![Voted Mainline Best Seafood Restaurant Voted Mainline Best Seafood Restaurant - Brickside Grille, Exton, PA](https://resizer.otstatic.com/v2/photos/xlarge/3/47010583.webp)
Brickside Grille
4.7
2640 opiniones
Entre 31 y 50 $
Pescados y Mariscos
Haz una reserva
2 personas
17 feb 2025
19:00
Hay disponibles experiencias.
- Joya del vecindario
- Genial para ocasiones especiales
- Ideal para comidas en la terraza
Información adicional
- AmbienteInformal
- PrecioEntre 31 y 50 $
- CocinasPescados y Mariscos, Americana, Bar de ostras
- HorariosBrunch do. 10:00–13:30 Cena lu.–sá. 11:00–21:00 do. 13:30–21:00
- Número de teléfono(610) 321-1600
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeInformal y elegante
- Chef ejecutivoJason Faust
- Establecimiento del evento privadoA large private room with the seating for up to 70 guests. Available for lunch, dinner, and Sunday Brunch.
- ZonaExton
- Esquina con la calle:Rice Boulevard
- Parking detailsEstacionamiento público
- Entretenimiento$5 Happy Hour: M-F 4:30pm - 6:30pmTrivia Night: Wednesday 9:00pm - 11:00pmLive Music: Friday & Saturday 9:00pm - 12:00am
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Hora feliz, Mesas en la terraza, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Variedad, Vinos
Experiencias
Buck A Shuck Oyster
Disponible en varias fechasEnjoy $1 oysters, $1 clams, $5 prosecco, every Wednesday, all day!Sunday Brunch Buffet
33,00 US$ por persona
6 oct 2024 - 4 may 2025Sunday Brunch Buffet featuring leg of lamb, eggs benedict, frittatas, smoked salmon, french toast, bacon, sausage, BSG breakfast potatoes, shrimp cocktail, salads, and so much more. $33 for adults, $15 for young adults 5-12, under 5 are FREE!Prime Event 3 Course Dinner
35,00 US$ por persona
5 ene 2025 - 16 mar 2025It's back again! For a limited time only, Sunday from 2:00pm till 8:30pm, we offer a 3-course dinner for $35. Choose House or Caesar salad, 10 oz. Slow Roasted Prime Rib or new this year, 1 1/4 Snow Crab Legs, and Crème Brûlée for dessert.