The Club Restaurant
Haz una reserva
- Ideal para grupos
- Joya del vecindario
- Ideal para comidas en la terraza
Información adicional
- AmbienteInformal
- PrecioHasta 30 $
- CocinasAmericana, Cocina casera, Italiana
- HorariosLun, Dom 11:00–20:00 Mar–Sáb 11:00–21:00
- Número de teléfono(415) 491-5990
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeRopa informal
- Chef ejecutivoChef Chris Harman
- Establecimiento del evento privadoWelcome to the club's banquet facilities. You can enjoy a banquet room perfectly suited for small weddings, private parties for lunch or dinner, corporate functions, golf tournament parties and reunions. The room can accommodate up to 120 persons. In addition, it can be divided into three smaller separate rooms for intimate parties or enlarged by utilizing the adjacent terrace. The terrace can accommodate up to 120 persons. Each room has a minimum guarantee and maximum capacity: Room A - 20 to 36 (appx. 645 Sq Ft), Room B - 25 to 50 (appx 800 Sq Ft), Room C - 15 to 26 ( appx 505 sq ft), Private Boardroom - 6 to 14 in restaurant, Room 101 - 25 to 60 (appx 850- Sq ft).. We require a $250.00 deposit to secure the date and 48 hour advance guest count guarantee. You may select Three entrees, this includes a vegetarian option. The higher price entree will drive the pricing. The Food and Beverage director will meet with you to coordinate menu selection and event planning.
- ZonaSan Rafael
- Esquina con la calle:one mile east , 101 freeway
- Parking detailsThere are 220 spaces at the end of Smith Ranch Rd.
- EntretenimientoBands on the patio every Friday night at 7:30pm starting in late summer (August - September).
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Banquete, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Entrega a domicilio, Mesas en la terraza, Para no fumadores, Salón privado, Vinos, Vista
Lo que opinan 610 comensales
Valoraciones y opiniones generales
Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
- 4,4Comida
- 4,8Servicio
- 4,6Ambiente
- 4,4Calidad/precio
Ruido • Moderado
- A
Adrienne
San Francisco
VIP22 opiniones
5.022 opiniones
Fecha de la visita: 22 de noviembre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- J
Jamie
San Francisco
9 opiniones
5.09 opiniones
Fecha de la visita: 14 de noviembre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
- A
Adrienne
San Francisco
VIP22 opiniones
5.022 opiniones
Fecha de la visita: 20 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- C
Carol
San Francisco
VIP24 opiniones
5.024 opiniones
Fecha de la visita: 7 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- D
Dennis
Portland
VIP19 opiniones
5.019 opiniones
Fecha de la visita: 25 de septiembre de 2024
- Global 5
- Comida 4
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
- OT
Comensal de OpenTable
San Francisco
1 reseña
1.01 reseña
Fecha de la visita: 23 de julio de 2024
- Global 1
- Comida 1
- Servicio 3
- Ambiente 3
¿Te ha parecido útil?
- c
cdlovessweets
San Francisco
7 opiniones
4.07 opiniones
Fecha de la visita: 11 de julio de 2024
- Global 4
- Comida 4
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
- RU
RUKidding
San Francisco
VIP10 opiniones
3.010 opiniones
Fecha de la visita: 27 de junio de 2024
- Global 3
- Comida 3
- Servicio 5
- Ambiente 1
¿Te ha parecido útil?
- OT
Comensal de OpenTable
Nueva York
2 opiniones
5.02 opiniones
Fecha de la visita: 26 de mayo de 2024
- Global 5
- Comida 4
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- B
Barbara
San Francisco
155 opiniones
5.0155 opiniones
Fecha de la visita: 17 de mayo de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
Preguntas frecuentes
The Club Restaurant permite hacer pedidos para llevar por teléfono llamando al (415) 491-5990.
The Club Restaurant tiene una valoración de 4,5 estrellas de 610 cliente(s) de OpenTable.
Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.
Haz una reserva
Pide a domicilio o para llevar
350 Smith Ranch Rd, San Rafael, CA 94903
Información adicional
- Esquina con la calle:one mile east , 101 freeway
- ZonaSan Rafael
- HorariosLun, Dom 11:00–20:00 Mar–Sáb 11:00–21:00
- PrecioHasta 30 $
- CocinasAmericana, Cocina casera, Italiana
- AmbienteInformal
- Dress codeRopa informal
- Parking detailsThere are 220 spaces at the end of Smith Ranch Rd.
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Chef ejecutivoChef Chris Harman
- EntretenimientoBands on the patio every Friday night at 7:30pm starting in late summer (August - September).
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Banquete, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Entrega a domicilio, Mesas en la terraza, Para no fumadores, Salón privado, Vinos, Vista
- Página web
- Número de teléfono(415) 491-5990
- Establecimiento del evento privadoWelcome to the club's banquet facilities. You can enjoy a banquet room perfectly suited for small weddings, private parties for lunch or dinner, corporate functions, golf tournament parties and reunions. The room can accommodate up to 120 persons. In addition, it can be divided into three smaller separate rooms for intimate parties or enlarged by utilizing the adjacent terrace. The terrace can accommodate up to 120 persons. Each room has a minimum guarantee and maximum capacity: Room A - 20 to 36 (appx. 645 Sq Ft), Room B - 25 to 50 (appx 800 Sq Ft), Room C - 15 to 26 ( appx 505 sq ft), Private Boardroom - 6 to 14 in restaurant, Room 101 - 25 to 60 (appx 850- Sq ft).. We require a $250.00 deposit to secure the date and 48 hour advance guest count guarantee. You may select Three entrees, this includes a vegetarian option. The higher price entree will drive the pricing. The Food and Beverage director will meet with you to coordinate menu selection and event planning.