Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
- 4,8Comida
- 4,8Servicio
- 4,4Ambiente
- 4,4Calidad/precio
Ruido • Moderado
Chef ejecutivo Evan Burgess & Osmel Gonzalez
2024
Del equipo editorial de OpenTable: Locally sourced isn’t just a buzzword at this cozy, compact restaurant in Miami Shores, where chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez whip up exciting, globally inspired dishes with Florida-forward ingredients. Expect bold, hyper-seasonal options that could include shrimp chawanmushi (egg custard) with confit potatoes and smoked black grouper with calypso bean salsa that have earned the restaurant tons of fans—and a MICHELIN Star.
Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
Ruido • Moderado
Miami - Dade
Americana contemporánea
North Dade
Mejor servicio
North Dade
Innovador
North Dade
Joya del vecindario
Igor
Miami
1 reseña
1 reseña
Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024
¿Te ha parecido útil?
Manuel
VIPOrlando
34 opiniones
34 opiniones
Ha comido aquí hoy
¿Te ha parecido útil?
Camille
Chicago
1 reseña
1 reseña
Comieron hace 1 día
¿Te ha parecido útil?
Rosanne
Nueva York
1 reseña
1 reseña
Comieron hace 1 día
¿Te ha parecido útil?
Mari
Miami
2 opiniones
2 opiniones
Comieron hace 6 días