Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes con productos locales en Kensington

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

16 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Enoteca Molinari
4.7
Excepcional(589)
Precio: caro
• Italiana • Oakland
Reservado 3 veces hoy
Enoteca Molinari is an Italian restaurant & wine bar (with heated outdoor seating) that specializes in house-made pasta and Italian dishes using local and seasonal ingredients. Enjoy our all Italian wine list and don't forget to try some dessert.Please make sure to give us 24 hours of notice if you can't make your reservation. Thank you for your understanding!Grazie mille!
Una foto del restaurante The Berkeley Boathouse
4.3
Impresionante(556)
Precio: caro
• Americana • Berkeley
Reservado 26 veces hoy
Enjoy a diversified and innovative menu prepared by our culinary team highlighting fresh, local ingredients paying tribute to purveyors from California and the Bay Area. With an emphasis on contemporary California cuisine, the Boathouse menu is inspired by the Berkeley waterfront offering the classic California dishes infused with global influences in an artful presentation to amuse your senses. Designed for sharing, our well-balanced menu consists of a selection of small plates, flatbreads, sides, composed salads, and main entrées.
Una foto del restaurante Passione Emporio
4.9
Excepcional(187)
Precio: caro
• Italiana • Berkeley
Reservado 2 veces hoy
What does Emporio mean? It’s market where you can get a variety of things you need. Today in small villages in Italy, the Emporio is the center of life. Villagers visit the Emporio daily to socialize, share local happenings, and get their local fresh goods, cheese, pasta, sandwiches, and bread. Passione is bringing a little piece of Italian small village life to you, here in Berkley. Our mission at Passione Emporio is to create a neighborhood restaurant that has the same feel of community and quality as old village Emporios. We source only the best local ingredients and craft them with traditional Italian recipes to make delicious food, with vegan options, along with an authentic array of Italian and locally sourced food and wine.Our rotating wine bar offers a selection of Italian, Californian and European wines and beers with Prosecco at the center of the list to accompany Italian salami and cheese plates during happy hour.
Una foto del restaurante Trestle
4.8
Excepcional(2748)
Precio: caro
• Americana • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 26 veces hoy
En Trestle se conmemoran los tiempos donde la gente hacía una pausa para disfrutar de comidas en presencia de una gran compañía, dando a este tiempo su debido respeto y veneración. El restaurante proporciona una experiencia gastronómica servida en tiempos, con la satisfacción y la calidez encontrados en una reunión familiar, creando las bases para una comida en forma. Cada noche se ofrece un menú cambiante de 3 tiempos, con opciones diferentes en cada platillo por 35 USD por persona. Se dará la opción de pedir pasta adicional con un costo de 10 USD por persona. El menú para el día siguiente es enviado antes de medianoche. Podrá ver el menú en www.trestlesf.com El restaurante también da cabida a opciones vegetarianas cada noche. El Trestle hace su mayor esfuerzo para adecuarse a alergias o restricciones basadas en dicho menú.
Una foto del restaurante Gary Danko
4.8
Excepcional(1604)
Precio: muy caro
• Francesa/americana contemporánea • Fishermans Wharf
Reservado 26 veces hoy
Seventeen years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients, and personable yet impeccable service. “You don’t just open a great restaurant,” says Chef Gary Danko, “it’s a constant work in progress.” PLEASE NOTE: Gary Danko only accepts limited reservations on OpenTable. For more tables and availability, please call us directly.
Una foto del restaurante AKIKOS
4.8
Excepcional(1609)
Precio: muy caro
• Japonesa • SOMA
Reservado 13 veces hoy
La calidad del sushi se atribuye a una combinación única en su tipo de ingredientes frescos, junto con 26 años de experiencia y técnicas de preparación únicas. "Akiko" significa "niño del otoño; iris, brillante y luz" en japonés. Al entrar en este espacio, los comensales podrán ver los pisos de palo de rosa importada en tonos de tierra rústica, las paredes de ladrillo aparente, y opciones variadas de decoración en las mesas de roble únicas. La atmósfera garantiza que los clientes obtengan una experiencia culinaria única. El encantador restaurante boutique se encuentra convenientemente situado en el distrito financiero del centro de San Francisco. El restaurante proporciona la opción japonesa principal de la zona que sirve comida moderna y al mismo tiempo tradicional.
Una foto del restaurante Left Bank - Jack London Square
4.5
Impresionante(528)
Precio: moderado
• Francesa • Oakland
Reservado 25 veces hoy
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
Una foto del restaurante COQUETA - San Francisco
4.7
Excepcional(3342)
Precio: muy caro
• Española • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 31 veces hoy
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
Una foto del restaurante The Empress by Boon
4.5
Impresionante(1360)
Precio: muy caro
• China • Chinatown
Reservado 14 veces hoy
Empress by Boon is San Francisco’s newest, must-visit epicurean destination, offering a seasonal menu in modern Cantonese gastronomy. Michelin-starred Chef Ho Chee Boon applies traditional techniques to fresh, local ingredients to produce distinctive contemporary dishes infused with Cantonese flavors. The spacious restaurant occupies the former location of Chinatown’s celebrated Empress of China with striking city views. Reimagined by Chef Boon and team, the Empress was brought back to its former glory by embracing modern design elements while incorporating restored original features, creating a welcoming atmosphere that pays homage to the history of the beloved location.
Una foto del restaurante Sens Restaurant
4.7
Excepcional(1350)
Precio: caro
• Mediterránea • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 12 veces hoy
Sens significa "sentido" en francés y hace referencia a la facultad de todo ser humano de ver, oír, oler y gustar cuando su cuerpo recibe estímulos internos y externos. En Sens se trabaja con dedicación en la cocina para alcanzar su mejor resultado, la felicidad. El restaurante se inspira en la maravillosa diversidad de cultura y gastronomía del Mediterraneo. Su objetivo no es redefinir o reinventar la culinaria mediterranea, sino perfeccionar, actualizar y crear platillos hermosos y deliciosos. El restaurante utiliza solo los mejores ingredientes locales y especias exóticas para enriquecer sus técnicas culinarias clásicas y modernas. El objetivo de Sens es y será siempre el mismo, desarrollar y perfeccionar los sabores, fragancias, texturas y composiciones de cada platillo para crear experiencias gastronómicas únicas e inolvidables. ¡Sens le da la bienvenida!
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable