Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Diners' Choice: restaurantes Innovador en Lado oeste

Logo rojo de OpenTable
OpenTable
Actualizado el 05 de diciembre de 2024

¿Buscas los mejores restaurantes para paladares gourmet en Lado oeste? Estás en el lugar indicado. Cada mes, OpenTable analiza alrededor de dos millones de reseñas que comensales de todo el mundo han hecho durante los últimos cuatro meses. Organizamos los resultados por ubicación y categoría para ayudarte a descubrir nuevos restaurantes que se convertirán en tus favoritos. Es un buen trato: tú reservas, comes y escribes una reseña. Nosotros escuchamos y ofrecemos resultados en beneficio de todos. ¡Buen provecho!


Una foto del restaurante Melisse
4.9
4.9 (2000)
50 $ o más
Californiana
Santa Mónica
Información sobre el restaurante
El Melisse ha recibido 2 estrellas Michelin y ha alcanzado la posición más alta en la lista de restaurantes de Los Ángeles desde 2003 según Zagat. El restaurante ofrece un menú de temporada fascinante y una carta de vinos de primera categoría. El Melisse está situado en Santa Mónica y propone cocina francesa contemporánea en un ambiente elegante y con un servicio excelente. Los salones Olivia y Augustin son ideales para reuniones íntimas o de negocios. El Melisse tiene como objetivo inspirar a nuestros comensales y proporcionarles una experiencia gastronómica sin igual. No se lo pierda.
La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 17 mar 2024
Excelente lugar! La comida deliciosa, los vinos espectaculares, la atención igual! Un lugar sin duda de lo mejor.
Una foto del restaurante Vespertine
4.8
4.8 (155)
50 $ o más
Californiana
Culver City
Información sobre el restaurante
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening.

Awards Include
2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024
Green Star - Michelin Guide, 2024
Most Beautiful Restaurants - Condé Nast
World's 100 Greatest Places - Time Magazine
Atmosphere of the Year - World Restaurant Awards

Una foto del restaurante Caravan Swim Club at Hotel June
4.8
4.8 (305)
Hasta 30 $
Californiana
Playa Vista
Información sobre el restaurante
Connected to Hotel June, the breezy Baja-inspired Caravan Swim Club is a 2-story poolside gathering place for everything from cabana drinks to fire pit gatherings and creative meetings. The menu takes you on a culinary road trip from Santa Barbara to Northern Baja, Mexico. Enjoy our Baja inspired setting with local caught grilled fish, seasonal salads, ceviche and other shareable items paired with biodynamic wines, craft beer, and small-batch tequilas.

"ONE OF THE HOTTEST RESTAURANTS IN LA RIGHT NOW" - EATER LA

La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 4 sept 2020
Perfect!!!
Una foto del restaurante Planta Cocina - Marina del Rey
4.8
4.8 (112)
Hasta 30 $
Vegetariana/vegana
Marina del Rey
Información sobre el restaurante
Coming Soon!
Una foto del restaurante Kusaki
4.8
4.8 (100)
Entre 31 y 50 $
Vegetariana/vegana
West Los Angeles
Información sobre el restaurante
Experience the first and only vegan omakase in Los Angeles, recognized as America’s Best Fine Dining Restaurant and Best Vegan Restaurant. Led by our 2024 Chef of the year, Head Chef Pearl Steffie, we specialize in omakase entrusting the chef to curate an unforgettable culinary journey.

Enjoy 10-course menu for $65 or a 15-course menu for $95 paired with our carefully selected wine, beer, sake and handcrafted cocktails. We proudly accommodate all dietary needs, with a special focus on gluten-free and celiac friendly options.

Una foto del restaurante LULU - Los Angeles
4.8
4.8 (149)
Hasta 30 $
Californiana
Westwood
Información sobre el restaurante
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.

Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice.






Una foto del restaurante Sushi Roku - Santa Monica
4.7
4.7 (1141)
Entre 31 y 50 $
Japonesa
Santa Mónica
Información sobre el restaurante
Sushi Roku combina el pescado más fresco y de mejor calidad de las aguas cristalinas de todo el mundo con el tipo de arte que sólo puede ser proporcionada por un chef de sushi con experiencia, lo que garantiza un sushi tradicional extraordinario con un toque innovador de California. Sushi Roku es un pionero del sushi contemporáneo, e incorpora ingredientes diversos y no tradicionales de América Latina (por ejemplo, jalapeños) y de Europa (por ejemplo, aceite de aceituna) en sus obras de arte comestibles. Esta experiencia culinaria única que une pasado y presente es el resultado del deseo de abrazar nuevas ideas y de un respeto profundo por la tradición. El menú audaz y diverso de Sushi Roku también ofrece una gran variedad de aperitivos fríos y calientes y una amplia selección de platillos exóticos. RobataBar, ubicado detrás de Sushi Roku, cuenta con brochetas al estilo robatayaki, platillos de sashimi al estilo de las tapas y sushi.
La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 22 ene 2020
Delicious!
Una foto del restaurante Somerville
4.7
4.7 (59)
Entre 31 y 50 $
Americana
Culver City
Información sobre el restaurante
Intentionally located along the Slauson Corridor in Historic View Park-Windsor Hills, Somerville is an ode to the past, a toast to the present, and celebration of the progress in between. We are a progressive American dining experience that highlights contemporary cuisine while honoring the rich roots of South Central Los Angeles. Each dish captures the bold and savory essence of California, blending traditional influences with modern techniques to elevate every bite.

Designed as an inviting space for locals, travelers, and culinary enthusiasts alike, Somerville cultivates community in a timeless setting, featuring a thoughtfully curated wine selection, skillfully crafted cocktails, and live entertainment -- creating the perfect backdrop for conversation and connection.


Una foto del restaurante Papille Gustative
4.3
4.3 (177)
Hasta 30 $
De la granja a la mesa
Santa Mónica
Información sobre el restaurante
Papille Gustative LA

Farm to table Artisan foods, single origin, sustainably grown and certified Coffees and Teas, as well as local craft beers and organic, biodynamic wines. Open for Breakfast, Lunch and Brunch . A low impact, Zero waste facility located in Santa Monica CA. Cozy private room and patio. One block to the Santa Monica beach.

La mejor opinión
alexb
Fecha de la visita: 20 feb 2021
delicious delicious delicious delicious delicious delicious
Una foto del restaurante Marelle
4.3
4.3 (40)
Hasta 30 $
Californiana
Santa Mónica
Información sobre el restaurante
Welcome to Marelle, where the culinary mastery of Chef Raphael Lunetta meets the serene beauty of Santa Monica's coastline. Marelle is nestled on Ocean Avenue, just steps away from the sandy shores, offering an elevated dining experience that celebrates the vibrant flavors of California.

Marelle, meaning "Star of the Sea," offers a menu that celebrates the bounty of land and sea, featuring signature dishes like Hamachi Crudo, Jumbo Lump Crab Cake, Pan Roasted King Salmon, and 12 oz New York Steak. Our bar program, curated by Amanda Fewster, includes unique cocktails such as “La Vie En Rose” and “Star of the Sea” (our famous seashell cocktail). Designed by Gulla Jónsdóttir, Marelle's space reflects natural beauty and elegance, creating a seamless blend of indoor and outdoor dining.

Join us for an unforgettable dining experience that captures the essence of Coastal California.

Parking is $10 for the first 4 hours with validation.

For private events, emailreservations@marelle.com.

Descubre más listas Diners' Choice destacadas
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable