktails and 4 Italian beers. Just like our sister restaurant Storico Fresco in Buckhead, we believe in great food, simple service, and giving our patrons a fun experience...When in Rome!!
Ray's on the River
Bistecs•Sandy SpringsEn el restaurante Ray’s, situado junto al río Chattahoochee, los comensales podrán disfrutar de unas vistas apacibles y saborear un menú lleno de platillos clásicos de marisco fresco, carne de primera calidad y hortalizas cultivadas en la región. Ray’s es toda una institución gastronómica de Atlanta, y ofrece entretenimiento en directo, un creativo menú de cocteles artesanales y una carta de vinos que cuenta con el "Wine Spectator Award of Excellence". El objetivo del restaurante Ray’s es superar las expectativas de sus comensales con cada visita.
Cooks & Soldiers
Vasca•Oeste de MidtownUbicado en la base del nuevo proyecto de apartamentos de lujo Elan Westside, Cooks & Soldiers se especializa en técnicas de cocina de autor provenientes de la costa vasca, una zona rica en tradiciones gastronómicas con algunos de los mejores restaurantes del mundo. El menú ofrece pinchos tradicionales o tapas servidas en pan tostado, platillos en porciones para compartir, una variedad de pescados, carnes y verduras a la plancha, así como una selección de postres únicos y modernos que complementan estos platillos rústicos.
O-Ku - Atlanta
Japonesa•Oeste de MidtownO-Ku Atlanta cuenta con un restaurante hermano O-Ku en Charleston y ofrece un enfoque original e innovador de la gastronomía y el sushi japonés. Este restaurante en Midtown ofrece opciones gastronómicas únicas y raras junto al tradicional sashimi y rollos de especialidad, con mariscos de los mejores mercados de pescado en Tokio y Hawaii además de ingredientes locales y de temporada.
Osteria Mattone
Italiana•RoswellLa Osteria Mattone es un restaurante local que ofrece gastronomía regional italiana con un fuerte énfasis en los platillos romanos y que combina el espíritu casual de una osteria con la formalidad de una trattoria. Ofrece la cena a partir de las 17:00 de martes a domingo, y desde las 11:30 para el almuerzo. Aunque ofrece con mucho gusto reservaciones, también mantiene algunas mesas disponibles para asignarlas a los comensales sin reservación según su orden de llegada. ¡El restaurante espera su visita!