ENTRANTES
STARTERS
JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA AL CORTE (80 gr)24,00 GBP
Hand-carved ham from free roaming acorn-fed Iberico pig
TERRINA DE FOIE CASERA, MANZANA Y MERMELADA DE FRUTOS ROJOS22,00 GBP
Homemade foie gras terrine, apple and red berries jam
ANCHOAS DEL CANTÁBRICO EN AOVE 17,00 GBP
Cantabrian Anchovies in Extra Virgin Olive Oil
CROQUETAS DE PUERRO12,00 GBP
Leek croquetas
CROQUETAS DE NUESTRO JAMÓN IBERICO 13,00 GBP
Iberico ham croquetas
ALBÓNDIGAS DE CERDO IBÉRICO 13,00 GBP
Iberian pork meatball
PRESA IBÉRICA CON PATATA REVOLCONA13,00 GBP
Iberian pork loin with revolcona potato
CALAMARES FRESCOS, A LA ANDALUZA, EMULSIÓN DE AIOLI16,00 GBP
Fresh fried squid “a la andaluza”, roasted garlic emulsion
COGOLLO DE LECHUGA, MUY COCIDO, PIL PIL Y PISTACHOS18,00 GBP
Heart lettuce, pil pil and pistachios
TARTAR DE ATÚN ROJO, AJOBLANCO Y ACEITE DE PEREJIL22,00 GBP
Red tuna tartare with “ajoblanco” and parsley olive oil
SALPICÓN DE RAPE Y LANGOSTINOS 22,00 GBP
Monkfish and prawns salad, roasted pepper, egg yolk vinaigrette
ESPÁRRAGOS DE NAVARRA12,00 GBP
White asparagus from Navarra, Bernese and pil pil
ENSALADILLA RUSA CON ANCHOAS DEL CANTABRICO12,00 GBP
Spanish potato, egg, carrot, olive and tuna salad with mayonnaise and Cantabrian sea anchovies
GUISOS Y ARROCES
STEWS AND RICES
ARROZ BOMBA EN TINTA DE CALAMARES Y LANGOSTINOS 24,00 GBP
Mellow Bomba rice, squid ink and prawns
ARROZ BOMBA DE SALMONETE EN LLANDA, EMULSIÓN DE AZAFRÁN26,00 GBP
Bomba rice with red snapper and saffron emulsion
ARROZ DE SETAS EXTREMEÑAS Y TRUFA DE TEMPORADA28,00 GBP
Rice with mushrooms from Extremadura & truffle
FABADA DE PRENDES 18,00 GBP
Asturias bean stew from Prendes
PESCADOS
FISH
TACO DE ATÚN CON PISTO MANCHEGO27,00 GBP
Fresh red tuna steak with vegetables “pisto”
CARABINERO CON HUEVOS Y PATATITAS 32,00 GBP
Carabinero prawn with fried egg and mini cube fries
LUBINA SALVAJE, RATTÉ DE PATATA Y BERENJENA AHUMADA34,00 GBP
Wild sea bass, potato ratté mash, smoked aubergine
GAMBAS AJILLO16,00 GBP
Traditional prawns with garlic sauce made in a clay pot
CARNES
MEATS
COCHINILLO A LA SEGOVIANA33,00 GBP
Segovian Suckling pig
STEAK TARTAR CORTADO A CUCHILLO CON PATATITAS 27,00 GBP
Hand-cut Fillet tartare with shallots, capers, gherkins and olive oil
PRESA IBÉRICA DE EXTREMADURA CON PATATA REVOLCONA25,00 GBP
Iberian pork shoulder from Extremadura with revolcona
CORDERO LECHAL, CEREZAS CONFITADAS DEL JERTE 31,00 GBP
Suckling Lamb, Jerte cherries
POSTRES
DESSERTS
CREMA DE ARROZ CON LECHE CARAMELIZADA 8,00 GBP
Caramelised Creamy rice pudding
TARTA DE QUESO CREMOSA, LASCAS DE IBORES, FRESA HELADA, MERMELADA DE FRUTOS ROJOS EXTREMEÑOS9,00 GBP
Homemade Spanish cheese cake with Ibores cheese and red berries
HELADO DE PISTACHO Y NATA, REDUCCIÓN DE PEDRO XIMENEZ9,00 GBP
Pistaquio and cream ice cream with Pedro Ximenez
TABLA DE QUESOS ESPAÑOLES ACOMPAÑADOS DE MERMELADAS ESPAÑOLAS12,00 GBP
Selection of Spanish cheeses & jams