Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes veganos en U Street Corridor

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

130 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Mi Vida, 14th Street
4.6
Excepcional(399)
Precio: moderado
• Mexicana • Logan Circle
Reservado 25 veces hoy
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Una foto del restaurante Lost Society - DC
4.0
Excelente(895)
Precio: caro
• Americana • U Street Corridor
Lost Society ofrece la mejor comida, bebidas y una vista inigualable desde su privilegiada ubicación, en la intersección de las calles 14th y U Street. La cocina, dirigida por el chef ejecutivo Joseph Evans, sirve platillos que hacen justicia a la calificación del restaurante como un "restaurante de carnes boutique".Cuentan con una selección de filetes, además de otros tipos de carne, pescado, así como opciones vegetarianas, haciendo de Los Society una excelente opción hasta para los más quisquillosos. Tienen 4 bares que cuentan con una gran variedad de vinos, cervezas y cocteles que complementan cualquier cena, una noche en la ciudad, ¡o ambos!
Una foto del restaurante Elizabeth's
4.9
Excepcional(1276)
Precio: muy caro
• Vegana • Centro de la ciudad
Reservado 4 veces hoy
Elizabeth's Gone Raw es una ocasión que se celebra cada semana, donde cada noche de viernes se ofrece una experiencia culinaria extraordinaria. En el restaurante, se fusiona una ubicación de primera con un menú de degustación crudivegano de precio fijo. Cada tiempo de la comida ha sido creado para evocar la escencia viva de los alimentos, preparados con imaginación y reflexión, siempre seleccionando ingredientes orgánicos de temporada. Cada platillos cuenta con una variedad de sabores, colores y texturas que combina ingredientes crudos de formas tanto saludables como innovadoras. Todos los "quesos" se hacen mediante la mezcla de hierbas frescas con nueces y semillas germinadas.
Una foto del restaurante Oyamel
4.7
Excepcional(9548)
Precio: moderado
• Mexicana • Penn Quarter
Reservado 100 veces hoy
El restaurante Oyamel Cocina Mexicana combina las ricas tradiciones culinarias regionales de México con la cocina moderna urbana. Los comensales pueden deleitarse con antojitos tradicionales, además de tacos auténticos, ceviches y una selección impresionante de cócteles y tequilas; comida mexicana como nunca la ha probado. Bajo la dirección del reconocido chef José Andrés, el jefe de cocina Colin Rey utiliza ingredientes y técnicas tradicionales, elevándolos para ofrecer platos y bebidas refinados, servidos con una creatividad excepcional.
Una foto del restaurante Equinox - DC
4.5
Impresionante(3433)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 7 veces hoy
El restaurante Equinox, de la mano de Todd & Ellen Gray, ofrece los mejores sabores de la temporada de todo el Atlántico medio.
Una foto del restaurante The Dabney
4.7
Excepcional(241)
Precio: muy caro
• Americana • Shaw
Reservado 16 veces hoy
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Una foto del restaurante Mita
4.9
Excepcional(53)
Precio: muy caro
• Latinoamericana • Washington
Reservado 2 veces hoy
Vegetable Experience. The root of everything. The beginning of life, where we come from, the reason for being. The origin of many paths that lead to a single destination. The upward growth from darkness to light. From mystery to truth. What it was, what it is and what will be.Mita is life and flavor.Mita is Latin America.We can be reached at info@mitadc.com.
Una foto del restaurante Moon Rabbit by Kevin Tien
4.8
Excepcional(365)
Precio: muy caro
• Vietnamita • Washington
Reservado 49 veces hoy
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Una foto del restaurante Causa
4.9
Excepcional(51)
Precio: muy caro
• Peruana • Shaw
Reservado 8 veces hoy
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations are released on the 1st of the month at noon for the following month for our Causa dining experience. This prix-fixe menu is priced at $179. Taxes and service charges are added separately. Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or need clarifications on allergens or restrictions, reach out to antonio@causadc.com prior to booking.Causa only accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
Una foto del restaurante Planta - Washington, DC
4.3
Impresionante(64)
Precio: moderado
• Vegetariana/vegana • Dupont Circle
Reservado 6 veces hoy
PLANTA Queen is a celebration of innovative and plant-based Asian-inspired cuisine by Chef David Lee, served in a high energy and beautifully designed space with an overflow of fun, late-night vibes. PLANTA Queen DC stays true to signatures like Truffle Udon Noodles and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons in the way of sushi, dumplings, cocktails, and more. PLANTA Queen reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable