Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes con menú degustación en South Side

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

85 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Moody Tongue Brewing Company
4.8
Excepcional(0)
Precio: muy caro
• Cervecería • South Loop
Reservado 16 veces hoy
Founded in 2014 in Chicago by cousins Jared Rouben (Brewmaster) and Jeremy Cohn (CEO), Moody Tongue is built on the philosophy of culinary brewing, appealing to those with a discerning palate or, as Rouben describes, a "moody tongue." Utilizing his extensive culinary background and brewing education, Rouben approaches brewing with a chef's mindset. In 2019, the brewery relocated and expanded to launch two dining concepts: (1) a lively, à la carte restaurant, THE BAR, and (2) an elevated, intimate fine dining restaurant, THE DINING ROOM, helmed by Executive Chef James Bingham. Since opening, Moody Tongue has been honored to receive Two Stars in the Chicago MICHELIN Guide in 2021, 2022 and 2023.Please note: our tasting menu is exclusively available in The Dining Room; our a la carte menu is exclusively available in The Bar.For parties with 7+ guests, please e-mail contact@moodytongue.com for reservation inquiries as well as information regarding Semi-Private and Private Events.
Una foto del restaurante El Che Steakhouse & Bar
4.7
Excepcional(2063)
Precio: muy caro
• Asador • West Loop
Reservado 70 veces hoy
El Che Bar, que ocupa el antiguo edificio de Checker Taxi, es un animado restaurante argentino-americano dirigido por el chef John Manion, cuya cocina se ha visto influida por sus viajes por todo el país. El restaurante, que goza de una ubicación ideal, recuerda los ritmos de Buenos Aires con un toque local. Además, el restaurante es acogedor y presenta sutiles guiños a Sudamérica. Tiene una barra elegante de mármol negro, en contraste con la zona de cocina a la vista, Al Asador, espacio donde Manion elabora platos cocinados con leña. Las verduras locales, las carnes a la parrilla y el marisco se preparan en las parrillas y en las chapas, en la chimenea. Asimismo, las bebidas de la carta se inspiran en el Spirits of the Americas. También se preparan cocteles.
Una foto del restaurante Sepia
4.8
Excepcional(5337)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • West Loop
Reservado 41 veces hoy
Sepia da la sensación de ser un clásico instantáneo gracias a una fusión perfecta entre lo refinado y lo rústico, lo vintage y lo contemporáneo. El espacio elegante es cálido y acogedor, confortable pero animado. La atención al detalle se puede percibir en todo Sepia, tanto en lugar como en los platillos, y desde el piso de mosaico estilo art nouveau, hasta la carpintería hecha a mano y las copas vintage de cristal. La elegancia simple del lugar sirve perfectamente como telón de fondo para la inventiva gastronomía estadounidense. El menú del chef Andrew Zimmerman está basado en productos de temporada y refleja la pureza y calidad de los ingredientes, permitiendo que tanto éstos, así como su pasión por lo que hace, brillen en el restaurante. Sepia celebra lo tradicional dándole un toque moderno.
Una foto del restaurante Bar Mar
4.6
Excepcional(926)
Precio: caro
• Española • River North (Chicago)
Reservado 102 veces hoy
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés’ brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant. Beautiful private dining and events spaces available.
Una foto del restaurante Bazaar Meat Chicago
4.7
Excepcional(470)
Precio: muy caro
• Española • River North (Chicago)
Reservado 33 veces hoy
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. Beautiful private dining and events spaces available.
Una foto del restaurante Proxi
4.7
Excepcional(2377)
Precio: caro
• Internacional • West Loop
Reservado 22 veces hoy
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
Una foto del restaurante HaiSous Vietnamese Kitchen
4.7
Excepcional(396)
Precio: caro
• Vietnamita • Pilsen
Reservado 34 veces hoy
Experience elevated Vietnamese Cuisine in a an atmosphere that is chic, approachable, warm & inviting. Chef Thai & Danielle Dang’s critically acclaimed restaurant celebrates Vietnamese cuisine in the heart of a vibrant Chicago neighborhood, Pilsen. Five times recognized MICHELIN Bibb Gourmand & four James Beard nominations.Enjoy Chef Thai's famous Caramelized Fish Sauce Wings, his signature Whole Fried Fluke and one of the New York Times favorite dishes, HaiSous' Grilled Oysters ! Guests may also enjoy a special and seasonal Grand Tasting Tour, 3 curated courses with the option of an optional wine pairing or join us at the bar for Happy Hour.The more guests you bring, the more dishes you get to try! Great for groups.
Una foto del restaurante CH Distillery | Jinsei Motto
4.8
Excepcional(290)
Precio: muy caro
• Sushi • West Loop
Reservado 23 veces hoy
CH Distillery | Jinsei Motto in Chicago's West Loop – where expertly distilled spirits meet exquisite sushi. Enjoy our seasonal cocktails and a standout Omakase experience featuring dry-aged fish from Japan. Choose your ambiance: the lively front lounge with a beautifully lit bar and historic distilling tanks, or the serene back dining room with eclectic décor and an Omakase bar. Daily happy hour, whiskey/sake flights, and a patio setting provide diverse experiences. Open for lunch and Sundays, we cater to all occasions. Join us for unmatched culinary excellence and spirited adventures.
Una foto del restaurante PERILLA steakhouse - Riverwalk
4.5
Impresionante(125)
Precio: muy caro
• Coreana • Centro de la ciudad/Loop
Reservado 35 veces hoy
A modern interpretation of the classic Chicago steakhouse inspired by traditional Korean flavors. The MICHELIN-recognized PERILLA brand pays homage to the city’s iconic steakhouse roots while introducing a new iteration of the classic dining concept. Designed to be an energetic and explorative dining experience, the restaurant features custom grill tables and a one of a kind tasting menu featured on the Chef Counter.
Una foto del restaurante Mercat a la Planxa - Located in The Blackstone Hotel, Chicago
4.2
Impresionante(4912)
Precio: caro
• Sin especificar • South Loop
Reservado 25 veces hoy
Mercat a La Planxa ofrece una extraordinaria selección de platillos de tapas, embutidos y quesos cortados al momento, pescados y mariscos frescos, filetes y chuletas, inspirados en la región catalana de España. El impresionante menú da énfasis a la carne y pescados que vienen ordenados y preparados 'a la Planxa' o a la parrilla. El bar ofrece sangrías de temporada, cocteles de estilo español, una extensa colección de cavas españolas y una cuidadosa selección de 40 vinos españoles disponibles por botella o por copa. El restaurante cuenta 2 salones comedor privados en el 2º piso, La Veranda y Barcelona Room, disponibles para servicio de comedor privado. También cuenta con un área de lounge que puede ser reservada como espacio exclusivo para eventos privados.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable