Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Carolina del Sur

Los mejores restaurantes con productos locales en Sullivan's Island

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

5 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Bearcat
4.6
Excepcional(240)
Precio: caro
• Americana contemporánea • West Ashley
Reservado 8 veces hoy
Discover a culinary journey like no other in Avondale, where modern American flavors meet casual sophistication. Chef/Owner George Kovach has over 15 years of experience working in the service industry, including eight years working in Michelin-starred restaurants, he and his team are excited to provide a neighborhood gathering place in the heart of West Ashley. At Bearcat, every bite is an adventure. Your dining experience begins here, where exceptional food meets unforgettable memories. **Please note that our menu does change frequently as we source food locally and seasonally.- Please call if you are running later than 10 minutes after your reservation time.- Last seating for reservations are 9:30pm for Main Dining. - Our Menu is available until 10pm. - Bar seating is available Tuesday-Thursday 10pm and Friday-Saturday 11pm.
Una foto del restaurante The Kingstide
4.5
Impresionante(1500)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Isla Daniel
Reservado 21 veces hoy
The Kingstide is Daniel Island's first and only waterfront restaurant. Boasting a pristine setting along the Wando River's meandering waterways, the beautifully appointed two-story space features an abundance of windows that maximize natural light and picturesque views. Envisioned and executed by renowned Charleston-based Cortney Bishop Design, The Kingstide's rustic yet refined interiors offer a nautical nod that goes beyond coastal expectations The menu offers a variety of seafood dishes thoughtfully presented in both raw and wood-fired preparations. Inspired by the beautifully simple flavors of the sea, The Kingstide partners with local and regional fisheries, farmers, and purveyors to showcase the Lowcountry's bounty through fresh, seasonally driven cuisine.
Una foto del restaurante Virginia's on King
4.5
Impresionante(3005)
Precio: moderado
• Regional americana (sureña) • Centro de Charleston
Reservado 37 veces hoy
Este sofisticado lugar sureño para comer, combina las comodidades de una cocina tradicional del sur con los conocidos platos regionales, preparados con el máximo cuidado en la calidad y el sabor. El menú incorpora ingredientes locales frescos y viejas recetas familiares para lograr una cocina sureña al estilo Lowcountry (costa de Carolina del Sur).
Una foto del restaurante Burwell's Stone Fire Grill
4.9
Excepcional(3586)
Precio: caro
• Asador • Centro de Charleston
Reservado 26 veces hoy
Burwell’s Stone Fire Grill sirve filetes de primera calidad y pescado de origen local con un toque ingenioso. Ocupa un espectacular espacio histórico que se ha restaurado de forma excepcional con un toque moderno. Se encuentra en el centro del animado Market District, en Charleston. El Burwell’s Stone Fire Grill sirve platillos económicos que tienen su origen en el espíritu de convertir una churrasquería antigua en una "churrasquería excelente de última generación". El alma de esta churrasquería, nueva y moderna, es el galardonado chef ejecutivo Jordan Moore y su equipo culinario. Vendrá por la comida, pero se quedará por la diversión. Tiene un bar en la azotea.
Una foto del restaurante Rappahannock Oyster Bar - Charleston
4.7
Excepcional(2643)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Centro de Charleston
Reservado 22 veces hoy
Travis and Ryan Croxton debut their spinoff from the highly acclaimed Rappahannock Oyster Bar at Union Market in Washington, DC. They’ve even brought their DC Chef, Kevin Kelly, to man the kitchen at this outpost. This location in the historic Cigar Factory Building on East Bay Street, allows room for Chef Kelly to showcase more of his cuisine to a larger audience, including an incredibly unique 40 seat raw bar. Oysters grown by the Croxton’s own Rappahannock Oyster Company are accentuated, but Kelly’s signature dishes like lambs’n’clams, crabcakes, shrimp & grits and the best po’ boy you’ll ever eat are enough reasons in their own right for constant visits. Coupled with a great cocktail program and focus on local ingredients, ROB is a great place for any occasion.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable