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Nami Kaze, Honolulu, HI
Emblema

Nami Kaze

Entre 31 y 50 $
Pescados y Mariscos

Haz una reserva

2 personas
23:30
Reservado 27 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
  • Innovador
  • Genial para ocasiones especiales
  • Ideal para grupos
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state.

Nami Kaze Hawaii is currently open for lunch and dinner, Wednesday through Sunday. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.

Por qué son un Emblema

Chef ejecutivo Jason Peel

Del equipo editorial de OpenTable: El chef Jason Peel es conocido a nivel nacional por ser el antiguo jefe de cocina de Roy's Waikiki y el ahora admirado instructor de cocina en el Culinary Institute of the Pacific. Abrió su propio restaurante, Nami Kaze, en 2022, y rápidamente obtuvo un par de nominaciones a los premios James Beard por platos pequeños al estilo izakaya, tanto fríos como calientes, que protagonizan los ingredientes favoritos de agricultores y pescadores locales. Prueba los rollos de hamachi, además de su propuesta de brunch a base de gofres cubiertos por camarones con miel y nueces.

Zonas

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precio
    Entre 31 y 50 $
  • Cocinas
    Pescados y Mariscos, Sushi, Especialidad Japonesa
  • Horarios
    Comida mi.–do. 10:30–13:00 Cena mi.–do. 16:30–20:30
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento público
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa

Experiencias

  • Koji Exploration 4 course dinner

    150,00 US$ por persona

    Pago anticipado

    18 mar 2025 solamente
    Chef Jason Peel is curating an amazing dinner to go with Koji whiskeys from Ohishi, Ikikko and Hakata. We will be having specail guest Chris Uhde of Impex Beverages in house to share these special whiskeys and take you on a journey through the process of Japanese Whiskey brewing.

Lo que opinan 1619 comensales

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.7
4,7 según las valoraciones recientes
  • 4,7Comida
  • 4,7Servicio
  • 4,5Ambiente
  • 4,4Calidad/precio

RuidoModerado

Destaca en

  • Hawái

    Pescados y Mariscos

1619 opiniones
  1. Comensal de OpenTable VIP

    Hawái1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 23 de octubre de 2022

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious!

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  2. EstelaD VIP

    San Francisco21 opiniones

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Awesome and great tasting food and the freshest poke!! Awesome service too

    ¿Te ha parecido útil?

  3. Anne C

    Hawái7 opiniones

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Was surprised to be subjected to a prix fix menu. Missed some of the outstanding entrees that was offered in the past..ex..lilikoi pancakes! Wish they could have offered some side dishes. Did enjoy the beet salad, the gazpacho, the burger.

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  4. W. T. VIP

    Hawái14 opiniones

    4.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    We ordered the pork belly but didn’t realize that it now comes with congee; it was good. But we had also ordered rice which then was superfluous, and we had to take that home. The sauce for the lobster pasta was tasty, the lobster itself was okay. We also had the eggplant salad which was okay and the kanpachi and hamachi sushi which was good.

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  5. Colleen

    San Francisco2 opiniones

    3.0

    Comieron hace 5 días

    1. Global 3
    2. Comida 2
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Very expensive prix fixe menu for lunch. The pickled beet salad was very good. The fried ginger chicken entree was not. The chicken was very dry and tough. The potato salad was tasteless. Not worth the price. Have a good plate lunch somewhere else.

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  6. Tyler

    Hawái2 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 2 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We enjoyed the food and variety of beverages. We will be back again!

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  7. Henry VIP

    Hawái27 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 2 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    all good all three times we've been there. especially the way dishes are created uniquely

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  8. Roxanne

    San Francisco4 opiniones

    4.0

    Fecha de la visita: 1 de marzo de 2025

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Waiter was very nice and accommodating with my diet. Unfortunately, some food was very salty, but waiter was nice to bring more sauce to cut the salt and it worked. I was surprised how salty my fries were, but I usually add salt anyway.

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  9. Darren VIP

    Hawái5 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 1 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We really appreciated the care and concern shown to my wife regarding her gluten and diary sensitivities. Upon our arrival, the hostess asked questions and took notes. The waiter provided a marked-up menu with the dishes crossed out that couldn't accommodate her sensitivities.

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  10. Brandon VIP

    Orlando15 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 1 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The atmosphere was fantastic, and the food was outstanding. The waiter was well-informed about the menu and provided excellent recommendations.

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Preguntas frecuentes

Nami Kaze permite hacer pedidos para llevar por teléfono llamando al (808) 888-6264.

Nami Kaze tiene una valoración de 4,7 estrellas de 1619 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
23:30
Reservado 27 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
Google Map para Nami Kaze

1135 N Nimitz Hwy, Honolulu, HI 96817-4522

Zonas

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precio
    Entre 31 y 50 $
  • Cocinas
    Pescados y Mariscos, Sushi, Especialidad Japonesa
  • Horarios
    Comida mi.–do. 10:30–13:00 Cena mi.–do. 16:30–20:30
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento público
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
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