Los mejores restaurantes de temporada en Swaythling
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12 restaurantes con mesa en tu zona
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Precio: caro
• Británica contemporánea • Winchester
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Precio: caro
• Británica contemporánea • Winchester
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Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona
De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
- TTrevorHampshire •1 valoración5.0Fecha de la visita: 20 feb 2025Efficient and friendly service. The selection of drinks was good.Más informaciónHiltonbury FarmhousePrecio: moderado• Pub• Eastleigh•4,3
- CChrisHampshire •2 valoraciones5.0Fecha de la visita: 17 feb 2025As a coeliac it is fantastic to have a restaurant with such a wide variety of gluten free dishes. We had starters, duck as a second course and 3 mains with fried and boiled rice and everything was perfectly cooked, although a couple of the dishes good have done with being a little hotter, but taste wise fantastic.Más informaciónLittle CantonPrecio: moderado• China• Fareham•3,8
- SsimonLondres •1 valoración5.0Fecha de la visita: 15 feb 2025Great food the seafood linguine tastes magic so good me and my wife came back next day shall be coming back more often Nice food nice restaurant nice bar and nice staffMás informaciónThe Bistro at Shamrock QuayPrecio: moderado• Bistro• Southampton•4,7
- PPhilipHampshire •1 valoración4.0Fecha de la visita: 30 ene 2025Very good service and food. Staff pleasant and unhurried. Lovely table decorations for 80th birthday celebration (afternoon tea). A very relaxing ambience.Más informaciónWinchester Restaurant at Macdonald Botley Park Hotel & SpaPrecio: caro• Británica• Horton Heath•2,7
- SSueHampshire •1 valoración5.0Fecha de la visita: 21 sept 2024Friendly staff and pleasant atmosphere Food was fresh hot and delicious Will definitely be going againMás informaciónBedes LeaPrecio: moderado• Pub• Southampton•3,8