Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los mejores restaurantes con menú degustación en LAX / Westchester

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

87 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Vespertine
4.8
Excepcional(145)
Precio: muy caro
• Californiana • Culver City
Reservado 11 veces hoy
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Una foto del restaurante Beachside Restaurant & Bar
4.5
Impresionante(1726)
Precio: caro
• Latinoamericana contemporánea • Marina del Rey
Reservado 18 veces hoy
El Beachside Restaurant & Bar se encuentra en la playa Mother's Beach de Marina Del Rey, y ofrece una experiencia relajada para comensales refinados. Hay asientos de interior y al aire libre con bellas vistas de la playa y del puerto deportivo, y el restaurante tiene ventanas grandes orientadas al puerto deportivo, a la playa y al jardín. Casi 1 tercio de los asientos del restaurante está en el patio exterior cubierto, y la zona de comedor es un lugar majestuoso con extensas vistas y fosos para hogueras. Al Beachside Restaurant & Bar se puede acceder fácilmente por el vestíbulo del Jamaica Bay Inn y por su entrada de Palawan Way, y el restaurante está abierto los 7 días de la semana para desayunar, almorzar y cenar, y para su gran Happy Hour.
Una foto del restaurante Dear Jane's
4.5
Impresionante(270)
Precio: caro
• Americana • Marina del Rey
Reservado 29 veces hoy
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
Una foto del restaurante True Food Kitchen - El Segundo
4.5
Impresionante(1444)
Precio: moderado
• Americana • El Segundo
Reservado 23 veces hoy
No tiene que ser un auténtico Yogi para cenar en True Food Kitchen. Sólo se necesita el deseo de dar nutrientes a su cuerpo y algo memorable a su paladar. Inspirado por los principios de la dieta anti-inflamatoria del Dr. Andrew Weil, True Food Kitchen ofrece una amplia selección de opciones veganas, vegetarianas, naturalmente orgánicas y sin gluten, además de platillos para aquellos que siguen una dieta paleo o mediterránea. En True Food Kitchen, ofrecemos comida para aquellas personas conscientes de su bienestar, proporcionando alimentos increíblemente deliciosos que también son buenos para usted... Ya que deseamos que se sienta mejor, viva más tiempo y haga feliz a su paladar en el proceso.
Una foto del restaurante 401K Food and Wine
4.9
Excepcional(387)
Precio: caro
• Tapas/pequeños platos • Venice
Welcome to 401K Food and Wine, an all gluten free eatery and wine bar by the creators of Sinners & Saints Desserts!
Una foto del restaurante Spago - Beverly Hills
4.8
Excepcional(5826)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • Beverly Hills
Reservado 1 vez hoy
Spago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.
Una foto del restaurante Republique
4.7
Excepcional(5238)
Precio: muy caro
• Francesa • Hollywood
Reservado 36 veces hoy
El République se encuentra en el centro de la ciudad y lo gestiona los chefs Walter Manzke y Margarita Manzke. Está en el corazón de Los Ángeles y ocupa un edificio clásico que fue construido en 1929 por Charlie Chaplin y después se convirtió en el emblemático La Brea Bakery and Campanile Restaurant. El République ofrece un entorno gastronómico rico en historia y esplendor y alberga un bar bistro informal en la parte delantera y una zona de comedor formal detrás, que sirve un menú de inspiración francesa que los chefs crean a diario.
Una foto del restaurante The Strand House
4.6
Excepcional(3146)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Manhattan Beach/Hermosa Beach
Reservado 74 veces hoy
Con la playa a sus pies y vistas del océano Pacífico, The Strand House se eleva con elegancia sobre la línea costera. Al igual que en una casa frente al mar, los amigos se convierten en familia y extraños se convierten en amigos. La combinación de espacios interiores y exteriores resulta elegante y llamativa, con un tono acogedor y despreocupado. El chef ejecutivo, Greg Hozinsky, presenta un colorido menú con interpretaciones frescas y modernas de platos tradicionales. Él llama esta propuesta una "herencia moderna". En este establecimiento se seleccionan manualmente solo los ingredientes más frescos de granjas locales. Cada plato se crea con sabores complejos y texturas sutiles con presentaciones impecables.
Una foto del restaurante Meteora
4.7
Excepcional(1072)
Precio: muy caro
• Californiana • Hollywood
Reservado 16 veces hoy
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Una foto del restaurante SELINE
Precio: muy caro
• Californiana • Santa Mónica
*OPENING DECEMBER 3, 2024*Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At Seline, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable