Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes ecológicos en Hermosa

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

56 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Eden
4.8
Excepcional(1575)
Precio: caro
• Americana • Avondale
Reservado 18 veces hoy
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Una foto del restaurante Rose Mary
4.7
Excepcional(3249)
Precio: caro
• Croata • West Loop
Reservado 130 veces hoy
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Una foto del restaurante Summer House - Chicago
4.6
Excepcional(7840)
Precio: moderado
• Americana • Lincoln Park
Reservado 186 veces hoy
El chef/socio de la cadena Lettuce Entertain You, Jeff Mahin y el chef/socio Francis Brennan llevan su concepto popular de estilo californiano del restaurante Summer House Santa Mónica, a Lincoln Park en Chicago, IL. En el restaurante Summer House, los invitados se encontrarán con una atmósfera relajada y amigable, un ambiente que evoca el Golden State y una decoración inspirada en una casa de playa. El menú inspirado en la alta gastronomía, destaca sus platillos elaborados a mano con ingredientes locales e inspirados en la temporada, muchos de los cuales se preparan en una parrilla de leña. Cada elemento del menú se complementa con una lista de vinos de California cuidadosamente elaborada. Un mostrador de panadería compartido con Stella Barra, ofrece una selección de pasteles recién horneados para el desayuno, panecillos y la famosa selección de galletas de Mahin. El café artesanal se tuesta en el lugar y se sirve en ambos restaurantes. El Summer House Santa Mónica permanece abierto para el almuerzo, la cena y el brunch de fin de semana.
Una foto del restaurante Boka
4.8
Excepcional(7136)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Lincoln Park
Reservado 48 veces hoy
El restaurante Boka, premiado por Michelin, es un habitual de la escena culinaria en Chicago desde 2003. En enero de 2014, el chef Lee Wolen se unió al equipo como chef ejecutivo y propietario después de la completa renovación del restaurante. La crítica ha tomado nota de quién está al mando del Boka. Phil Vettel, del Chicago Tribune, y el Chicago Eater nombraron a Lee como el "2014 Chef of the Year". Más recientemente, Lee fue nombrado en 2015 "Chef of the Year" y el restaurante Boka fue galardonado en 2015 con "Restaurant of the Year" en los codiciados Jean Banchet Awards de Chicago. El Boka ofrece una moderna gastronomía americana que se centra en los productos de temporada tan locales como sea posible. La chef de repostería Meg Galus se unió a la cocina del Boka en 2015 y proporciona una continua transición entre salados y dulces, a semejanza del uso que Wolen hace de una excelente materia prima que se prepara y se dispone con muy buen gusto.
Una foto del restaurante Farm Bar - Lakeview
4.7
Excepcional(184)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Vista del lago/Vista este del lago
Reservado 32 veces hoy
Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve approachable midwestern fair with local, organic ingredients from our own Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and famous Wisconsin Cheese Curds, or bring the whole family for lunch. Our mixologists behind the bar will happily shake up handcrafted cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. Join us for homestyle cooking, friendly faces and a table that feels like home. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. We understand that some guests may require a paper menu, and one can be provided with a list of standards items upon request. In order to meet added costs from the city, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We understand that rising costs affect our guests too, so we will remove this fee upon request.
Una foto del restaurante Bloom
4.8
Excepcional(490)
Precio: caro
• Vegetariana/vegana • Bucktown/Wicker Park
Reservado 14 veces hoy
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park. We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
Una foto del restaurante Turquoise
4.6
Excepcional(1219)
Precio: moderado
• Mediterránea • Roscoe Village
Reservado 4 veces hoy
Turquoise Restaurant was established in 2002 in Roscoe Village. We became known for our wide selection of Turkish-inspired Mediterranean dishes and drinks. Nestled in the middle of Roscoe Village, Turquoise Restaurant takes pride in being a part of such a culturally diverse neighborhood. While Turquoise Restaurant continues to showcase it’s inspiring and sophisticated Turkish dishes, Chef Ezgi Bozdas adds personalized touches to the service and customer care to ensure that Turquoise Restaurant captures the essence and expectations of today's diners.
Una foto del restaurante Blue Sushi Sake Grill - Chicago
4.8
Excepcional(479)
Precio: moderado
• Sushi • River North (Chicago)
Reservado 30 veces hoy
Blue Sushi Sake Grill unites creative ingredients with energetic vibes, premium cold sake with happy moments to give you a fresh and fun new way to experience sushi. Our sushi and grill menus allow you to explore your sushi favorites in new and unexpected ways. We like to say that sushi is for sharing, and our menu encourages it. Order a spread of all your maki, nigiri and sashimi favs from the sushi bar, and throw in a few orders of starters from the grill. We'll stagger your plates so you can savor it all bite-by-bite, and maximize the sushi experience you've been craving all week. If you're not sure where to start, tour the menu during Happy Hour, where all our guest favorites — from our sushi, grill and drink menus — are available at an amazing value. We offer Happy Hour every day of the week at Blue Sushi Sake Grill!
Una foto del restaurante Homestead on the Roof
4.5
Impresionante(749)
Precio: muy caro
• Portuguesa • West Town
El restaurante Homestead trae productos de la granja a su mesa y propone una gastronomía rústica pero elegante de la mano del chef Henssler. También ofrece vinos, licores, cervezas y cocteles únicos, así como pan y repostería artesanales del chef repostero Chris Teixeira, semifinalista del premio James Beard al Mejor Chef Emergente. El restaurante es acogedor y confortable, propone una serie de sabrosos menús de temporada que van cambiando e incorpora ingredientes de su propia granja y de proveedores locales a su cocina reconocida a nivel nacional. Los menús de platillos cambian al menos una vez por semana y los talentosos chefs rompen constantemente los esquemas con creaciones culinarias únicas y de gran calidad. En verano se puede comer al aire libre en la terraza del Homestead, que tiene capacidad para 80 comensales, vistas a los más de 325 m² de huerto ecológico y los jardines colgantes verticales, además de un toldo retráctil que protege de los elementos.
Una foto del restaurante a tavola
4.3
Impresionante(665)
Precio: caro
• Italiana • Ukranian Village
Reservado 13 veces hoy
Founded in 1995, a tavola is one of the city’s best restaurants, bringing Chicago an intimate and authentic dining experience. At a tavola the emphasis is, appropriately, on the food. Authentic dishes from Italian regions are re-created using Italian cooking methods and the finest imported Italian products.a tavola is the culmination of professional cooking experience by Daniel Bocik, a versatile chef from Chicago, who brings back home the knowledge and experience of an education at the California Culinary Academy and the finest restaurants of San Francisco, Paris, and Milan. To ensure the freshest food at a tavola, fresh fruits and vegetables are selected from a local organic farmer, meats and seafood are personally selected by Chef Dan from local markets.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • CarlE
    Chicago/Illinois •4 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 27 oct 2024
    Increíble comida 🌟🌟🌟🌟🌟 Atención 🌟🌟🌟🌟🌟 Ambiente 🌟🌟🌟🌟🌟
    Más información
    Rose MaryPrecio: caro• Croata• West Loop
    4,7
  • Fernando
    Chicago/Illinois •1 valoración
    5.0
    Fecha de la visita: 16 oct 2024
    Extraordinaria experiencia, celebramos una propuesta de matrimonio y nos hicieron sentir muy bien
    Más información
    BokaPrecio: caro• Americana contemporánea• Lincoln Park
    4,8
  • Tigredechicago
    Chicago/Illinois •10 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 1 ene 2023
    Sitio con buena ambientación, que hace alusión a su nombre. Los alimentos son de calidad y las porciones, generosas. Es un sitio al que hemos regresado y esperamos seguir haciéndolo. /////// Nice atmosphere for a place that lives up to its name. Quality ingredients and good-sized plates. We continue to come back to Summer House.
    Más información
    Summer House - ChicagoPrecio: moderado• Americana• Lincoln Park
    4,6
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable