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Nopa - San Francisco, San Francisco, CA

Nopa - San Francisco

4.7
4,7
3603 opiniones
Entre 31 y 50 $
Californiana

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 82 veces hoy
Hay disponibles experiencias.

Información sobre este restaurante

  • Genial para ocasiones especiales
  • Animado
  • Lugar de moda
El Nopa es un lugar de reunión en San Francisco al norte de la región del Panhandle, que sirve comida rústica y urbana especializada en alimentos cocinados en leña orgánica . Aquí se sirve comida sencilla, elaborada con ingredientes de temporada procedente de proveedores locales.

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precio
    Entre 31 y 50 $
  • Cocinas
    Californiana, Mediterránea
  • Horarios
    Cena lu.–ju. 17:30–22:00 vi., sá. 17:30–23:00 do. 17:00–21:30
  • Número de teléfono
    (415) 864-8643
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Laurence Jossel
  • Establecimiento del evento privado
    We have unique spaces that can accommodate large groups of 10 to 32 people. We serve a prix fixe, three-course, family-style menu and will do our best to accommodate dietary restrictions, allergies, and preferences. We look forward to hosting your group!
  • Zona
    North Panhandle/USF
  • Esquina con la calle:
    Hayes
  • Parking details
    Street parking may be available. Please allow time to find a spot.
  • Public transit
    Muni Hayes 21 stops on the corner across from the restaurant.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Mesas en la terraza, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vinos

Experiencias

  • Nopa x Idlewild Wine Dinner

    120,00 US$ por persona

    Pago anticipado

    23 mar 2025 solamente
    16:00
    Join us for a special one-night-only dinner celebrating the artistry of food and wine. Owner and winemaker Sam Bilbro of Idlewild has long pursued balance and grace in his Piedmontese-inspired wines, a passion mirrored by Chef Maria Clarke in her cooking as Chef de Cuisine at Nopa. Together, they’ve created a menu that brings their shared love for the region to life. This intimate four-course dinner, held on our mezzanine level, will be paired with thoughtfully selected Idlewild wines. Guests will be welcomed at 4:00 p.m. on March 23—an early arrival that offers a rare glimpse of the restaurant “coming alive” behind the scenes before dinner service begins downstairs. Throughout the evening, Chef Maria and Sam will share the stories and inspirations behind their creations, making this a uniquely immersive experience for food and wine lovers alike.
    Nopa x Idlewild Wine Dinner foto

Lo que opinan 3603 comensales

Opiniones sobre Nopa - San Francisco de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.7
4,7 según las valoraciones recientes
  • 4,7Comida
  • 4,7Servicio
  • 4,7Ambiente
  • 4,3Calidad/precio

RuidoModerado

Destaca en

  • San Francisco

    Californiana

3603 opiniones
  1. Marceladlr VIP

    México5 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 29 de julio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Lugar relajado pero con buen ambiente, servicio y comida impecables. Platillos originales y bien presentados sin sentirse pretenciosos.

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  2. Comensal de OpenTable

    Cancún2 opiniones

    3.0

    Fecha de la visita: 1 de enero de 2020

    1. Global 3
    2. Comida 4
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 2
    Fin de año

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  3. NataliaM

    Nueva York1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 8 de septiembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente comida y servicio, el horario es corto y algunos días solo cenas

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  4. Daniela

    Miami8 opiniones

    4.0

    Fecha de la visita: 21 de junio de 2018

    1. Global 4
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Nada especial la comida, buena pero no por lo menos increíble lo que pedimos. El servicio muy bueno, fueron amables y el lugar es ambientado para salir en la noche por unos tragos. Los cócteles deliciosos!

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  5. Paul VIP

    Londres13 opiniones

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great wine list in a casual atmosphere - perfect venue

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  6. GreenTea

    Los Ángeles37 opiniones

    5.0

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Nopa was a fantastic experience - haven’t been back for a decade and the food and service are as I remembered. Accommodated a seating request and a late guest arrival ; service was friendly and helpful. Food was exceptional. Best porchetta ever tasted; agnolotti was juicy; fried chicken was addicting. Great desserts; good bar experience. Won’t wait so long to return again. Parking is a challenge; take ride share and avoid the stress.

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  7. Marilyn VIP

    San Francisco213 opiniones

    3.0

    Comieron hace 4 días

    1. Global 3
    2. Comida 4
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 3
    This was a special evening with Chef Scott Clark, author of the cookbook Coastal so maybe too many things were going on in the kitchen Some things were quite good , the snap pea salad and the gigante beans. The Korean BBQ beef. was a bit overcooked and had not much flavor although the sauce and the Kim Chi with it were great. The charred broccolini also lacked flavor other than garlic. Our Coastal cocktails, a pink peppercorn spritz and the bramble (huckle?) berry old fashion were delicious. the fried dough dessert was good but needed more of the maple mascarpone sauce or maybe a bowl that one could dip the beignets in. I am a big fan of Dad’s Luncheonette so I think that some of these dishes were “off”might have more to do with the event than the chef.

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  8. Lucy

    Denver1 reseña

    5.0

    Comieron hace 5 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great experience! Request Matthew’s section, he’s a gem & the food is outstanding!

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  9. SEGAL VIP

    San Francisco2 opiniones

    2.0

    Comieron hace 7 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 3
    We used to love this place, but something happened and it's not quite the same. The service was horrible; the guy who served us made it his mission to be rude and give minimal service. Maybe he used to be a barista in the city? The cocktails were way more potent than the average ones and we got the face when we asked for something lighter. We woke up with a terrible headache like after a night at the club with the cheapest booze. Food was meh, again, nothing close to what they used to have a couple of years ago. Overall, very mediocre experience and what I would expect in the suburbs, and not in SF

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  10. Heather VIP

    San Francisco1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 6 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Say was a fantastic server and made our experience at Nopa so special! We loved being at her table!

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Preguntas frecuentes

Nopa - San Francisco tiene una valoración de 4,7 estrellas de 3603 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 82 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
Google Map para Nopa - San Francisco

560 Divisadero Street, San Francisco, CA 94117

Información adicional

  • Esquina con la calle:
    Hayes
  • Zona
    North Panhandle/USF
  • Horarios
    Cena lu.–ju. 17:30–22:00 vi., sá. 17:30–23:00 do. 17:00–21:30
  • Precio
    Entre 31 y 50 $
  • Cocinas
    Californiana, Mediterránea
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Street parking may be available. Please allow time to find a spot.
  • Public transit
    Muni Hayes 21 stops on the corner across from the restaurant.
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Laurence Jossel
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Mesas en la terraza, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vinos
  • Número de teléfono
    (415) 864-8643
  • Establecimiento del evento privado
    We have unique spaces that can accommodate large groups of 10 to 32 people. We serve a prix fixe, three-course, family-style menu and will do our best to accommodate dietary restrictions, allergies, and preferences. We look forward to hosting your group!
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