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Los mejores restaurantes acogedores en Southeast Houston

Precio
Cocina
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Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

121 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Late August
4.7
Excepcional(120)
Precio: caro
• Americana • Midtown
Reservado 9 veces hoy
The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
Una foto del restaurante The Lymbar
4.7
Excepcional(185)
Precio: moderado
• Latinoamericana • Montrose
Reservado 10 veces hoy
Our family's story in Texas begins on Lymbar Drive where Robert and Dora Cordua moved from Managua, Nicaragua. There, multiple generations and parties with wine, whiskey, rich food, music and chimichurri perfumed the walls. We invite you to experience our heritage, our hospitality and our roots in the city of Houston. We are an all day neighborhood craft cocktail bar and open theatre kitchen specializing in latin and mediterranean small plates and shareables. No rules. Good greenergy. Buenas vibras.
Una foto del restaurante Fiori
4.1
Excelente(666)
Precio: caro
• Italiana • Montrose
Reservado 4 veces hoy
Fiori es un encantador y acogedor restaurante italiano y boutique floral en el corazón de Montrose, dirigido por el chef Alessio de Roma. Ubicado en un lindo edificio de dos pisos, tiene un bonito patio con luces colgantes y una terraza; rodeado de enormes robles que crean una atmósfera única. El interior, decorado con flores frescas, plantas y pinturas, ofrece un ambiente luminoso y encantador. Fiori se enfoca en recetas auténticas y tradicionales. Al mediodía, ofrece ensaladas, pasta y sándwiches italianos. Por la noche, se transforma en un lounge relajado con un bar completo y una refinada selección de vinos, donde puedes disfrutar de un clásico aperitivo italiano y luego degustar verdaderos platos italianos. Periódicamente, Fiori acoge a artistas locales con pinturas y entretenimiento en vivo. Además, puedes sorprender a tus invitados con un arreglo floral de mesa o un ramo para tu pareja. Fiori está disponible para eventos privados de varios tamaños.
Una foto del restaurante BCN Taste & Tradition
4.8
Excepcional(1928)
Precio: muy caro
• Española • Montrose
Reservado 49 veces hoy
Es necesario proporcionar la información de la tarjeta de crédito para reservaciones de grupos con más de 5 comensales. Aplica cargo de 50 USD por persona en caso de realizar una cancelación con menos de 48 horas de antelación a la fecha reservada, o si el tamaño del grupo disminuye dentro de las 24 horas previas a la fecha. No se aplicará ningún cargo en caso de transferir la reservación a otro nombre. El nombre BCN Taste & Tradition es un reconocimiento a la ciudad de Barcelona y a la fusión de la cocina tradicional y moderna del país ibérico. El chef Luis Roger, quien se mudó recientemente desde Girona, España, recibió su capacitación bajo el mando del chef de Michelín Ferran Adria en el Bulli y cursó sus estudios en la renombrada escuela de artes culinarias Aula Gastronomica de l’Emporada. El BCN Taste & Tradition está ubicado en el 4210 Roseland St. del moderno Montrose/Museum District. En el BCN Taste & Tradition se disfruta de una auténtica experiencia gastronómica española junto a un servicio sin igual. El menú es un escaparate de toda la fantástica e innovadora alta cocina que ha colocado a España en el escenario mundial.
Una foto del restaurante Clark's Oyster Bar - Houston
4.9
Excepcional(466)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Montrose
Reservado 65 veces hoy
Located in a former auto shop in the vibrant Montrose neighborhood near The Menil Collection and Museum District, Clark’s Houston is the third and largest location of our popular neighborhood oyster bar and seafood restaurant. Opened in Fall 2023, Clark’s features freshly shucked oysters, crudo, lobster roll, daily fish specials, caviar and blini, bowls of chowder and cioppino as well as a much-loved burger and shoestring fries.The restaurant specializes in martinis and signature cocktails as well as an extensive Champagne and wine list. The design is light, bright, and airy with nautically-themed touches including a centerpiece fish tank, teak wood furniture, bright white walls, and blue and turquoise tones.In addition to a marble-topped oyster bar and dining room, there’s a large, covered patio for prime people watching and oyster slurping. Clark’s Houston also offers a semi-private dining room for special occasions and events.
Una foto del restaurante Lucille's
4.5
Impresionante(2420)
Precio: caro
• Regional americana (sureña) • Museum District
Reservado 49 veces hoy
Ben y Chris Williams están comprometidos con el proyecto de perpetuar el legado de su bisabuela, esto lo materializan al compartir su amor por la familia y la comida con la gran ciudad de Houston, Texas. Los hermanos Williams, curadores del arte culinario, proponen un ambiente acogedor y confortable, junto con una oferta culinaria sin pretensiones, en el restaurante Lucille's ubicado en el Museum District. El restaurante ofrece la historia culinaria de la gastronomía del sur de Estados Unidos, mejorando sus sabores con influencias de técnicas gourmet europeas.
Una foto del restaurante Annabelle Brasserie
4.5
Impresionante(1026)
Precio: caro
• Francesa • Montrose
Reservado 63 veces hoy
Situated as the anchor restaurant of Autry Park, a 14-acre mixed-use Hanover development on Buffalo Bayou Park, Annabelle Brasserie will serve French cuisine lunch, dinner seven and weekend brunch in a lively atmosphere with picturesque views. To ensure the best experience for all of our guests, we kindly request that outside food or drinks not be brought into the restaurant. We appreciate your cooperation and look forward to serving you!
Una foto del restaurante Le Jardinier - Houston
4.7
Excepcional(220)
Precio: muy caro
• Francesa • Heights / Washington
Reservado 9 veces hoy
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
Una foto del restaurante Milton's
4.8
Excepcional(147)
Precio: caro
• Italiana • Rice Village
Reservado 48 veces hoy
Formerly known as Eau Tour, Milton's is an Italian-American trattoria from the same team that you already know and love! Milton's will feature homemade pastas and wood-fired meats, and an array of craft cocktails made to be enjoyed in our vibrant, revamped space. Opening soon!
Una foto del restaurante Roost Houston
4.7
Excepcional(544)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Montrose
Reservado 1 vez hoy
Nominated by Food and Wine Magazine as best chef southwest and 4 time winner of the Houston Iron Fork competition, Roost is slowly standing in a class of its own. With accolades like winner of the Food Networks Beat Bobby Flay and competing on Guy's Grocery Games, local Chef Kevin Naderi loves developing global flavors and serving his hometown. Roost’s 50-seat space is cozy and unpretentious, amid walls paneled with old shutters and Edison-like light fixtures. Roost’s rustic and diverse menu is revised every five weeks, inspired by local availability of farm-fresh seasonal ingredients and flavors of the world, including the American South, Asia, and from the Middle East, taking advantage of Chef Naderi’s Persian heritage. With over 13 years of serving Houston, we are proud to be a delicious option for our incredible city, and we truly looking forward to giving you a casual- fine dining experience.

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