Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Norte de Michigan/Península Superior
  4. Norte de Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
90 opiniones
Hasta 30 $
Americana contemporánea

Haz una reserva

2 personas
23:30
  • Ideal para buenas vistas
  • Genial para ocasiones especiales
  • Encantador
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precio
    Hasta 30 $
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Americana, Bistro
  • Horarios
    Comida ma., mi. 11:30–14:30
  • Número de teléfono
    (231) 995-3120
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Chef James Morse
  • Zona
    Traverse City
  • Esquina con la calle:
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos, Vista

Lo que opinan 90 comensales

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.8
4,8 según las valoraciones recientes
  • 4,7Comida
  • 4,7Servicio
  • 4,9Ambiente
  • 4,7Calidad/precio

RuidoModerado

Destaca en

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejores en general

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejor ambiente

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejor calidad/precio

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Ideal para el brunch

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Innovador

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Saludable

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Ideal para buenas vistas

  • Norte de Michigan

    Mejores en general

  • Norte de Michigan

    Mejor ambiente

  • Norte de Michigan

    Mejor calidad/precio

  • Norte de Michigan

    Ideal para el brunch

  • Norte de Michigan

    Innovador

  • Norte de Michigan

    Saludable

  • Norte de Michigan

    Ideal para buenas vistas

90 opiniones
  1. NANCY

    VIP

    San Francisco

    8 opiniones

    5.0

    8 opiniones

    Fecha de la visita: 4 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    ¿Te ha parecido útil?

  2. Paula

    Detroit

    3 opiniones

    5.0

    3 opiniones

    Fecha de la visita: 4 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    ¿Te ha parecido útil?

  3. David

    VIP

    Norte de Michigan/Península Superior

    62 opiniones

    5.0

    62 opiniones

    Fecha de la visita: 4 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

    ¿Te ha parecido útil?

  4. diane

    Norte de Michigan/Península Superior

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 3 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Always great service and food. Noise level high because there's nothing to absorb sound.

    ¿Te ha parecido útil?

  5. Susan

    Norte de Michigan/Península Superior

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Fecha de la visita: 26 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    ¿Te ha parecido útil?

  6. Leslie

    Raleigh

    3 opiniones

    5.0

    3 opiniones

    Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    ¿Te ha parecido útil?

  7. Brian

    Norte de Michigan/Península Superior

    2 opiniones

    3.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024

    1. Global 3
    2. Comida 4
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    ¿Te ha parecido útil?

  8. David

    VIP

    Norte de Michigan/Península Superior

    62 opiniones

    4.0

    62 opiniones

    Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    ¿Te ha parecido útil?

  9. Michelle

    Washington D.C.

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    ¿Te ha parecido útil?

  10. Ira

    San Francisco

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 20 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    ¿Te ha parecido útil?

Preguntas frecuentes

Great Lakes Culinary Institute tiene una valoración de 4,8 estrellas de 90 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
23:30
Google Map para Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Información adicional

  • Esquina con la calle:
    Front Street and Barlow
  • Zona
    Traverse City
  • Horarios
    Comida ma., mi. 11:30–14:30
  • Precio
    Hasta 30 $
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Americana, Bistro
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef James Morse
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos, Vista
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable