Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Las Vegas

Los mejores restaurantes de temporada en Four Queens Hotel & Casino

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

35 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Hugo's Cellar - Four Queens
4.7
Excepcional(8117)
Precio: muy caro
• Continental • Four Queens Hotel & Casino
Reservado 46 veces hoy
El Hugo's Cellar ofrece un ambiente romántico para cenas gourmet, ideal para todas las ocasiones. Las señoras son bienvenidas con una rosa de tallo largo al ambiente cálido y amable del atento personal. La clásica carta de las Vegas, chapada a la antigua, cuenta con una ensalada pequeña que se incluye en todos los entrantes, así como carne negra angus, ternera, pollo y pato, marisco fresco importado y numerosos clásicos, todo servido con verduras de temporada. Para finalizar, en la mesilla de postres encontrará postres flambeados y otras delicias de chocolate blanco y negro con fresas, albaricoque e higos. El restaurante fue elegido como la mejor sala gourmet de 2013 por The Best of Las Vegas Review Journal.
Una foto del restaurante Chart House Restaurant - Golden Nugget - Las Vegas
4.6
Excepcional(3841)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • The Golden Nugget Hotel & Casino
Reservado 30 veces hoy
El acuario de 340.000 litros es la pieza central del elegante restaurante Las Vegas Chart House, ubicado en la nueva Rush Tower del Golden Nugget. Si busca descubrir Las Vegas en cuerpo y alma, este es el lugar, en la famosa Fremont Street, en pleno centro. El Chart House se ha dedicado a proporcionar experiencias gastronómicas fantásticas desde 1961. El Chart House alberga locales en 29 vistosos lugares históricos de los Estados Unidos frente al mar y tiene vistas espectaculares y un servicio excepcional. Los prestigiosos chefs del establecimiento han elaborado un menú que combina la gastronomía local con toques exóticos e incluye desde especialidades de marisco hasta suculentos filetes. Entre los platillos principales destacan el pez dorado con costra de macadamia y las costillas de primera calidad cocinadas a fuego lento. También se ofrece una selección de pescado fresco del día. El restaurante propone una variada carta de vinos y postres deliciosos, como el famoso Hot Chocolate Lava Cake (pastel de chocolate fundido).
Una foto del restaurante Carson Kitchen- Las Vegas
4.7
Excepcional(359)
Precio: moderado
• Americana • Centro de la ciudad
Reservado 33 veces hoy
Specializing in creative American cuisine and thoughtfully crafted cocktails, Carson Kitchen sits in the heart of Las Vegas' downtown dining scene. Carson Kitchen is built on a philosophy of reimagined comfort food prepared with approachable fine-dining ingredients. The restaurant concept originated in 2014, opening in the historic Fremont East district of Downtown Las Vegas, a partnership between chef and restaurateur Cory Harwell and his dear friend, the late Chef Kerry Simon. Designed to bring a carefully curated experience to our country’s unique & vibrant neighborhoods, Carson Kitchen features a contemporary bar, open kitchen expo counter, and community tables in an industrial yet inviting architecture.
Una foto del restaurante Carversteak
4.8
Excepcional(629)
Precio: muy caro
• Asador • La Franja (The Strip)
Reservado 13 veces hoy
Carversteak is a reimagining of the classic steakhouse experience offering dry-aged American steaks from artisan producers, Japanese-certified Wagyu steaks and playful vegan selections in a modern environment.The steakhouse features an expansive bar, a plush main dining room, two private dining rooms (The Knife Shop and Whiskey Room) and a sweeping outdoor terrace overlooking the Las Vegas Strip. Executive Chef Daniel Ontiveros’ menu highlights include a 42oz Tomahawk Rib Chop, Lobster en Croute (a whole Maine lobster cooked in a puff pastry shell) and a bounty of raw bar items including Hamachi Crudo and seafood towers.Accompanying the menu is a dynamic beverage program from famed mixologist Francesco Lafranconi featuring seasonal cocktails, an extensive wine list and a tableside martini cart.PLEASE NOTE: On Friday and Saturday reservations; guests under the age of 18 must be sat by 6:45 pm. Dress code is business casual; flip flops, sandals and hats allowed on patio only.
Una foto del restaurante Nobu - Paris Las Vegas
4.5
Impresionante(1263)
Precio: muy caro
• Japonesa • París Hotel and Casino
Reservado 38 veces hoy
**No outside Food or Drinks permitted****For parties of 11 or more please email nobuparisreservations@caesars.com to reserve**Chef Nobu Matsuhisa brings his world-renowned Japanese cuisine to the Paris Hotel and Casino in Las Vegas. This inspired fine dining experience provides the ideal intimate setting to enjoy signatures like Yellowtail Sashimi with Jalapeño and Black Cod alongside finely crafted signature cocktails, including guest favorites like the Lychee Martini and Nobu side car.
Una foto del restaurante Balla Italian Soul - Sahara Las Vegas
4.7
Excepcional(444)
Precio: muy caro
• Italiana • Sahara Hotel & Casino
Reservado 36 veces hoy
“BEST NEW ON-STRIP RESTAURANT”—EATER VEGAS Joining SAHARA’s award-winning culinary lineup is Balla Italian Soul, a new Italian restaurant concept from James Beard award-winning Chef Shawn McClain and partners Richard and Sarah Camarota of MC Hospitality. Balla’s regional, seasonal menu offers fresh and vibrant plates to Las Vegas locals and tourists alike. Balla Italian Soul restaurant offers everything you know and love about Italian cuisine made bold and fresh in a vibrant setting that celebrates Italian culture and la dolce vita. Signature dishes include Balla’s selection of aperitivos, handmade pastas, Roman pizzas, an array of fresh seasonal vegetable dishes and salads, and rustic fire-roasted meats and fish, as well as a Euro-centric, eclectic wine list, unique cocktails and playful desserts featuring espresso liqueurs. This Las Vegas Italian restaurant design boasts bold, contemporary Italian art to create stylized spaces for authentic gatherings.
Una foto del restaurante Spago - Bellagio
4.6
Excepcional(909)
Precio: muy caro
• Americana • La Franja (The Strip)
Reservado 35 veces hoy
Wolfgang Puck’s legendary flagship fine dining restaurant Spago is recognized for igniting Las Vegas’s dining scene into a culinary epicenter. Puck’s revolutionary Las Vegas Strip restaurant debuts with an entirely new look and menu and the exceptional level of service for which the restaurant is best known. The restaurant is beautifully situated for al fresco dining in front of the Bellagio Fountains. Spago’s re-imagined menu features Puck’s signature California fare paired with modern technique and inspiration from his chef’s weekly trips to the Santa Monica Farmer’s Market. At lunch and dinner, the market-driven menus feature handmade pastas, wood-oven pizzas, fresh seafood, all-natural meats and prime steaks, alongside handcrafted cocktails and a robust wine list. To complete the meal, dessert complements the menu with an array of seasonal delights sure to make your experience the Best Las Vegas Restaurant.
Una foto del restaurante Viva by Ray Garcia - Resorts World Las Vegas
4.5
Impresionante(156)
Precio: caro
• Mexicana • La Franja (The Strip)
Reservado 22 veces hoy
Created in collaboration with Esquire Magazine’s “Chef of the Year,” ¡VIVA! celebrates Chef Ray Garcia’s distinct culinary perspective and fresh take on Latin cooking. Enjoy a collection of cultural favorites such as handmade corn masa tortillas and freshly prepared ceviches, guacamoles and salsas. The menu highlights the bright and bold flavors synonymous with Mexican food and spotlights regional dishes and seasonal ingredients designed as small plates, appetizers and shareable entrees.
Una foto del restaurante Fogo de Chao - Las Vegas
4.5
Impresionante(4565)
Precio: moderado
• Brasileña • Paradise
Reservado 229 veces hoy
Fogo de Chão® (fo-go dèe shoun) es una churrasquería típica del sur de Brasil. En 1979, Fogo® comenzó a compartir la forma gaucha en la que se preparaba la carne en Porto Alegre, Brasil. A día de hoy, los chefs gaucho del asador siguen preparando a la parrilla los 20 cortes de carne que sirven. Además, atienden a los comensales en sus mesas de forma continua. El establecimiento invita a todos a disfrutar de las exquisitas preparaciones de sus chefs gaucho junto con su mesa gourmet de mercado, sus auténticos acompañamientos brasileños y su galardonada carta de vinos.
Una foto del restaurante Main St. Provisions
4.8
Excepcional(729)
Precio: caro
• Americana • Centro de la ciudad
Reservado 17 veces hoy
Comforting food for the modern soul. Main St. Provisions serves a reimagined twist on New American cuisine paired with an eclectic wine list, craft beers and seasonal cocktail list. Our dining room is set for a casual night with family and friends, or a special evening out. Main St. Provisions' ambience takes its inspiration from the mid-mod design of the Las Vegas Arts District. Including artwork by local artists throughout the restaurant.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable