Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Houston

Los mejores restaurantes para la hora de la comida en Fairbanks / Northwest Crossing

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

184 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Just Lunch
Precio: moderado
• Americana • Montrose
Coming Soon!
Una foto del restaurante Red Lobster - Houston - NW Freeway
3.6
Muy bueno(12)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Fairbanks / Northwest Crossing
Red Lobster welcomes you by offering PRIORITY SEATING to reduce your wait time in the restaurant, so you can spend more time doing the things you love. Or, come enjoy a drink at our bar and a Tasting Plate while you wait. Red Lobster is the world's largest and most loved seafood restaurant company, offering high quality, freshly-prepared seafood, sourced in a way that is traceable, sustainable and responsible. We offer lunch and dinner daily, featuring classics like our Ultimate Feast®, Garlic Shrimp Scampi and Parrot Isle Jumbo Coconut Shrimp, and feature limited time flavors and preparations during events like Lobsterfest®, Crabfest® and Endless Shrimp®. And, who can resist our famous warm and cheesy Cheddar Bay Biscuits®? To learn more visit www.redlobster.com
Una foto del restaurante Credence
4.8
Excepcional(240)
Precio: caro
• Americana • West Side
Reservado 61 veces hoy
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Una foto del restaurante Jonathan's The Rub at Campbell Place
4.8
Excepcional(1954)
Precio: moderado
• Americana • West Side
Reservado 20 veces hoy
Jonathan, que se autoproclamó como el cocinero más antiguo de Houston, creó Jonathan's The Rub con el propósito de ofrecer a sus clientes excelente comida y una experiencia gastronómica sin igual; una misión para la que Jonathan continúa trabajando con pasión. El restaurante cuenta con una cocina abierta donde los comensales pueden ver, oler y oír todo lo que sucede mientras Jonathan y su equipo culinario preparan sus platillos, una experiencia que cada visitante debe descubrir. Jonathan's The Rub es un lugar donde los visitantes pueden sentirse cómodos, ser ellos mismos y, con suerte, irse con nuevos amigos y con el apetito satisfecho.
Una foto del restaurante Perry's Steakhouse & Grille - Memorial City
4.7
Excepcional(6127)
Precio: caro
• Asador • West Side
Reservado 34 veces hoy
El Perry's en Memorial City, ubicado en I10 en el corazón del Energy Corridor, ofrece una experiencia gastronómica sin igual que satisfará sus antojos e inspirará su apetito. Con su menú galardonado y muy querido, el Perry's cuenta con una atmósfera elegante y un ambiente ecléctico que incluye una torre de vinos de seis metros y ocho áreas privadas de comedor. Podrá disfrutar de un coctel el su vibrante Bar 79, nombrado en honor a su año de fundación, en una de las noches de entretenimiento en vivo. Manteniéndose fiel a su raíces de carnicería, el Perry's sirve carne de res añeja de primera calidad USDA seleccionada a mano y cortes junto a la mesa, así como elementos únicos como sus chuletas de sieta dedos de altura. Perry's causará una buena impresión a usted y sus invitados.
Una foto del restaurante Liberty Kitchen & Oysterette - Memorial
4.8
Excepcional(898)
Precio: caro
• Americana • West Side
Reservado 16 veces hoy
Liberty Kitchen at The Treehouse located in Memorial City, joins the neighborhood as a local restaurant serving modern, American food. Diners can see our chefs as they work the open flames cooking steaks, chops, ribs and fish. The inclusion of the grill has greatly influenced the menu – dishes made in cast iron Dutch ovens and an international selection of craveable Southern Coastal cuisine. The food is bold in flavor and rich in textured layering with a twist on tradition, the flickering flames lend a pleasant invitation to settle in to the space, relax and quite simply, eat.Some of the favorite Liberty Kitchen staples are on offer such as the Creole Whole Crab, Shrimp and Andouille Gumbo, R&D Test Kitchen: Infamous Burger Bowl, Deviled Eggs and Lance’s Loaded Hushpuppies (The Real Original) served Liberty Kitchen gorilla-style. Daily Chef Special’s are not to be missed.
Una foto del restaurante Goode Co. Kitchen & Cantina - Memorial
4.7
Excepcional(1294)
Precio: moderado
• Tex-Mex • West Side
Reservado 42 veces hoy
Bienvenidos, y'all!Inspired by long days on the Gulf, late nights on the ranch and the colorful creations of our abuela, our family's Kitchen & Cantina showcases the rich foods and traditions we grew up with on both sides of the border.Nothing matches the flavor of food grilled over mesquite. Try wood-fired Texas quail swaddled in homemade tortillas, jalapeno rellanos stuffed with house-made chorizo and sizzling, family-style parrilladas - huge mixed platters of wild game and fresh vegetables, topped with pico de gallo and queso fresco - a unique spin on Houston barbeque.Our days begin roasting chilies and tomatoes, rolling fresh tortillas in our bakery and wringing every last drop of Ruby Red grapefruit for cocktails. We hand-grind our own sausage and hand-trim every ounce of meat in our butchery, then anoint it with the savory seasonings and marinades we've honed over generations.A few margaritas on our patio and you've found your new casa sweet casa.
Una foto del restaurante The Federal Grill - Hedwig Village
4.7
Excepcional(1759)
Precio: moderado
• Americana • West Side
Reservado 21 veces hoy
Dress Up or Dress Down. A Bourbon or a Beer. A Ribeye or a Burger. Where precision cooking meets quality ingredients in a tribute to classic American cuisine. Dining experiences are complemented by an exceptional whiskey and cocktail list—the essence of the Federal Experience.
Una foto del restaurante NoPo Café, Market & Bar
4.7
Excepcional(375)
Precio: caro
• Americana • Heights / Washington
NoPo — an acronym for North Post Oak, which is designed to describe the emerging neighborhood that sits east of Spring Branch, north of the Galleria and west of Timbergrove — was termed by Berg Hospitality Group owner and founder, Benjamin Berg. Located at 1244 North Post Oak Rd., NoPo Café, Market & Bar is an all-day concept serving breakfast, lunch and dinner. The menu features a variety of egg dishes and pastries for breakfast along with lunch and dinner options of appetizers, soups, salads, sandwiches, pizzas and entrées; plus wine and cocktail specials for weekday happy hour.Guests can enjoy café seating in the front and a 36-seat dining room in the back along with a 6-seat full-service bar. The rustic yet fresh, French country design includes white birch floors, high ceilings with chandeliers, vintage rodeo wall décor and a custom-made pewter bar.
Una foto del restaurante Masraff's
4.9
Excepcional(3924)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • West Side
Reservado 11 veces hoy
El restaurante Masraff's de Post Oak Blvd es un elegante pero informal restaurante exclusivo dirigido por los dueños de restaurantes de Houston Tony y Russell Masraff. El restaurante se ha convertido rápidamente en un favorito local gracias su cocina estadounidense única y su ambiente contemporáneo. Su cocina estadounidense con toques del sur de Europa elaborada con productos de marisco, aves, pastas caseras, cordero, res y carne de caza de temporada va a satisfacer al paladar más exigente. Poco tiempo después de su apertura, el restaurante Masraff's recibió excelentes críticas, incluyendo la prestigiosa calificación de 3 estrellas de la Houston Chronicle Dining Guide y el nombramiento como uno de los diez mejores nuevos restaurantes de vanguardia de Estados Unidos por The Wall Street Journal. Además, es posible disfrutar de una deliciosa experiencia culinaria en la mesa del chef, en la que el chef prepara una cena gourmet de 6 tiempos de su elección. El restaurante ha dejado recientemente su antigua ubicación en el 1025 de S. Post Oak Lane para establecerse en el 1753 de Post Oak Blvd, donde tiene capacidad para ofrecer almuerzos y cenas a 200 comensales.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable