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La Véranda, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Côte d’Azur

La Véranda

4.6
4,6
65 opiniones
Hasta 30 €
Francesa
71 Boulevard du Général de Gaulle, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Côte d’Azur 06230

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2 personas
lunmarmiéjueviesábdom
20:30
Reservado 7 veces hoy
Hay disponibles experiencias.

Información sobre este restaurante

  • Encantador
  • Ideal para comidas en la terraza
  • Romántico
Elegant yet relaxed, La Véranda at the Grand Hotel du Cap Ferrat, A Four Seasons Hotel, is an enticing all day restaurant, close to Nice and Monaco. Choose from an array of à la carte Provençal dishes or try the Chef’s daily recommendations. The menu is enhanced by freshly baked breads, delicate pastries, homemade
ice cream and other culinary specialties, prepared in our own state of the art kitchen. For al fresco dining, the terrace is a tranquil sanctuary, shaded by hundred year old Aleppo pines and offering magnificent Mediterranean views. It’s a magical Saint Jean Cap Ferrat restaurant setting.

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Información adicional

  • Zona
    Saint-Jean-Cap-Ferrat
  • Parking details
    Hotel Valet Parking available
  • Public transit
    Beaulieu sur Mer train station Distance: approx. 8.8 kilometres (5.5miles) Time: 10 - 15 minutes by taxi
  • Entretenimiento
    On summer evenings the terrace is animated by Jazz and Soul music creating a lively ambiance.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Bar / Sala pública, Bar completo, Cafetería, Cócteles, Comida al aire libre, High Tea (Buffet de aperitivos), Opciones libres de gluten, Salón privado, Variedad, Vinos, Vista

Experiencias

  • La Lanterne du Cap

    90,00 € por persona

    Pago anticipado

    18 abr 2025 solamente
    5:00
    Recogida en 71 Bd du Général de Gaulle, 06230 Saint-Jean-Cap-Ferrat
    À l’occasion de Pâques, le Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, A Four Seasons Hotel dévoile une création d’exception née de la collaboration entre Pierre-Jean Quinonero, Chef Pâtissier de l’Hôtel, et Nicolas Lambert, Chef Pâtissier du Four Seasons Resort Dubaï at Jumeirah Beach. La Lanterne du Cap, repose sur un socle en gianduja sculpté, évoquant les rochers escarpés de la Côte d’Azur, contre lesquels viennent s’échouer de délicates vagues au cœur fondant mêlant confit de noisette et citrons de Menton. Sa structure en chocolat noir ajourée évoque une lanterne, laissant filtrer une lumière douce, en clin d’œil au phare emblématique du Cap-Ferrat qui guide les marins. L'œuf de Pâques est disponible sur réservation uniquement. Les œufs pourront être récupérés en click and collect du 18 au 21 avril 2025 sur rendez-vous à l'hôtel. Renseignements et réservations : 04 93 76 53 65 - restaurant.capferrat@fourseasons.com
    La Lanterne du Cap foto

Lo que opinan 65 comensales

Opiniones sobre La Véranda de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.6
4,6 según las valoraciones recientes
  • 4,5Comida
  • 4,6Servicio
  • 4,7Ambiente
  • 4,1Calidad/precio

RuidoModerado

65 opiniones
  1. lauvbm

    Londres3 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 12 de septiembre de 2017

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente!!! Es la segunda vez que voy con mi familia y volveré

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  2. Kristen VIP

    Seattle3 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 5 de abril de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    There is no other score than 5 stars. A beautiful restaurant nestled in an even more beautiful hotel, with gracious staff and exquisite decor. The meal was flawless. Friendly staff met us at the door, led us to the restaurant, and seated us immediately. A small stool was delivered so my purse didn’t have to sit on the floor (a lovely touch). A delicate beetroot puree and fresh breads was a perfect start. The real triumph was our starter (although all parts of the meal were absolutely phenomenal): the squash and sage gnochettis. I will dream of this dish anytime I think about our trip to to Nice. Petite gnocchi in a brown butter/sage sauce with squash… absolutely to die for. Our mains, steak and braised turbot either mussels, were both 5 star. Cannot recommend highly enough. Add in the convenience of booking on open table, and o could not ask for more.

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  3. Pasha VIP

    Nueva York6 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 16 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    From the moment we arrived, the staff went above and beyond to ensure we felt welcomed. Everyone—from the valet to the receptionist, the host, and all the waiting staff—was incredibly kind, attentive, and helpful throughout the evening. The food was equally exceptional, with unique and creative items on the menu. Each dish was beautifully presented, and the portion sizes were generous, especially for a fine dining establishment. One standout was the Green Velvet cocktail, which was simply phenomenal. Overall, the entire evening exceeded our expectations, and it truly lived up to the high reputation of both the restaurant and the hotel. We had an unforgettable experience and look forward to returning!

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  4. Yuta

    Provincia PACA1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 29 de septiembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had wonderful evening with beautiful atmosphere, dining and live music!

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  5. Daniela

    Provincia PACA2 opiniones

    1.0

    Fecha de la visita: 1 de septiembre de 2024

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 2
    We had dinner at the Veranda one year ago and the experience was great, now everything has changed. The Veranda restaurant is now a simple barbecue grill. No plates prepared in a more sophisticated way. Yet the bill is absolutely crazy. The wine we ordered was not available (in a four seasons) that’s why they proposed us a much more expensive one. Service: the waiter could not speak French, just a poor English, and we still are in France. We expected much more for a dinner in an exceptional place in a beautiful location considering also in was a special occasion for us. We absolutely do NOT recommend the four seasons Cap ferrat Veranda bistrot.

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  6. Vladimir

    Provincia PACA1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 29 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Super food and services. Excellent wines. Great view.

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  7. Christos VIP

    Londres14 opiniones

    5.0

    Fecha de la visita: 24 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Very nice outside seating in a beautiful terrace. Food was excellent, although the menu is relatively limited but does change depending on the evening and the theme. Highly recommended if you are in the area.

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  8. Comensal de OpenTable

    Polonia1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 22 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    beautiful atmosphere, delicious food, great views and garden.

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  9. Anna Maria

    Londres1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 17 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Lovely atmosphere and service and delicious food! Very kind people! Will definitely be going back

    ¿Te ha parecido útil?

  10. LOIC

    Londres1 reseña

    5.0

    Fecha de la visita: 5 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Repas exceptionnel, une des meilleures tables de l’année pour moi. Mention spéciale à la tropezienne revisitée : une pure merveille !

    ¿Te ha parecido útil?

Preguntas frecuentes

La Véranda tiene una valoración de 4,6 estrellas de 65 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

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Reservado 7 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
Google Map para La Véranda

71 Boulevard du Général de Gaulle, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Côte d’Azur 06230

Información adicional

  • Zona
    Saint-Jean-Cap-Ferrat
  • Horarios
    Diario 07:30–11:00 Diario 12:30–22:00
  • Precio
    Hasta 30 €
  • Cocinas
    Francesa, Europea
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Hotel Valet Parking available
  • Public transit
    Beaulieu sur Mer train station Distance: approx. 8.8 kilometres (5.5miles) Time: 10 - 15 minutes by taxi
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Yoric Tièche
  • Entretenimiento
    On summer evenings the terrace is animated by Jazz and Soul music creating a lively ambiance.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Bar / Sala pública, Bar completo, Cafetería, Cócteles, Comida al aire libre, High Tea (Buffet de aperitivos), Opciones libres de gluten, Salón privado, Variedad, Vinos, Vista
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