Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Australia
  3. Nueva Gales del Sur
  4. Región de Illawarra
  5. Stanwell Tops
Dining on the Edge, Stanwell Tops, AU-NSW

Dining on the Edge

Sin opiniones
101 $A o más
Australiana moderna

Haz una reserva

2 personas
19:00
Hay disponibles experiencias.
Experience Dining On the Edge by Tumbling Waters Retreat, where modern Australian cuisine meets French finesse. Led by Executive Chef Thierry Molimard and Sous Chef Mark Pain, we offer two unique dining experiences: our unique Chef's Set Menu on Thursdays and Saturdays featuring dishes like Beef Tenderloin with Pomme Lyonnaise and Portobello Mushroom Sauce, and a more casual Small Plates Menu on Fridays with highlights like Crispy Pork Belly, Soy Caramel Pumpkin, and Thai Herb Salad. Perched above the treetops, with stunning ocean, rainforest, and escarpment views, our intimate restaurant is complemented by a cocktail bar designed to perfectly pair with every dish. Ideal for romantic evenings or intimate group gatherings, Dining On the Edge offers an unforgettable culinary journey in a breathtaking setting that will keep you on the edge of your seat.

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precio
    101 $A o más
  • Cocinas
    Australiana moderna, Fusión/ecléctica, Tapas/pequeños platos
  • Horarios
    ju.–sá. 17:30–21:00
  • Número de teléfono
    (02) 4294 1666
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Zona
    Stanwell Tops
  • Esquina con la calle:
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos

Experiencias

  • Thursday & Saturday Night - Chefs Menu

    Disponible en varias fechas
    On Thursday and Saturday nights, Dining On the Edge transforms into a culinary showcase with our exquisite 3-course set menu. Crafted by our French Executive Chef, each course is a masterpiece, blending modern Australian flavors with French finesse. Immerse yourself in an unforgettable dining experience, complemented by breathtaking views of the ocean and rainforest.
    Thursday & Saturday Night - Chefs Menu foto
  • Friday Night - Small Plates

    Disponible en varias fechas
    Join us for a relaxed and unforgettable culinary experience as our Small Plates menu invites you to share, savor, and indulge in a variety of exquisitely crafted dishes. Perfect for intimate gatherings or a laid-back evening with friends and loved ones, highlights include the Crispy Pork Belly with soy caramel pumpkin and Thai herb salad. Set against breathtaking ocean and rainforest views, Dining On the Edge is the ideal setting to unwind at the end of the week. Complete your experience with a drink from our carefully curated cocktail bar, designed to perfectly complement each dish.
    Friday Night - Small Plates foto

Escribe la primera opinión sobre este restaurante

En estos momentos, el restaurante Dining on the Edge no tiene opiniones. Añade una después de tu experiencia gastronómica para que otras personas puedan decidir dónde comer.

Preguntas frecuentes

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
19:00
Hay disponibles experiencias.
Google Map para Dining on the Edge

31 Stonehaven Rd, Stanwell Tops, AU-NSW 2508

Información adicional

  • Esquina con la calle:
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Zona
    Stanwell Tops
  • Horarios
    ju.–sá. 17:30–21:00
  • Precio
    101 $A o más
  • Cocinas
    Australiana moderna, Fusión/ecléctica, Tapas/pequeños platos
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable