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Red Tracton's, Solana Beach, CA

Red Tracton's

4.3
4,3
1734 opiniones
Entre 31 y 50 $
Asador

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 14 veces hoy
  • Genial para ocasiones especiales
  • Joya del vecindario
  • Animado
Red Tracton's es un restaurante de cortes y "supper club" con un estilo único de los años 50. Red Tracton's es conocido por servir solo los mejores filetes y mariscos. La calidad y la cantidad son las características más importantes de Red's. Cuentan con entretenimiento en vivo de miércoles a sábado en el piano bar.

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precio
    Entre 31 y 50 $
  • Cocinas
    Asador, Pescados y Mariscos, Bar/salón/servicio de bebidas
  • Horarios
    ma.–ju., do. 16:00–21:00 vi. 12:00–22:00 sá. 16:00–22:00
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Valet with Self parking options available after 4:00PM.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Mauricio Pineda

Lo que opinan 1734 comensales

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.3
4,3 según las valoraciones recientes
  • 4,3Comida
  • 4,5Servicio
  • 4,4Ambiente
  • 3,7Calidad/precio

RuidoModerado

Destaca en

  • Norte de San Diego

    Asador

1734 opiniones
  1. StevenB VIP

    Grand Rapids34 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 6 de agosto de 2021

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Horse racing in Del Mar

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  2. Robert W.

    San Diego3 opiniones

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food and service is always great there. Been going for years, we love it. 

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  3. Tessi

    San Diego8 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 5 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Always a great spot- lobster soup and prime rib is a must! Pro tip sit in the lounge:)

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  4. Comensal de OpenTable VIP

    San Diego5 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 3 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great food They changed some food suppliers so the fries are not the same :(

    ¿Te ha parecido útil?

  5. Leslie VIP

    San Diego9 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 1 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    I started with the “exceptional” salad and it was great. All 4 of us ordered the prime rib w/ baked potatoes- so delicious.

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  6. Comensal de OpenTable

    Los Ángeles1 reseña

    3.0

    Fecha de la visita: 28 de febrero de 2025

    1. Global 3
    2. Comida 2
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was okay. Service was great would go for drinks

    ¿Te ha parecido útil?

  7. Comensal de OpenTable

    Unspecified1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 28 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    As always wonderful meal at the prime rib it was delicious

    ¿Te ha parecido útil?

  8. Fred

    San Diego4 opiniones

    3.0

    Fecha de la visita: 28 de febrero de 2025

    1. Global 3
    2. Comida 2
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    This used to be my favorite restaurant. But haven’t been for ten years. Looking forward to a great evening. It was not good. The valet was nice, Maitre D was friendly. Now the bad. Waitress seemed to be annoyed by us being there. Not friendly or attentive. The food, Prime Rib was supposed to be M/R, it was well done. Scampi was overcooked and rubbery. Baked potato was huge but we needed extra sour cream, she brought creamy horseradish. Needless to say the potato tasted awful, she asked if we wanted a new one, we obviously did. $200 for what was supposed to be a special birthday dinner. Not happy. Didn’t even get offered a dessert. On a good note, the busboy was amazing to watch. Super fast and efficient.

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  9. Shar10023

    Nueva York4 opiniones

    1.0

    Fecha de la visita: 26 de febrero de 2025

    1. Global 1
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 1
    Not a piano at a piano bar Old and like assisted living

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  10. Angel

    San Diego3 opiniones

    3.0

    Fecha de la visita: 16 de febrero de 2025

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Valet is mandatory if you eat here. You must pay to valet your car if you want to eat here. I was unaware of this, self parked and the valet looked for me in the restaurant , embarrassed me by insinuating I tried to skip out on the valet and then demanded my keys. Atmosphere is very lively and loud with a piano bar with singer/crowd getting into it. Steaks were good but not worth the high price tag, which goes up when you add mediocre baked potatoe or any other side. 3 people. $400 bill with no alcohol. The highlight of our experience was our fantastic waitress Tracy. She was obviously extremely busy, looked like she was handling too many tables and yet she made time to ensure we were well taken care of. Thank you Tracy for outstanding service.

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Preguntas frecuentes

Red Tracton's permite hacer pedidos para llevar por teléfono llamando al (858) 724-4400.

Red Tracton's tiene una valoración de 4,3 estrellas de 1734 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 14 veces hoy
Google Map para Red Tracton's

550 Via De La Valle, Solana Beach, CA 92075

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precio
    Entre 31 y 50 $
  • Cocinas
    Asador, Pescados y Mariscos, Bar/salón/servicio de bebidas
  • Horarios
    ma.–ju., do. 16:00–21:00 vi. 12:00–22:00 sá. 16:00–22:00
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Valet with Self parking options available after 4:00PM.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Mauricio Pineda
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