Restaurant Beatrice
Haz una reserva
- Joya del vecindario
- Genial para ocasiones especiales
- Encantador
Por qué son un Emblema
Chef ejecutivo Michelle Carpenter
Del equipo editorial de OpenTable: Los premios James Beard, Eater Dallas y D Magazine han alabado el restaurante cajún/criolla de la chef Michelle Carpenter y Terance Jenkins, situado en Oak Cliff. El dúo formado por ambos chefs se forjó en Nueva Orleans, cuya influencia es omnipresente, tanto en el papel pintado con flores de lis hasta en sus platos elegantes, como las gambas con sémola y el gumbo vegano.
Filosofía
Our mission is "Bienvenue to All!" Our restaurant celebrates the hospitality and gastronomy of authentic, scratch-made Louisiana and Southern foods with a focus on environmental stewardship and our immediate community. Our menu represents the integrity and connections between our chef, our farmers, and ranchers. From mustard to sausage to biscuits, nearly every item is made in-house.
Zonas
Información adicional
- AmbienteCasual elegante
- PrecioEntre 31 y 50 $
- CocinasCriolla/cajún/sureña, Regional americana (sureña contemporánea), De la granja a la mesa
- HorariosComida Vie 11:00–14:30 Brunch Sáb, Dom 11:00–15:00 Cena Mar–Sáb 17:00–22:00 Dom 15:00–21:00
- Número de teléfono(469) 962-2173
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeRopa informal
- Servicio de comidasExtensive experience catering for both private and major institutional events. Please email eat@restaurantbeatrice.com with date, time, number of guests, budget, requests, and food restrictions/allergies. We aim to provide catering bids within 24-36 hours.
- Establecimiento del evento privadoAmenities include: 800 square foot dining room and 800 square foot patio; indoor and/or outdoor bar; brand new state-of-the art media system with bar TV and patio TV; Sonos sound system that can play different play lists; Apple TV for casting presentations; wheelchair accessibility; free on-site parking; wifi access
- Ubicación
- DescripciónJames Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
- ZonaOak Cliff/Bishop Arts
- Esquina con la calle:Zang
- Parking detailsEstacionamiento privado
- Public transitIf you are taking the Dallas Streetcar (Bishop Arts Trolley), get off at the 6th Street or Beckley Stop.
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Baños unisex, Bar / Sala pública, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Entrega a domicilio, Hora feliz, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos
Ofertas
Happiest Hour 5-7pm Tuesday-Thursday
Disponible en varias fechasmar - jue - 17:00 - 19:00
Platos populares
Lo que opinan 364 comensales
Valoraciones y opiniones generales
Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
- 4,4Comida
- 4,6Servicio
- 4,4Ambiente
- 4,2Calidad/precio
Ruido • Moderado
- D
Drew
Dallas
7 opiniones
5.07 opiniones
Comieron hace 2 días
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- C
Cathy
Dallas
VIP24 opiniones
5.024 opiniones
Comieron hace 6 días
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- M
Menina
Los Ángeles
VIP4 opiniones
5.04 opiniones
Comieron hace 6 días
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- g
gloria
Chicago
VIP3 opiniones
4.03 opiniones
Fecha de la visita: 22 de noviembre de 2024
- Global 4
- Comida 4
- Servicio 4
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
- K
Kyle
Phoenix
2 opiniones
4.02 opiniones
Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024
- Global 4
- Comida 4
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- OT
Comensal de OpenTable
Los Ángeles
5 opiniones
5.05 opiniones
Fecha de la visita: 16 de noviembre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- MJ
MarkJ
Little Rock
3 opiniones
5.03 opiniones
Fecha de la visita: 10 de noviembre de 2024
- Global 5
- Comida 4
- Servicio 4
- Ambiente 4
A 1 persona le ha parecido útil
- E
Eric
Dallas
12 opiniones
4.012 opiniones
Fecha de la visita: 1 de noviembre de 2024
- Global 4
- Comida 3
- Servicio 4
- Ambiente 3
¿Te ha parecido útil?
- A
Amy
Dallas
1 reseña
5.01 reseña
Fecha de la visita: 26 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
- H
Heather
Dallas
1 reseña
5.01 reseña
Fecha de la visita: 20 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
Preguntas frecuentes
Puedes solicitar el reparto a domicilio de Restaurant Beatrice con el botón para hacer un pedido por internet.
Restaurant Beatrice tiene una valoración de 4,5 estrellas de 364 cliente(s) de OpenTable.
Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.
Haz una reserva
Pide a domicilio o para llevar
1111 N Beckley Ave, Dallas, TX 75208
Zonas
Información adicional
- DescripciónJames Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
- Esquina con la calle:Zang
- ZonaOak Cliff/Bishop Arts
- HorariosComida Vie 11:00–14:30 Brunch Sáb, Dom 11:00–15:00 Cena Mar–Sáb 17:00–22:00 Dom 15:00–21:00
- PrecioEntre 31 y 50 $
- CocinasCriolla/cajún/sureña, Regional americana (sureña contemporánea), De la granja a la mesa
- AmbienteCasual elegante
- Dress codeRopa informal
- Parking detailsEstacionamiento privado
- Public transitIf you are taking the Dallas Streetcar (Bishop Arts Trolley), get off at the 6th Street or Beckley Stop.
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Baños unisex, Bar / Sala pública, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Entrega a domicilio, Hora feliz, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos
- Página web
- Número de teléfono(469) 962-2173
- Servicio de comidasExtensive experience catering for both private and major institutional events. Please email eat@restaurantbeatrice.com with date, time, number of guests, budget, requests, and food restrictions/allergies. We aim to provide catering bids within 24-36 hours.
- Establecimiento del evento privadoAmenities include: 800 square foot dining room and 800 square foot patio; indoor and/or outdoor bar; brand new state-of-the art media system with bar TV and patio TV; Sonos sound system that can play different play lists; Apple TV for casting presentations; wheelchair accessibility; free on-site parking; wifi access