Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes para comer el domingo en Tenderloin

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

14 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Teakwood
4.6
Excepcional(254)
Precio: moderado
• Burmesa • Civic Center/Hayes Valley/Van Ness
Reservado 39 veces hoy
NOW OPEN!Bringing the vibrance of Burmese culture and its surrounding cultural influences to Hayes Valley, San Francisco.
Una foto del restaurante Hed Very Thai
4.6
Excepcional(103)
Precio: moderado
• Tailandesa • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 11 veces hoy
Hed serving "Khao gaeng" is a typical way of eating a quick meal in Thai culture. Within one single meal--and oftentimes with only one plate--you get to taste different dishes with flavors and textures that complement themselves. Rice sits in the center, and a small portion of 2-3 stir-fries, soups, curries or fried items are served alongside. Hed presents this unique culture with our tri-colors rice from Thailand, an appetizer, a stir-fry, a curry, a fried item, a variety of sauces and seasonal ingredients
Una foto del restaurante Chouquet's
4.8
Excepcional(1696)
Precio: moderado
• Francesa • Pacific Heights
Reservado 17 veces hoy
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Una foto del restaurante Ristobar
4.6
Excepcional(336)
Precio: caro
• Italiana • Marina/Cow Hollow/Presidio
Reservado 14 veces hoy
Discover Ristobar, where authentic flavors and a warm, inviting atmosphere combine for an unforgettable dining experience. Savor classic dishes crafted with fresh ingredients, and enjoy our selection of fine wines.
Una foto del restaurante Acquolina
4.5
Impresionante(470)
Precio: caro
• Italiana • North Beach
Reservado 12 veces hoy
El propietario del Acquolina, Dario Nicotra, es oriundo de Livorno, una ciudad de la costa occidental de la Toscana, y ofrece una gastronomía de su región florentina natal. El Acquolina, que significa "que hace la boca agua" en italiano, evoca aquellos viejos tiempos disfrutando de la playa en la Toscana y comiendo en un restaurante familiar local. El Acquolina ofrece un brunch informal y opciones para el almuerzo. Los platillos incluyen omelettes, pizza para desayunar, repostería y espresso por la mañana, y pasta, focaccia y pizza hecha en un horno de piedra importado por la tarde. La cena es más sofisticada e incluye carnes, pescados y mariscos, además de pizza y pasta. La chef Meri Serpillo prepara a diario la pasta recién hecha para cada platillo. Los platillos se acompañan de una selección de vinos y cervezas italianos y californianos, y los cocteles de fruta fresca son el aperitivo perfecto antes de la comida. Los comensales podrán disfrutar de la experiencia de comer al aire libre en San Francisco en los asientos exteriores del Acquolina, situados frente al parque de Washington Square, uno de los mejores lugares de la ciudad donde ver pasar la gente.
Una foto del restaurante Sula
4.7
Excepcional(210)
Precio: caro
• Americana • Sausalito
Reservado 32 veces hoy
Sula, Cavallo Point’s signature restaurant, offers exquisite dining in an elegant, yet stylish, setting, which melds the property’s heritage with an inspired, modern feel alongside an ingredient-driven menu featuring Asian cooking influences blended with the restaurant’s own Northern California flair. The dessert menu offers an array of sweet delights to conclude every meal. Beautifully complementing all culinary selections are carefully crafted cocktails that highlight small batch distillers along with classic wines from all regions of the world. Offering a thoughtful balance of regional flavors, enjoy a transportive culinary journey set amidst the beautiful backdrop of the Golden Gate Bridge and San Francisco Bay while dining at Sula.
Una foto del restaurante Bella Trattoria
4.7
Excepcional(2517)
Precio: moderado
• Italiana • Richmond District
Reservado 21 veces hoy
Bella ofrece una excelente pasta casera en un ambiente agradable y acogedor y un servicio amable. La cocina del sur de Italia ofrece sugos o salsas y estofados cocinados a fuego lento y diversos carpaccios.
Una foto del restaurante Pa'ina Restaurant and Bar
4.3
Impresionante(216)
Precio: moderado
• Hawaiana • Japantown
Reservado 2 veces hoy
Pa'ina is designed to be a blend of Hawaiian and San Francisco culture. Large and vibrant, our venue is perfect for any occasion. With so many popular dishes to try, our chef recommends sharing! Pair your meal with one of our Tropical Cocktails! We are located on Post Street next to the Kabuki Theater. Book our private rooms for karaoke, business meetings, birthdays and more!
Una foto del restaurante Burdell
4.5
Impresionante(130)
Precio: muy caro
• Soul food • Oakland
Reservado 24 veces hoy
Burdell is a Soul Food restaurant in the Temescal neighborhood of Oakland from James Beard Finalist, Chef Geoff Davis.Named for and inspired by his maternal grandmother, Burdell, the restaurant reflects her love for well-set tables, entertaining guests, shared meals, and laughter. Burdell is centered on nostalgia, family recipes, thoughtful and sustainable sourcing, and the forgotten impact of Black farming, ranching, fishing, foraging, and culture on American cuisine and hospitality. The menu highlights farmers and artisans harvesting and creating excellent products around us. Paired with the food is a robust list of wine and beverages from producers around the World-focusing on wines that are farmed and crafted with care and sustainable practices.
Una foto del restaurante Grand Lake Kitchen - Lake Merritt
4.7
Excepcional(654)
Precio: moderado
• Americana • Oakland
Reservado 48 veces hoy
El establecimiento ha sido ampliado recientemente para incluir una zona de salón comedor cubierta, un bar con licencia para servir alcohol y una zona para reservaciones. Las reservaciones en línea son limitadas. La mayor parte del restaurante está reservado para los clientes sin reservación. ¡Esperamos verte!

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable