Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva Orleans/Luisiana
  4. Nueva Orleans
  5. Garden District
Basin Seafood and Spirits, New Orleans, LA

Basin Seafood and Spirits

4.4
4,4
354 opiniones
Hasta 30 $
Pescados y Mariscos
  • Innovador
  • Joya del vecindario
  • Romántico
The idea for Basin began several years ago when Chef and Owner of Baru, Edgar Caro, along with his friend Antonio Mata, decided to open Basin, a seafood restaurant serving modernized, lighter versions of traditional Louisiana dishes. Basin sources the best possible ingredients from local sources, highlighting seasonal vegetables and Gulf fish in our daily specials.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Basin offers sidewalk seating along the busiest sector of Magazine Street. We also have a lush courtyard for additional seating and a relaxing escape from the city.

No disponible en OpenTable

Lo sentimos, pero este restaurante no está en la red de reservas de OpenTable. Contacta con el restaurante directamente para comprobar la disponibilidad.

¿Es este su restaurante?
Reclame este listado

Hay más por explorar

Descubre un sinfín de restaurantes como este con nuestra aplicación.

Escanea el código QR para descubrir un sinfín de restaurantes como este con nuestra aplicación.

Abrir app

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precio
    Hasta 30 $
  • Cocinas
    Pescados y Mariscos, Pescados, Criolla/cajún/sureña
  • Horarios
    lu.–ju., do. 11:30–21:00 vi., sá. 11:30–22:00
  • Número de teléfono
    (504) 302-7391
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Edgar Caro
  • Contacto para el evento privado
    Antonio Mata: (504) 669-3008

Lo que opinan 354 comensales

Valoraciones y opiniones generales

4.4
4,4 según las valoraciones recibidas
  • 4,5Comida
  • 4,3Servicio
  • 4,1Ambiente
  • 4Calidad/precio

RuidoModerado

354 opiniones
  1. Comensal de OpenTable

    Nueva Orleans

    7 opiniones

    2.0

    7 opiniones

    Fecha de la visita: 5 de enero de 2020

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    Food was good, but just good. In a city like New Orleans it was underwhelming. No need to go back.

    ¿Te ha parecido útil?

  2. jennbrizz

    VIP

    Nueva Orleans

    3 opiniones

    5.0

    3 opiniones

    Fecha de la visita: 25 de diciembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We went for Christmas Eve. The service and staff were great and food delicious.

    ¿Te ha parecido útil?

  3. DjSan2

    VIP

    Nueva Orleans

    113 opiniones

    5.0

    113 opiniones

    Fecha de la visita: 27 de noviembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Fresh seafood, craft cocktails, and eclectic decor. Had a great time with family recently. Go for the friendly service.

    ¿Te ha parecido útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Houston

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Fecha de la visita: 24 de noviembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic food, service, a d atmosphere

    ¿Te ha parecido útil?

  5. Comensal de OpenTable

    Nueva Orleans

    3 opiniones

    5.0

    3 opiniones

    Fecha de la visita: 23 de noviembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was great and the service was even better. Thank you, Emma, for helping us have a great time!!

    ¿Te ha parecido útil?

  6. Emma

    Nueva York

    8 opiniones

    3.0

    8 opiniones

    Fecha de la visita: 3 de noviembre de 2019

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    Appetizers came right away and were pretty good. Our entrees, however, took waaaay too long to come out - around 40 mins after we’d finished our appetizers. One person ordered gumbo which had a whole crab in it, but he had to grab the shell out of the gumbo liquid and use the cracker and hands to break the shell and get the meat. It was a mess and they didn’t provide wipes for fingers or a plate for shells. The jambalaya was flavorful but the shrimp in it were either previously frozen or overcooked; they weren’t great. Overall food was okay but not quite up to the NOLA competition.

    ¿Te ha parecido útil?

  7. JaclynM

    Nashville

    15 opiniones

    5.0

    15 opiniones

    Fecha de la visita: 31 de octubre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Great location and atmosphere. If you get the mussels in cream sauce, order a side of their toasted garlic bread for dipping. You’ll thank me later!

    ¿Te ha parecido útil?

  8. Comensal de OpenTable

    Nueva Orleans

    2 opiniones

    4.0

    2 opiniones

    Fecha de la visita: 18 de octubre de 2019

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was great but a very limited menu. Only a few options to choose from for each course.

    ¿Te ha parecido útil?

  9. Josette21

    Nashville

    15 opiniones

    5.0

    15 opiniones

    Fecha de la visita: 5 de septiembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This place is amazing! Food was amazing. Would definitely recommend it.

    ¿Te ha parecido útil?

  10. CalW

    Nueva Orleans

    364 opiniones

    2.0

    364 opiniones

    Fecha de la visita: 25 de agosto de 2019

    1. Global 2
    2. Comida 1
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    First of all, it was a birthday but was acknowledged. Shrimp remoulade— 4 small ( not jumbo) in a flat plate covered with a very oily mayonnaise sauce with a slight color. A handful of arugula. I didn’t want the green fried tomatoes , thus the arugula. $15 Soft shell crab poor boy// the crab tasted strange. Frozen , fried , reheated. Chemicals? Taken off the bill Chicken tenders ( pink in the center), fries cold. Fried oyster// I didn’t taste but the person who ordered was surprised with the fried anchovies mixed in. One theory was that the oil used for frying was rancid. Server attempted to make things better// he should probably work at a better restaurant. Will not return

    ¿Te ha parecido útil?

Preguntas frecuentes

Basin Seafood and Spirits tiene una valoración de 4,4 estrellas de 354 cliente(s) de OpenTable.

Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.

No disponible en OpenTable

Lo sentimos, pero este restaurante no está en la red de reservas de OpenTable. Contacta con el restaurante directamente para comprobar la disponibilidad.

¿Es este su restaurante?
Reclame este listado
Google Map para Basin Seafood and Spirits

3222 Magazine St, New Orleans, LA 70115

Información adicional

  • Zona
    Garden District
  • Horarios
    lu.–ju., do. 11:30–21:00 vi., sá. 11:30–22:00
  • Precio
    Hasta 30 $
  • Cocinas
    Pescados y Mariscos, Pescados, Criolla/cajún/sureña
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Sin
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Edgar Caro
  • Adicional
    Bar / Sala pública, Bar completo, Restaurante bar, Vinos
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable