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  5. Western Addition
The Progress, San Francisco, CA
Emblema

The Progress

50 $ o más
Americana contemporánea

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2 personas
19:00
Reservado 59 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
  • Genial para ocasiones especiales
  • Innovador
  • Animado

Por qué son un Emblema

Chef ejecutivo Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Icono de premio
    MICHELIN 1 Star2024
  • Icono de premio
    MICHELIN 1 Star2023
  • Icono de premio
    MICHELIN 1 Star2022

Del equipo editorial de OpenTable: Este restaurante con estrella MICHELIN, propiedad de Nicole Krasinski y Stuart Brioza, ganadores del premio James Beard, ofrece un lugar luminoso de dos plantas donde podrás degustar platos para compartir inspirados en California. No cabe duda de que este lugar hace honor a su lema: la mejor cena de la historia en buena compañía. Para empezar, disfruta de una caprichosa "nube" de patata con caviar antes de probar platos tan sorprendentes como el pato de Liberty Farm cubierto de arroz frito con cacahuetes crujientes: la satisfacción está garantizada.


Filosofía

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

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Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precio
    50 $ o más
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Californiana
  • Horarios
    Cena Diario 17:30–22:00
  • Número de teléfono
    (415) 673-1294
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Establecimiento del evento privado
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contacto para el evento privado
    The Events Team: (415) 673-1294
  • Galardonado
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Descripción
    Siendo el restaurante hermano a State Bird Provisions (el cual se encuentra justo a lado), The Progress es también la visión de los chefs y dueños Stuart Brioza y Nicole Krasinski, pero de un alcance más amplio: se presenta un estilo "escoge tu propia aventura" con un menú de estilo familiar que ejemplifica la cocina californiana contemporánea y rústica. La cena en el comedor cuenta con un menú de 62 USD por persona, que incluye aperitivos de la cocina y cuatro bandejas de gran tamaño elegidas por cada mesa y adecuadas al tamaño del grupo. El bar de enfrente está abierto toda la noche para personas que visitan sin previas reservaciones y cuenta con una versión a la carta del menú. Una lista de vinos extensa y ecléctica, así como un programa de cocteles cuidadosamente curado, complementan la festiva oferta.
  • Zona
    Western Addition
  • Esquina con la calle:
    1525 Fillmore Street
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Adicional
    Baños unisex, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Vinos
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Experiencias

  • Jolie Laide Wines at The Progress

    20 mar 2025 solamente
    The Progress will be hosting the team from Jolie Laide Wines, offering their creative wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. Jolie-Laide is a small, avant-garde winery in Sonoma County, California, founded by Scott and Jenny in 2010. Their name, meaning "Pretty-Ugly" in French, reflects their philosophy of unconventional beauty. Known as pioneers of the "New California" movement, they emphasize natural winemaking with low intervention, whole-cluster fermentation, and early harvests to preserve acidity and freshness. They work with sustainably farmed vineyards and unique, lesser-known grape varieties. The winery also features changing, artistic labels each year, celebrating the artistry behind their wines.
    Jolie Laide Wines at The Progress foto
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    1 may 2025 solamente
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress foto

Lo que opinan 2509 comensales

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.8
4,8 según las valoraciones recientes
  • 4,8Comida
  • 4,8Servicio
  • 4,8Ambiente
  • 4,4Calidad/precio

RuidoModerado

Destaca en

  • Región de la Bahía de San Francisco

    Americana contemporánea

  • San Francisco

    Innovador

  • San Francisco

    Americana contemporánea

2509 opiniones
  1. Comensal de OpenTable

    Nueva York

    1 reseña

    1.0

    1 reseña

    Fecha de la visita: 11 de diciembre de 2023

    1. Global 1
    2. Comida 4
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 1
    Un poco racistas los meseros y clientes que tocaron junto a nosotros

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  2. Ernesto

    San Francisco

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Fecha de la visita: 25 de mayo de 2017

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicioso, con un concepto de comida en familia único y especial

    ¿Te ha parecido útil?

  3. TdotEats

    Toronto

    3 opiniones

    5.0

    3 opiniones

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Amazing food and ambiance! Shout out to our server Chelsea.

    ¿Te ha parecido útil?

  4. Julie Ann

    Washington D.C.

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We got lucky getting the best table in the restaurant, across from the bar in a nook under the stairs, so we easily heard each other! We chose a plant forward menu and our waiter Kai (sp?) decided on the order of the dishes. I’d trust his judgment again because we had a great time. The pigs head hid a shaved fennel and pear salad underneath. I delightfully learned how different parts of fennel tastes when shaved so finely. The Hokkaido scallops were soooo good and fresh and compared to a sushi restaurant, a very good value. My partner normally doesn’t like shellfish but he loved the scallops. We ended the savory portion of the meal with the seaweed noodles and the grilled cabbage with dill pickle butter and roe. Both plates had amazing, complimentary sauces and Kai brought us some bread to savor the last drops. The One Punch Man cocktail complemented entire the meal so well with its fruity yet creamy flavor. We got the chocolate semifreddo for dessert for the texture. It had a toasted umeboshi meringue that tasted like dates if they were slightly pickled. I left food drunk and with very happy tastebuds. I loved the restraint in all the flavors. I think a lot of dishes could’ve easily gone sideways in less capable hands, or even the meal because this menu had a lot of citrus and pickled items, and instead they nailed it just right.

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  5. Linda

    VIP

    San Francisco

    65 opiniones

    5.0

    65 opiniones

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Wonderful staff and creative food options! One of my favorite restaurants in SF!

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  6. Carlos

    VIP

    San Francisco

    9 opiniones

    5.0

    9 opiniones

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was perfect. Unexpected flavors and incredible service.

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  7. Andrew

    San Francisco

    5 opiniones

    5.0

    5 opiniones

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Service was A++, The Drinks and Food were amazing, we’ll be coming back for sure.

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  8. Jonathan

    San Francisco

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 9 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    One of the best dining experiences I've ever had. Jennifer our waitress was incredibly nice and welcoming. Food was top notch and so was the price. I'll 100% be back

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  9. maurice

    VIP

    Indiana

    36 opiniones

    5.0

    36 opiniones

    Fecha de la visita: 9 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was outstanding. We especially enjoyed the cauliflower, and the cod.

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  10. Chef A

    VIP

    San Francisco

    12 opiniones

    3.0

    12 opiniones

    Fecha de la visita: 9 de febrero de 2025

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    Our experience at The Progress last night was a mix of highs and lows. Our server was fantastic—attentive, knowledgeable, and genuinely warm. We were also checked on by multiple staff members throughout the night, which made us feel well taken care of. However, we were disappointed by the sommelier. She provided incorrect information about the bottle of wine we ordered, which was honestly embarrassing for everyone at the table. Given the caliber of the restaurant, we expected a higher level of expertise in that regard. The food itself was excellent, though some dishes felt overly restrained in seasoning. While the ingredients and execution were clearly high-quality, a little more boldness in flavor would have elevated the experience. Ultimately, while we enjoyed the food and wine, the overall cost for two people was extremely high, and we struggled to find enough value to justify returning.

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Preguntas frecuentes

The Progress tiene una valoración de 4,8 estrellas de 2509 cliente(s) de OpenTable.

The Progress ofrece tarjetas regalo, y puedes comprarlas aquí.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 59 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
Google Map para The Progress

1525 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Información adicional

  • Galardonado
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Descripción
    Siendo el restaurante hermano a State Bird Provisions (el cual se encuentra justo a lado), The Progress es también la visión de los chefs y dueños Stuart Brioza y Nicole Krasinski, pero de un alcance más amplio: se presenta un estilo "escoge tu propia aventura" con un menú de estilo familiar que ejemplifica la cocina californiana contemporánea y rústica. La cena en el comedor cuenta con un menú de 62 USD por persona, que incluye aperitivos de la cocina y cuatro bandejas de gran tamaño elegidas por cada mesa y adecuadas al tamaño del grupo. El bar de enfrente está abierto toda la noche para personas que visitan sin previas reservaciones y cuenta con una versión a la carta del menú. Una lista de vinos extensa y ecléctica, así como un programa de cocteles cuidadosamente curado, complementan la festiva oferta.
  • Esquina con la calle:
    1525 Fillmore Street
  • Zona
    Western Addition
  • Horarios
    Cena Diario 17:30–22:00
  • Precio
    50 $ o más
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Californiana
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Baños unisex, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Vinos
  • Número de teléfono
    (415) 673-1294
  • Establecimiento del evento privado
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contacto para el evento privado
    The Events Team: (415) 673-1294
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