chi SPACCA
Haz una reserva
- Genial para ocasiones especiales
- Ideal para vinos refinados
- Encantador
Por qué son un Emblema
Chef ejecutivo Armen Ayvazyan
MICHELIN Plate
2022
Del equipo editorial de OpenTable: Si tienes una cena de celebración e inmediatamente piensas en carne —y mucha—, deberías ir directo a este asador toscano de lujo. Chi Spacca forma parte del imperio Mozza de la chef Nancy Silverton, donde disfrutarás de platos principales de carne, como la bistecca florentina de casi kilo y medio o la chuleta tomahawk de cerdo. Los complementos que encontrarás en el menú son igual de impresionantes, como lo es su enorme lista de vinos. Súmale el comedor a la luz de las velas y tendrás todo lo necesario para una noche espectacular.
Eventos privados
Organiza tu próximo evento privado en nuestro restaurante
Zonas
Información adicional
- AmbienteCasual elegante
- Precio50 $ o más
- CocinasItaliana, Asador, Vegetariana
- HorariosTodos los días 17:30–21:30
- Número de teléfono(323) 297-1133
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeInformal y elegante
- Establecimiento del evento privadoNestled between Mozza2Go and Osteria Mozza, chi SPACCA (Italian for "he or she who cleaves") is the quintessential new Italian dining experience.
- Contacto para el evento privadoJennifer Beech: (323) 866-5290
- Galardonado
- MICHELIN Plate 2022
- ZonaHollywood
- Esquina con la calle:Citrus/Highland. Please use Mozza2Go entrance on Melrose Ave. Valet avail.
- Parking detailsMetered parking is available for free after 6 p.m. We also offer valet service $14.
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Baños unisex, Cervezas, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vinos
Experiencias
Pig's Head Dinner: An Ode to Pork Group Experience
136,88 US$ por persona
Pago anticipado
Disponible en varias fechasJoin us for this celebration of the Berkshire pig from Heritage Foods where the star of the show is a crispy, roasted pig’s head. Accompanied by seasonal sides and vegetables, this menu also features our greatest hits, such as the Foccacia di Recco with Ham, our house-made salumi, and the Pork Tomahawk with fennel pollen. Affectionately known as the Big, Bad Wolf Special, we certainly hope this meal blows you away. $125 per person, excluding taxes and fees. Available for parties of 4-8 guests. *Sommelier selections, our full wine list, and additional food are available for purchase upon consumption. **Requires 48 hours notice. Only available Monday - Thursday.Truffle Dinner with Expert John Magazino
385,00 US$ por persona
Pago anticipado
3 dic 2024 solamenteJoin Chef Nancy Silverton in welcoming truffle expert John Magazino back to chi SPACCA to celebrate the most luxurious ingredient of the season with a special six-course dinner. MENU Assorted Canapés Beef Carpaccio, Artichoke & Black Truffle Fan-Tan Rolls & Black Truffle Butter Turbot, Matsutake & White Truffle Scallops, Sweetbreads, White Truffle Madeira Jus Dry Aged Duck, Rotolo & Sapore Fondu Black Truffle Brie & Celery Root Pithivier, Chestnut Puree & Brown Butter Emulsion Bunet with Truffle Caramel & Fior di Latte Gelato Seating for this event will be communal with an individually plated meal. We politely decline any modifications. Menu subject to change. Wine pairing available for additional purchase upon consumption.
Platos populares
Lo que opinan 1393 comensales
Valoraciones y opiniones generales
Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
- 4,8Comida
- 4,9Servicio
- 4,7Ambiente
- 4,3Calidad/precio
Ruido • Moderado