Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes con menú degustación en Logan Circle

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

82 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Jônt
4.8
Excepcional(91)
Precio: muy caro
• Francesa/japonesa • U Street Corridor
Reservado 10 veces hoy
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Una foto del restaurante Bresca
4.6
Excepcional(856)
Precio: caro
• Francesa/americana contemporánea • U Street Corridor
Reservado 20 veces hoy
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Una foto del restaurante Ted's Bulletin - 14th Street
4.7
Excepcional(986)
Precio: moderado
• Americana • Logan Circle
Reservado 22 veces hoy
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Una foto del restaurante Mi Vida, 14th Street
4.6
Excepcional(399)
Precio: moderado
• Mexicana • Logan Circle
Reservado 5 veces hoy
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Una foto del restaurante Sette Osteria - 14th St
4.1
Excelente(714)
Precio: moderado
• Italiana • Logan Circle
Reservado 9 veces hoy
Sette significa siete en italiano y es el número tradicional de la suerte. El diseño del restaurante es cómodo, con un toque tradicional italiano, ladrillos vistos y y una sensación de calidez y relajación. El Sette Osteria es un lugar de encuentro para gente de fuera y de la zona. El Sette Osteria prepara las pizzas en una zona abierta, visible para los comensales. La mejor decoración de un restaurante es la gente. A través de las ventanas, los comensales pueden contemplar la actividad de la bulliciosa calle 14. Del mismo modo, los paseantes pueden ver el interior de este atractivo restaurante. La decoración es rústica y llamativa, con una línea de sofisticación cultural italiana y un punto internacional.
Una foto del restaurante Cork Wine Bar & Market
4.7
Excepcional(522)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Logan Circle
El Cork Wine Bar fue creado por Diane Gross y Khalid Pitts, residentes de Logan Circle. Su objetivo al crear Cork era ofrecer un espacio acogedor en la zona al que acudir en compañía de amigos y familiares para catar vinos espectaculares, entre los que se incluyen variedades de regiones inexploradas del mundo, y degustar platillos locales, sencillos y de gran calidad. El Cork cuenta con al menos 50 vinos por copa y 250 botellas de productores internacionales a pequeña escala. El Cork es un restaurante económico y elegante que desmitifica el mundo del vino a través de descripciones reales de cada uno de ellos, catas para descubrir las distintas variedades y regiones y sugerencias para maridarlos con platillos pequeños y para compartir. Los propietarios diseñaron Cork para compartir con su comunidad el amor que sienten por la buena comida y el buen vino en un entorno cómodo en el que todos los comensales puedan apreciar ambos elementos.
Una foto del restaurante SHIA Restaurant
4.7
Excepcional(21)
Precio: muy caro
• Coreana • Washington
Reservado 1 vez hoy
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Una foto del restaurante The Dabney
4.7
Excepcional(243)
Precio: muy caro
• Americana • Shaw
Reservado 12 veces hoy
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Una foto del restaurante Zaytinya - DC
4.7
Excepcional(19291)
Precio: caro
• Mediterránea • Penn Quarter
Reservado 257 veces hoy
Bajo la dirección del reconocido chef José Andrés, el restaurante Zaytinya ofrece un innovador menú de mezze (platillos pequeños para compartir) inspirado en la gastronomía turca, griega y libanesa, servida en un entorno elegante y moderno. Los pequeños platos para compartir, los cocteles creativos y los exclusivos vinos mediterráneos convierten a este lugar en uno de los mejores destinos gastronómicos de D.C.
Una foto del restaurante Moon Rabbit by Kevin Tien
4.8
Excepcional(367)
Precio: muy caro
• Vietnamita • Washington
Reservado 61 veces hoy
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable