
Caramel Sarrasin
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Información sobre este restaurante
- Saludable
- Apto para niños
- Joya del vecindario
Zonas
Información adicional
- AmbienteInformal
- PrecioHasta 30 €
- CocinasCrepería, Francesa tradicional, Desayunos
- Horarioslu.–vi. 15:30–18:30 Desayuno lu.–vi. 10:30–14:30 Comida ma. 19:30–22:30 ju., vi. 19:00–22:00
- Número de teléfono09 51 25 80 04
- Página web
- Opciones de pagoMastercard, Sodexo Card, Visa
- Dress codeRopa informal
- Chef ejecutivoStéphane BERAZA
- ZonaGrands Boulevards
- Esquina con la calle:Rue Lafayette
- Parking detailsSin
- Public transitMétro Ligne 7 Station Le PeletierMetro Ligne 9 Station Grands BoulevardsMetro Ligne 8 Station Grands Boulevards
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Admite la entrada de perros, Baños unisex, Bar completo, Cafetería, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Jardín de la cerveza, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Salón privado, Traiga su propio licor, Vinos, Zona exterior para fumadores
Experiencias
Amazing sweet crepes cooking class
80,00 € por persona
Disponible en varias fechasIn Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. Come and learn all about best crepes so you can recreate them at home for breakfast, lunch or dinner. Please note that this class is not suitable for children under 8, coeliacs, lacto intolerance and vegan. Upon booking, please provide the first names of all guests. Duration: 3h Monday, tuesday, thursday, and friday afternoon : 3.30PM to 6.30PM Wednesday only for private group. Only in English. For 2 to 10 guests, 8 years old minimum. No visitors, each guest have to pay a seat. Not suitable for coeliacs, lactose intolerants and vegans. The class start on time and no entrance after 4PM so take care about the traffic in Paris. Unique experience in a traditional crêperie restaurant with professional crepe machines and a great chef. Don't miss this, it will be the highlight of your trip in Paris for sure ( 4.98/5 with 400 reviews ).Galette Crepe Cooking Class breton host table
180,00 € por persona
Disponible en varias fechasAn exceptional culinary experience, a magical moment in the land of gastronomy in the most beautiful city of the world. Stéphane BERAZA owner and chef of "Caramel "Sarrasin" will open for you especially the doors of his restaurant and more his kitchen to share with you all his experience , his secrets, his skills. Stéphane master crepe maker since 1999 will reveal you everything you have to know about the best savoury buckwheat galettes ( gluten free and dairy free ) and for sure the French traditionnals sweet crepes. He will also teach you how to cook your own crepes with the best tools like a pro. This master class will be followed by a Breton host table dinner. Duration: 3h Nb: This course may be cancelled if a single traveler is booked.Amzing Private cooking class
650,00 € por grupo
Disponible en varias fechasIn Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. From 2 to 10 - Private Class Need owner confirmation after your booking
Eventos privados
Lo que opinan 8 comensales
Opiniones sobre Caramel Sarrasin de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.
Valoraciones y opiniones generales
Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
- 4,6Comida
- 4,6Servicio
- 4,4Ambiente
- 4,6Calidad/precio
Ruido • Energético
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Fecha de la visita: 18 de julio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te ha parecido útil?
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Fecha de la visita: 28 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te ha parecido útil?
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Fecha de la visita: 21 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le ha parecido útil
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Fecha de la visita: 21 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le ha parecido útil
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Fecha de la visita: 20 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le ha parecido útil
- OT
Comensal de OpenTable
París5 opiniones
5.0Fecha de la visita: 7 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le ha parecido útil
- OT
Comensal de OpenTable
París5 opiniones
5.0Fecha de la visita: 6 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 2 personas les ha parecido útil
- OT
Comensal de OpenTable VIP
París13 opiniones
5.0Fecha de la visita: 5 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le ha parecido útil
Preguntas frecuentes
Caramel Sarrasin permite hacer pedidos para llevar por teléfono llamando al 09 51 25 80 04.
Caramel Sarrasin tiene una valoración de 4,6 estrellas de 8 cliente(s) de OpenTable.
Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.
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Pide a domicilio o para llevar
47 Rue du Faubourg Montmartre, Paris, Ile de France 75009
Zonas
Información adicional
- Esquina con la calle:Rue Lafayette
- ZonaGrands Boulevards
- Horarioslu.–vi. 15:30–18:30 Desayuno lu.–vi. 10:30–14:30 Comida ma. 19:30–22:30 ju., vi. 19:00–22:00
- PrecioHasta 30 €
- CocinasCrepería, Francesa tradicional, Desayunos
- AmbienteInformal
- Dress codeRopa informal
- Parking detailsSin
- Public transitMétro Ligne 7 Station Le PeletierMetro Ligne 9 Station Grands BoulevardsMetro Ligne 8 Station Grands Boulevards
- Opciones de pagoMastercard, Sodexo Card, Visa
- Chef ejecutivoStéphane BERAZA
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Admite la entrada de perros, Baños unisex, Bar completo, Cafetería, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Jardín de la cerveza, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Salón privado, Traiga su propio licor, Vinos, Zona exterior para fumadores
- Página web
- Número de teléfono09 51 25 80 04