Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los mejores restaurantes con hora feliz en Gramercy Park

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

561 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Wokuni
4.8
Excepcional(1286)
Precio: caro
• Japonesa • Murray Hill
Reservado 45 veces hoy
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Una foto del restaurante Magic Hour Rooftop Bar & Lounge
3.8
Excelente(3615)
Precio: moderado
• Bar/salón/servicio de bebidas • Midtown West
Reservado 83 veces hoy
Experience New York City’s largest all-season indoor and outdoor rooftop bar featuring multiple bars, live DJs, bar bites, cocktails, rotating seasonal pop-ups, and epic views of the Empire State Building skyline. Located on the 18th floor, this rooftop bar offers unobstructed views of the Empire State Building and is situated in the heart of Midtown, just blocks from New York City’s most popular destinations, including Madison Square Garden, Penn Station, the Theater District, and Times Square.We are a 21+ venue, except during our brunch hours on Saturday and Sunday from 11:30 am to 3 pm, which is open to all ages. Physical ID is required; copies are not accepted. All reservations have a 15-minute grace period.Reservations are optional. Walk-ins and large groups are strongly encouraged.
Una foto del restaurante Grand Central Oyster Bar
4.2
Impresionante(7826)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Midtown East
Reservado 143 veces hoy
Este establecimiento es un lugar de interés de Nueva York y dispone de techos abovedados hechos con azulejos Guastivino. Hay 2 salones comedores que aceptan reservaciones y comensales imprevistos. Los asientos en la barra de mariscos, en el salón, el bar y el mostrador se asignan por orden de llegada. Hay 450 asientos y entre 25 y 30 variedades de ostras y mariscos frescos.
Una foto del restaurante Carroll Place
4.6
Excepcional(1173)
Precio: moderado
• Italiana • Greenwich Village
Reservado 8 veces hoy
Carroll Place es un bar de vinos y gastropub italoestadounidense, ubicado en Bleecker Street, en el centro de Greenwich Village, Nueva York.
Una foto del restaurante Sarabeth's West
4.6
Excepcional(1992)
Precio: moderado
• Americana • Upper West Side
Reservado 4 veces hoy
Este restaurante es conocido por su colorida cocina hogareña, su ambiente acogedor, y un servicio que atiende muy bien a las familias, por lo que tanto los habitantes locales como los visitantes se han sentido como en su casa en esta sucursal de Sarabeth inaugurada hace casi 30 años. Entre muchas otras atracciones culturales del Upper West Side, el restaurante se encuentra cerca del Museo Americano de Historia Natural, el Beacon Theater, el Children's Museum of Manhattan, el Central Park y el Riverside Park.
Una foto del restaurante Serra by Birreria - Eataly NYC Flatiron
4.3
Impresionante(6930)
Precio: caro
• Italiana • Gramercy Park
Reservado 156 veces hoy
El restaurante Baita at La Birreria es un establecimiento temporal de inspiración alpina ubicado en la azotea del Eataly, por encima de la Quinta Avenida. El local está decorado con pinos y cabañas de esquí y ofrece cocteles calientes como el vin brule o el bomdardino. El Baita at La Birreria sirve comida clásica del norte de Italia como raclette, probusto y y fonduta, y es el primer y único bar de polenta de Nueva York.
Una foto del restaurante Cathédrale
4.5
Impresionante(2498)
Precio: caro
• Francesa • East Village
Reservado 58 veces hoy
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Una foto del restaurante Ted's Montana Grill - NYC
4.5
Impresionante(1863)
Precio: caro
• Americana • Midtown West
Reservado 56 veces hoy
Ted’s Montana Grill lo invita por la tarde o por la noche para que disfrute de la auténtica gastronomía estadounidense. Ted’s Montana Grill demuestra que la buena comida acompañada de una hospitalidad auténtica resiste el paso del tiempo, pues el establecimiento está inspirado por el espíritu pionero del oeste de los EE.UU. en la época en que los ingredientes más importantes eran la sencillez, el orgullo y el respeto. El menú inspirado en la alta gastronomía es conocido por su interpretación moderna de la comida casera clásica 100% fresca y preparada a la mano, y presenta los mejores cortes y la mejor selección de bisonte en la ciudad de Nueva York, incluyendo sabrosos filetes de excelente calidad y galardonadas hamburguesas entre una variedad de platillos únicos como croqueta de cangrejo, pescados frescos y postres exclusivos. La amplia carta de vinos presenta elegantes varietales que acompañan al menú audaz, incluyendo el Bison Ridge, su vino exclusivo de etiqueta privada. Ted’s es ese tipo de lugar familiar y acogedor, una verdadera oportunidad para quienes tengan antojo de auténtica gastronomía estadounidense en un ambiente casual y elegante.
Una foto del restaurante SAPPE
4.6
Excepcional(48)
Precio: caro
• Tailandesa • Greenwich Village
Reservado 109 veces hoy
SAPPE is a trip to explore something unique, authentic and ethereal. Our guest will be indulged and pampered through all their five perceptions; visual, auditory, olfactory, haptic and gustatory. SAPPE is the extraordinary place where people come to rejoice and revel. The train market and street food style are what SAPPE aim to offer. The vibe of bustling ambience of train station, the food stalls that offer street bites ‘ปิ้งย่าง (Ping-Yang)’ which is variety of grilled goodies on bamboo skewers and BBQ, as well as the bold flavor of E-San style cuisine are what SAPPE is looking to introduce.
Una foto del restaurante Calle Dao - Bryant Park
4.5
Impresionante(574)
Precio: moderado
• China • Theater District
Reservado 5 veces hoy
Calle Dão is designed to pay homage to Havana's once-thriving El Barrio Chino (Chinatown). Known as the largest such community in Latin America, El Barrio Chino occupied 44 square blocks of real estate in the late 1870s. As the Cuban and Chinese cultures mixed, a unique fusion of cuisine emerged. Today, El Barrio Chino occupies a small section of the narrow Calle Cuchillo - Knife Street - from which Calle Dão takes its name. The cuisine, cocktails, and décor of Calle Dão strive to transport our guests back to El Barrio Chino when it was at the height of its existence. Calle Dão has created mouthwatering dishes seamlessly blending Cuban staples with Asian flavors. The cocktails, created by Mixologist Joy Daniel, also meld the old world with the new using historical names for libations with modern ingredients. 1857 is a bold sip of orange-infused vodka, amaretto, fresh lime juice, ground ginger, and sesame oil garnished with star anise. It commemorates the year the first ship carrying Chinese laborers arrived in Cuba. Calle Dáo's décor, the creation of its owner Marco Britti (Favela Cubana), is reminiscent of a sultry, old-world Havana restaurant with white-washed walls, distressed wood, and whirring ceiling fans. Chinese artwork, spices, and bright colors provide the accents. Step into a bygone era and enjoy a modern dining experience at Calle Dão.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable