Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes auténticos en Ukrainian Village

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

244 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante A Tavola
4.7
Excepcional(690)
Precio: caro
• Italiana • Ukranian Village
Reservado 4 veces hoy
Founded in 1995, a tavola is one of the city’s best restaurants, bringing Chicago an intimate and authentic dining experience. At a tavola the emphasis is, appropriately, on the food. Authentic dishes from Italian regions are re-created using Italian cooking methods and the finest imported Italian products.a tavola is the culmination of professional cooking experience by Daniel Bocik, a versatile chef from Chicago, who brings back home the knowledge and experience of an education at the California Culinary Academy and the finest restaurants of San Francisco, Paris, and Milan. To ensure the freshest food at a tavola, fresh fruits and vegetables are selected from a local organic farmer, meats and seafood are personally selected by Chef Dan from local markets.
Una foto del restaurante Roots Handmade Pizza - West Town
4.3
Impresionante(56)
Precio: moderado
• Pizzeria • West Town
Authentic Quad Cities-style pizza. Known for the sweet malt crust, scissor strip cuts, and fresh ingredients, Roots has been serving West Town since 2010. Oh and don't forget about the famous mozzarella sticks, incredible salads, or those chef series pizzas. Painstakingly crafted comfort food made with fresh, local ingredients. House-made root beer and tons of fun for the kids. A Midwest-only (non)root beer list and late-night hours for the night owls. So come on in. Bring the kids. It’s a new Chicago tradition, and it’s damn good.
Una foto del restaurante Homestead on the Roof
4.4
Impresionante(749)
Precio: muy caro
• Portuguesa • West Town
El restaurante Homestead trae productos de la granja a su mesa y propone una gastronomía rústica pero elegante de la mano del chef Henssler. También ofrece vinos, licores, cervezas y cocteles únicos, así como pan y repostería artesanales del chef repostero Chris Teixeira, semifinalista del premio James Beard al Mejor Chef Emergente. El restaurante es acogedor y confortable, propone una serie de sabrosos menús de temporada que van cambiando e incorpora ingredientes de su propia granja y de proveedores locales a su cocina reconocida a nivel nacional. Los menús de platillos cambian al menos una vez por semana y los talentosos chefs rompen constantemente los esquemas con creaciones culinarias únicas y de gran calidad. En verano se puede comer al aire libre en la terraza del Homestead, que tiene capacidad para 80 comensales, vistas a los más de 325 m² de huerto ecológico y los jardines colgantes verticales, además de un toldo retráctil que protege de los elementos.
Una foto del restaurante Le Bouchon - Chicago
4.8
Excepcional(2135)
Precio: caro
• Francesa • Bucktown/Wicker Park
Reservado 66 veces hoy
Le Bouchon ha estado prosperando en Bucktown desde 1993. Sirve comida clásica francesa bistro en un salón comedor que transporta a sus clientes a París. Este establecimiento ha sido elegido como uno de los mejores restaurantes franceses de Estados Unidos por Timeout Magazine. Abre a la hora del almuerzo y de la cena y sirve comida clásica, desde pastel de cebolla, caracoles al ajillo y ancas de rana a platillos principales como filete de res con papas fritas, bullabesa y pato entero para 2. El personal está bien formado y podrá guiar a los comensales en la dirección correcta con la extensa carta de vinos franceses. Este establecimiento cuenta con especiales semanales. Los lunes las botellas de vino están a mitad de precio, mientras que los martes se sirve un menú de 33 USD que incluye entrada, platillo principal y postre. Se ruega hacer reservas en la página web lebouchonofchicago.com.
Una foto del restaurante Elia
4.4
Impresionante(352)
Precio: moderado
• Mediterránea • Bucktown/Wicker Park
Reservado 11 veces hoy
Elia, a stunning new Modern Mediterranean restaurant, is now open in the heart of Wicker Park. Elia's menu features dishes inspired by Greece, Italy, France, Spain, and other Mediterranean countries. The restaurant's beautiful interior and friendly staff enhance its charm, making it an ideal spot for special occasions. Elia offers a delightful dining experience with "amazing" food and a cozy atmosphere. Guests rave about the "fresh and delicious" seafood, Mediterranean dishes, and a broad menu. Service is often praised as "excellent" and "attentive."
Una foto del restaurante Elina's
4.8
Excepcional(195)
Precio: caro
• Italiana • West Town
Reservado 45 veces hoy
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee. Contact reservations@elinaschicago.com for any additional inquiries.
Una foto del restaurante Duck Duck Goat
4.8
Excepcional(5676)
Precio: caro
• China • West Loop
Reservado 88 veces hoy
El Duck Duck Goat es un nuevo concepto de estilo chino de la chef Stephanie Izard de Girl & the Goat.
Una foto del restaurante Akahoshi Ramen
4.8
Excepcional(396)
Precio: moderado
• Japonesa • Logan Square
Reservado 10 veces hoy
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Una foto del restaurante Quartino - Chicago
4.6
Excepcional(11080)
Precio: moderado
• Italiana • River North (Chicago)
Reservado 117 veces hoy
El Quartino, un restaurante italiano urbano y bar de vinos, es la creación de Hugo Ralli, Steve Lombardo (propietarios de Gibsons Bar & Steakhouse, Hugo's Frog Bar & Fish House, LUXBAR) y el chef ejecutivo y socio John Coletta. El Quartino combina lo mejor de la osteria y enoteca de Italia para ofrecer una auténtica experiencia de gastronomía y vinos italianos. "Donde el vino es más barato que el agua". A lo largo de Europa en los bistros, osterías y enotecas, los frescos vinos locales de alta calidad y características únicas tienen un precio más bajo y ofrecen alternativas más baratas al agua embotellada. No es posible hacer reservación para las mesas del patio, ya que estas se asignan conforme al orden de llegada de los comensales.
Una foto del restaurante Cabra - Chicago
4.6
Excepcional(3102)
Precio: caro
• Peruana • West Loop
Reservado 53 veces hoy
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable