Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
- 4,7Comida
- 4,8Servicio
- 4,6Ambiente
- 4,7Calidad/precio
Ruido • Moderado
Del equipo editorial de OpenTable: Mexican corn and Catalan natural wine are the bedrock of this Outremont favorite that's been named one of Canada's 100 Best Restaurants. Chef Juan Lopez Luna combines authentic techniques and flavours with local Quebec ingredients, grinding his own masa for the tasting menu that might include Oaxacan tetelas with shishito peppers and bacon. Sommelier Lindsay Brennan will help you pair that with a top-notch selection of wines from the Barcelona region. Request a seat at the counter by the kitchen so you can catch Lopez Luna in action.
Alma's tasting menu is a journey from the ocean to the mountains, highlighting heirloom corn from Mexico which is nixtamalised and ground in-house revealing fresh masa each morning. Chef Juan Lopez Luna shares the flavours of his childhood in Central Mexico, integrating authentic Mexican techniques, heirloom Mexican corn and local Quebecois and East Coast ingredients.
79,00 CAD por persona
109,00 CAD por persona
Pago anticipado
Solo pueden enviar opiniones los comensales que hayan probado este restaurante.
Ruido • Moderado
Fabio
Montreal
5 opiniones
5 opiniones
Fecha de la visita: 21 de noviembre de 2024
¿Te ha parecido útil?
Miguel
Montreal
1 reseña
1 reseña
Fecha de la visita: 7 de noviembre de 2024
¿Te ha parecido útil?
Alma Montréal tiene una valoración de 4,9 estrellas de 2 cliente(s) de OpenTable.
Normalmente, podrás reservar en este restaurante a través de OpenTable eligiendo la fecha, la hora y el número de personas.
1231 Lajoie Ave, Montreal, QC H2V 1P2