Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Canadá
  3. Vancouver/Columbia Británica
  4. Vancouver
  5. Coal Harbour
Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Emblema

Botanist

Entre 31 y 50 CAN$
De la granja a la mesa

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 53 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
  • Elegante
  • Innovador
  • Ideal para cócteles creativos
ORU es un establecimiento animado, ideal para celebraciones o cenas íntimas exclusivas para 2; también es el lugar perfecto para saborear la comida del noroeste del Pacífico y los sabores de la cuenca del Pacífico. Dispone de cocina abierta de mármol y acero inoxidable en el escenario, donde los innovadores y talentosos chefs crean extraordinarios platillos. El equipo dinámico y apasionado de ORU guiará a los comensales a través de un viaje culinario para los sentidos con un menú que ofrece una variedad de platillos de origen local con un toque de la Costa del Pacífico, simple y hábilmente preparados. A su llegada, los clientes son recibidos en el recientemente renovado salón Coal Harbour del bar Sky. A continuación, pueden comenzar la noche con un coctel antes de la cena y, aquellos quienes decidan quedarse, pueden sentarse y disfrutar de los sonidos variados desde el salón del lobby en el piso inferior.

Por qué son un Emblema

  • Icono de premio

    MICHELIN Plate

    2022

Del equipo editorial de OpenTable: At the Fairmont Pacific Rim's sleek flagship restaurant, chef Hector Laguna dazzles with a creative menu that’s all about local ingredients. Standouts like black pepper salmon with smoked buttermilk deliver dialed-in flavours that have earned the restaurant honours from World's 50 Best and Michelin. Cocktails match with cutting-edge mixology techniques and theatrical presentations.


Sobre el personal

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precio
    Entre 31 y 50 CAN$
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Canadiense contemporánea
  • Horarios
    lu.–vi. 11:30–13:30 ma.–sá. 17:30–22:00 sá., do. 11:30–14:00
  • Número de teléfono
    (604) 695-5500
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Establecimiento del evento privado
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Zona
    Coal Harbour
  • Esquina con la calle:
    Burrard Street
  • Parking details
    Sin
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.<br /><br />From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vegana, Vinos, Vista

Experiencias

  • Christmas Eve at Botanist

    194,00 CAD por persona

    Pago anticipado

    24 dic 2024 solamente
    Celebrate the magic of Christmas Eve at Botanist with our special “We’ll Take It From Here” tasting menu crafted by Executive Chef Hector Laguna. Indulge in seasonal dishes like Crispy Red Snapper, Grilled Octopus and Northern Divine Caviar. End the evening on a sweet note with Executive Pastry Chef Kate Siegel’s decadent Chestnut Cake. A festive evening of culinary delights awaits.
    Christmas Eve at Botanist foto
  • Christmas Dinner at Botanist

    194,00 CAD por persona

    Pago anticipado

    25 dic 2024 solamente
    Celebrate the magic of Christmas Day at Botanist with our special “We’ll Take It From Here” tasting menu crafted by Executive Chef Hector Laguna. Indulge in seasonal dishes like Crispy Red Snapper, Grilled Octopus and Northern Divine Caviar. End the evening on a sweet note with Executive Pastry Chef Kate Siegel’s decadent Chestnut Cake. A festive evening of culinary delights awaits.
    Christmas Dinner at Botanist foto
  • Celebrating Seasonality at Botanist

    97,00 CAD por persona

    6 nov 2024 - 27 nov 2024
    For a limited-time, Botanist will offer a 4-course plant-forward tasting menu. Introducing the “Celebrating Seasonality” concept at Botanist; the menu features vegetable-centered cuisine rooted from the soil of the northwest. Rich in nutritional value and prepared with contemporary, intricate techniques by Executive Chef Hector Laguna, diners can expect a treat for the senses. Rooted in Botanist’s philosophy, where the bounty of produce is at the heart of every dish, each ingredient is handled with care and prepared to extract and showcase its unique flavour. Delicate, vibrant dishes such as beetroot and squash tartar, roasted cauliflower with sunchokes and Périgord truffles with grilled tofu and wild mushrooms will be featured.
    Celebrating Seasonality at Botanist foto

Lo que opinan 2708 comensales

Valoraciones y opiniones generales

Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.

4.6
4,6 según las valoraciones recientes
  • 4,6Comida
  • 4,7Servicio
  • 4,4Ambiente
  • 4,2Calidad/precio

RuidoModerado

2709 opiniones
  1. Paty

    México

    4 opiniones

    5.0

    4 opiniones

    Fecha de la visita: 16 de diciembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Esta padrísimo el lugar y la decoración, mucho mas bonito en el area principal no en el area de garden. La comida muy rica y el servicio muy bueno.
    BotanistRespondió el 19 de diciembre de 2019
    Dear Paty, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent Botanist experience. We are thrilled that you enjoyed Chef Hector Laguna’s menu and the customer service offered by our team. We look forward to the opportunity to welcome you back soon! Sincerely, Toby Tseung Restaurant Manager, Botanist

    ¿Te ha parecido útil?

  2. Connor

    Nueva Orleans

    3 opiniones

    5.0

    3 opiniones

    Ha comido aquí hoy

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely fantastic. Chef Hector is a master and everything there is of the highest quality and service

    ¿Te ha parecido útil?

  3. Sharon

    Seattle

    3 opiniones

    VIP
    5.0

    3 opiniones

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was perfect: food service timing wine. One of our favorite restaurants in Vancouver.

    ¿Te ha parecido útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Vancouver

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Found the restaurant through a ‘best brunch place’ search; it is also on the Michelin guide website. Ordered one each of the 2 and 3 course set brunch menu. We had some delightful surprises along the way such as a special chair for your purse, 2 fancy drinks included per set, and pre-split dishes for most of the items because our server confirmed we were sharing our different choices. Each dish was beautifully presented and delicious. We were seated in a cozy atrium area with lots of plants around. Will definitely return for another celebration.

    ¿Te ha parecido útil?

  5. Heather

    Vancouver

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 15 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Treated like a valued guest, even though I was dressed casually and don’t have “posh manners”. Came for the Raincouver Cocktail - it was wonderful, complete with detailed presentation from the bartender - my foam bubble rain cloud was refreshed several times before I finished the drink. Also had the seared scallops (delicious), as well as complimentary olive plate and sourdough bread. Greycup festival was happening all down the block outside, so that explains the louder noise level - quiet conversation was still possible. A most excellent experience!

    ¿Te ha parecido útil?

  6. Ron

    Vancouver

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Fecha de la visita: 10 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Great service by Jay and awesome food and cocktails!!

    ¿Te ha parecido útil?

  7. tiare

    San Francisco

    1 reseña

    3.0

    1 reseña

    Fecha de la visita: 9 de noviembre de 2024

    1. Global 3
    2. Comida 5
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 4
    Not the best experience for lunch, which it was not limited to brunch menu

    ¿Te ha parecido útil?

  8. JoeJoe

    Seattle

    60 opiniones

    5.0

    60 opiniones

    Fecha de la visita: 3 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Lovely experience! We decided to stay at the lounge since we were interested in cocktails & desserts. Service was a bit spotty at times but it was a busy weekend! The foie Gras fat washed cocktail was a disappointment… desserts were really good!

    ¿Te ha parecido útil?

  9. Comensal de OpenTable

    Vancouver

    7 opiniones

    4.0

    7 opiniones

    Fecha de la visita: 3 de noviembre de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    Great food- imaginative and beautiful/ but a little over priced and overly pretentious

    ¿Te ha parecido útil?

  10. George

    Vancouver

    2 opiniones

    5.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 2 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Classic. Timeless. Had the piano player in the background. Only good things to say about The Botanist.

    ¿Te ha parecido útil?

Preguntas frecuentes

Botanist tiene una valoración de 4,6 estrellas de 2708 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

Haz una reserva

2 personas
19:00
Reservado 53 veces hoy
Hay disponibles experiencias.
Google Map para Botanist

1038 Canada Place, Vancouver, BC V6C 0B9

Información adicional

  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Esquina con la calle:
    Burrard Street
  • Zona
    Coal Harbour
  • Horarios
    lu.–vi. 11:30–13:30 ma.–sá. 17:30–22:00 sá., do. 11:30–14:00
  • Precio
    Entre 31 y 50 CAN$
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Canadiense contemporánea
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Sin
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vegana, Vinos, Vista
  • Número de teléfono
    (604) 695-5500
  • Establecimiento del evento privado
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable