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Mejores restaurantes de Elaboración Con Productos De Proximidad en Shearer Hills - Ridgeview

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12 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Farm Table
4.8
Excepcional(541)
Precio: moderado
• Farm to table • Wake Forest
Reservado 8 veces hoy
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Una foto del restaurante Meadow Neighborhood Eatery + Bar
4.8
Excepcional(841)
Precio: caro
• Farm to table • North Central
Reservado 6 veces hoy
Meadow Neighborhood Eatery is the first restaurant by husband and wife team, Chef PJ Edwards and Lindsey Edwards. Opened September 2018, Meadow provides North Central San Antonio with a friendly, fun, warm and relaxing environment to enjoy dinner, brunch and lunch with family and friends. Our menus change frequently as we work closely with local farmers and ranchers to provide our guests with a truly Seasonal Texas Southern dining experience. A beautiful patio with a large wood burning fireplace is perfectly cozy during the cooler evenings. With a large dining room available for up to 60 people and a more intimate space in our private dining room for groups of up to 30 people, we Have the perfect space for your next party. Join us for date night or a brunch with friends and family and enjoy our ever changing truly Seasonal menu.
Una foto del restaurante Pharm Table
4.7
Excepcional(131)
Precio: caro
• Farm to table • Centro de la ciudad
Reservado 18 veces hoy
Our verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!
Una foto del restaurante Isidore
4.6
Excepcional(134)
Precio: muy caro
• Farm to table • Centro de la ciudad
Reservado 11 veces hoy
Join us for dinner, as we showcase the bounty of Texas. This ever-changing menu will highlight the best of the season and work closely to reflect the treasures within the market. Isidore will have a robust wine list and intimate décor, making it the perfect space to celebrate.
Una foto del restaurante Whiskey Cake - San Antonio
4.7
Excepcional(4253)
Precio: moderado
• Farm to table • La Cantera
Reservado 116 veces hoy
Whiskey Cake es un galardonado restaurante que elabora gastronomía de la granja a la mesa y New American Cuisine casera. Su accesible menú de platillos incluye productos obtenidos en la zona cuando es posible, y entradas innovadoras, carnes a fuego lento, pescado recién capturado, y tarta de whisky para postre. La gran barra central rinde homenaje a grandes whiskys, con una extensa variedad, y hay una carta de cocteles creativos con licores nacionales e ingredientes frescos evocadores de la época previa a la prohibición. El diseño es actual, confortable y acogedor, con elementos arquitectónicos recuperados. Un lugar ideal para cenar tras un largo día de trabajo o almorzar relajadamente en fin de semana.
Una foto del restaurante Cured
4.6
Excepcional(1888)
Precio: caro
• Farm to table • Centro de la ciudad
Reservado 16 veces hoy
Cured, el primer y muy esperado gastropub inaugurado en diciembre de 2013 por el chef Steve McHugh, se encuentra en un edificio de otro siglo que perteneció a la sede presidencial de la famosa Pearl Brewing Company. El chef cuenta con más de 10 años de experiencia en Nueva Orleans como jefe de cocina del chef John Besh, seguidos por otros 2 años en Lüke, en San Antonio. Sin embargo, su mayor logro ha sido vencer su batalla contra el cáncer. Después de ese triunfo que le cambió la vida, McHugh abrió el restaurante Cured, en honor a su hazaña, así como a los cortes de res añejados que cuelgan a la vista de los clientes. Su propio proceso de curación se intensificó gracias al uso de ingredientes puros y metodología práctica. El menú del restaurante parte de cero con productos de temporada y ofrece platillos como menú como los agnolotti de patata dulce con azúcar moreno, bourbon y salvia o el cerdo cocinado a fuego lento con andouille (embutido francés) y okra. McHugh ha encontrado la manera de ofrecer su gastronomía mediante la donación de 1 USD de cada pedido de la charcutería a una organización benéfica diferente cada trimestre.
Una foto del restaurante Mezquite
4.6
Excepcional(234)
Precio: moderado
• Farm to table • Centro de la ciudad
Reservado 19 veces hoy
THE FLAVORS OF SONORACelebrating the food pathways of the Sonoran region, Mezquite offers grilled meats, flour tortillas and delicious cocktails. This vibrant space is perfect for gathering with friends and reveling in the end of a work week. Open for lunch and dinner, you won’t want to leave.
Una foto del restaurante Blush Restaurant
4.6
Excepcional(93)
Precio: caro
• Farm to table • Centro de la ciudad
Reservado 31 veces hoy
Creative / Innovative Food - Our creative team of incredible chefs have created so many innovative must-try dishes!
Una foto del restaurante TATI Farm to Table
4.5
Impresionante(765)
Precio: caro
• Farm to table • Budapest
Reservado 57 veces hoy
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Una foto del restaurante Pullman Market
4.3
Impresionante(3)
Precio: caro
• Farm to table • Centro de la ciudad
Pullman Market is a sensory-rich market that fosters the connection between regional producers and our community. Engaging people through a multi-faceted experience, to shift food from a transactional relationship to one of personal meaning.

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