Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes con comida picante en Columbia Heights / Brightwood

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

232 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Letena Ethiopian Restaurant
5.0
Excepcional(99)
Precio: moderado
• Etíope • Columbia Heights/Brightwood
Reservado 7 veces hoy
Letena is a farm-to-table Ethiopian restaurant serving dishes made with natural, premium ingredients. Located in the heart of Columbia Heights, Washington DC, Letena is a family-owned destination centered around authentic, quality Ethiopian food. Owner Yamrot Ezineh opened Letena’s doors in October 2016. Yamrot and her team love welcoming new and old friends to enjoy Letena’s delicious, fresh food. Their goal is to make the unique experience of Ethiopian food approachable for everyone, from vegetarians and vegans to meat-lovers alike. Letena’s original Ethiopian dishes have won accolades from various publications and review platforms including Food Network, Washingtonian, TripAdvisor, and Yelp.
Una foto del restaurante Caruso's Grocery - DC
4.8
Excepcional(1154)
Precio: caro
• Italiana • Capitol Hill
Reservado 25 veces hoy
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Una foto del restaurante dLeña
4.7
Excepcional(1951)
Precio: caro
• Latinoamericana • Mount Vernon Square
Reservado 67 veces hoy
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Una foto del restaurante Founding Farmers DC: Foggy Bottom
4.5
Impresionante(34349)
Precio: moderado
• Americana • Foggy Bottom
Reservado 350 veces hoy
El restaurante Founding Farmers es el más ecológico de Washington D.C. yes propiedad de los más de 40.000 agricultores de la NDFU y sirve platillos y bebidas inspirados en la tradición americana, enfocándose en el proceso de manera integral. El restaurante se abastece con la cosecha de cientos de familias alrededor del país, aunque también hace uso de la cadena tradicional de suministro, llevando a cabo un negocio que se ajuste a nuestros valores. Sirven la mejor comida posible, creando los platillos desde cero en su cocina día con día. Sus platillos, aunque tradicionalmente americanos, son innovadores, y usan ingredientes naturales en honor a los agricultores y el fruto de su trabajo. El restaurante es casual pero exclusivo, y recibe comensales en vestimenta formal casual, así como atuendos más informales como jeans, ropa deportiva o ropa de verano, como shorts.
Una foto del restaurante Succotash PRIME
4.6
Excepcional(3847)
Precio: moderado
• Americana • Penn Quarter
Reservado 132 veces hoy
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Una foto del restaurante The Bazaar by José Andrés - DC
4.7
Excepcional(920)
Precio: muy caro
• Española • Penn Quarter
Reservado 91 veces hoy
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Una foto del restaurante Gypsy Kitchen - DC
4.6
Excepcional(1572)
Precio: caro
• Mediterránea • Logan Circle
Reservado 79 veces hoy
Just like the bohemian travelers who inspired our name, Gypsy Kitchen’s alluring flavors aren’t bound by borders. Instead, our chefs go wherever the inspiration takes them, crafting deeply creative dishes that transport you to uncharted places around the Mediterranean and beyond. A menu designed to taste and share gives guests the freedom to explore the menu at their own pace, connecting over seductive flavors, festive craft cocktails and curated regional wines. The alluring interior matches the menu, with welcoming dining spaces that foster connections and spark conversation. Antique tapestries and rugs, twinkling lights and vibrantly patterned tile set the scene in the expansive dining room. Or, take a seat on the rooftop patio oasis, where lush greenery, plush cushions and the sky overhead evokes the feeling of being on a caravan to explore a distant land.
Una foto del restaurante Oyamel
4.7
Excepcional(9547)
Precio: moderado
• Mexicana • Penn Quarter
Reservado 138 veces hoy
El restaurante Oyamel Cocina Mexicana combina las ricas tradiciones culinarias regionales de México con la cocina moderna urbana. Los comensales pueden deleitarse con antojitos tradicionales, además de tacos auténticos, ceviches y una selección impresionante de cócteles y tequilas; comida mexicana como nunca la ha probado. Bajo la dirección del reconocido chef José Andrés, el jefe de cocina Colin Rey utiliza ingredientes y técnicas tradicionales, elevándolos para ofrecer platos y bebidas refinados, servidos con una creatividad excepcional.
Una foto del restaurante Founding Farmers Fishers & Bakers DC: Georgetown
4.4
Impresionante(13776)
Precio: moderado
• Americana • Georgetown
Reservado 193 veces hoy
Farmers Fishers Bakers pertenece mayoritariamente a los más de 40.000 agricultores que integran la NDFU, y ofrece un servicio completo de bar con 24 grifos de cerveza, deliciosos cocteles tiki artesanales, sushi, pizza, pescado fresco, tacos y un patio soleado con vistas al agua. El restaurante se enorgullece de sus platillos elaborados en casa con ingredientes confiables. El restaurante es casual pero exclusivo, y recibe comensales en vestimenta formal casual, así como atuendos más informales como jeans, ropa deportiva o ropa de verano, como shorts.
Una foto del restaurante RPM Italian - DC
4.7
Excepcional(4441)
Precio: muy caro
• Italiana • Mount Vernon Square
Reservado 100 veces hoy
El RPM Italian presenta una cocina moderna en aproximación e Italiana en espíritu, en platillos con el propósito de ser compartidos. El chef socio Doug Psaltis ha creado un menú que cuenta con una gran variedad de entrantes fríos y calientes, más de una docena de pastas recién preparada en la casa y una selección de ensaladas, filetes de primera calidad, chuletas y carnes lentamente asadas. El restaurante también cuenta con un bar al aire libre donde los visitantes pueden pedir un coctel de autor o disfrutar de una copa de vino de su extensa lista. Sofisticado y elegante, el RPM Italian es perfecto para una gran comida o una salida tarde por la noche.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable