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Los mejores restaurantes preteatro en Howard Beach

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21 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante L'Express
4.6
Excepcional(1057)
Precio: moderado
• Francesa • Gramercy Park
Reservado 28 veces hoy
L'Express es un restaurante tipo bouchon lionés que combina las influencias tradicionales del sur y norte de la gastronomía francesa. Desde que Lyon se fundó por los antiguos romanos, ha sido la segunda ciudad de Francia, y el bullicio de ese sitio de cultura y gastronomía se refleja en L'Express las 24 horas del día, los 7 días de la semana. El menú rinde homenaje a la carne y a los productos de la región elaborados todos los días, con selecciones diarias de salchichas, platillos de carnes frías y queso, patas de cerdo, tripas salteadas, dumplings de lucio europeo, y muchas cervezas y vinos Beaujolais.
Una foto del restaurante tán
4.7
Excepcional(779)
Precio: caro
• Sin especificar • Midtown East
Reservado 22 veces hoy
Imbued by the vibrant energies of Tulum and the Yucatán Penninsula, tán's hyper modernist menu by acclaimed Chef Richard Sandoval and Chef Jonatán Gomez Luna Torres features coastal Mexican fare with rebellious and bold flavors inspired by their travels and heritage. Join us for dinner nightly. ¡Salud!
Una foto del restaurante Empire Steak House- East
4.5
Impresionante(1274)
Precio: muy caro
• Asador • Midtown East
Reservado 16 veces hoy
El Empire Steak House en el lado este, presenta dos niveles que ofrecen cabinas privadas y una cúpula pintada a mano. El comedor principal cuenta con capacidad para más de 140 personas y es el sitio perfecto para cubrir todas sus necesidades de fiestas y cenas. Si bien los filetes del Empire son aclamados por su famoso corte Porterhouse añejado en seco para compartir, el resto del vasto menú es igualmente estelar y ofrece una amplia gama de pescados y mariscos frescos, tales como langostas de entre 1,8 y 2 kilos. Adicionalmente, el Empire ubicado en 50th Street ofrece cortes especiales como el Tomahawk, filete Ribeye con hueso, filete Ribeye con hueso estilo Cajún, doble corte de costillas de ternera y un exclusivo filete Emperador para dos. El restaurante ofrece una carta de vinos muy selecta y cuenta con una amplia gama de vinos de las cosechas más buscadas de California y más de 101 whiskys para complementar cada plato.
Una foto del restaurante Park Ave Kitchen by David Burke
4.5
Impresionante(330)
Precio: caro
• Americana • Midtown East
Reservado 4 veces hoy
Park Ave Kitchen opened quietly on 12/14/23, on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in NYC. Located on the ground floor of beautiful 277 Park Avenue, Chef Burke created a New-American Brasserie with a widely varied food and beverage offering, thanks to its unique combination of ala carte dining room and cafe/grab & go shared space. Complemented by a high degree of hospitality, Park Ave Kitchen has quickly become one of the most popular midtown dining destinations.From dry-aged steaks to fresh fish, sushi to juicy burgers, grain bowls to custom salads, delicious desserts and specialty coffees, Park Ave Kitchen offers something for everyone. Breakfast (served all day!), lunch, Happy Hour and dinner! The bar offers award-winning wines, an eclectic beer list, creative cocktails and mocktails.Park Ave Kitchen by David Burke is Chef David Burke’s first new venture in NYC in almost 3 years, and a welcome neighbor to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.
Una foto del restaurante Metropolis by Marcus Samuelsson
4.4
Impresionante(568)
Precio: moderado
• Americana • Distrito financiero
Reservado 18 veces hoy
Metropolis by Marcus Samuelsson is a vibrant contemporary American restaurant from Marcus Samuelsson within the Perelman Performing Arts Center. Metropolis is the culinary anchor of this new cultural cornerstone of Lower Manhattan and is honored to play a role in the final chapter of rebuilding the World Trade Center site. Its menu explores the rich culinary traditions of New York City through a modern lens with theatrical cocktails, a fun and worldly wine list, and gracious hospitality. Designed by David Rockwell, Metropolis features a dazzling yet warmly inviting dining room and a bustling bar, a landscaped outdoor terrace, and a lobby lounge featuring free-to-the-public artistic programming.
Una foto del restaurante The Lobster Club
4.8
Excepcional(368)
Precio: muy caro
• Japonesa • Midtown East
Reservado 6 veces hoy
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.
Una foto del restaurante Casa Limone
4.1
Excelente(786)
Precio: caro
• Mediterránea • Rockefeller Center
Casa Limone offers all weekdays an Executive Lunch Menu for $39 and a Pre-Theatre Dinner menu for $49.Casa Limone, located in Midtown Manhattan, near Rockefeller Center, The Rink at Rockefeller Center, Bryant Park ice skating, Broadway Theatre, MOMA, Radio City Music Hall, Saks Fifth Avenue, Grand Central Terminal and Times Square, is the first U.S. restaurant of the Monte Carlo Hospitality Group (MCHG), that also operates the famed Rampoldi Restaurant in Monte Carlo, its sister restaurant, the Michelin-starred La Table d’Antonio Salvatore, and the iconic Atlantic Grill in New York’s Lincoln Square.The menu offers the flavors, wines and spirits of Chef Antonio Salvatore’s upbringing in Basilicata and neighboring regions. Through the food, décor and staff, we are bringing the warmth of the Mediterranean that reigns in South of Italy.Casa Limone has an Award of Excellence from Wine Spectator for its exceptional wine list and signature cocktails.
Una foto del restaurante Brasserie Cognac Midtown East
4.2
Impresionante(205)
Precio: moderado
• Francesa • Midtown East
Reservado 17 veces hoy
Restaurateurs Vittorio Assaf and Fabio Granato opened Brasserie Cognac de Monsieur Ballon in April 2008. The duo brought their love for French culture and cuisine to New York City and gave the Big Apple an authentic slice of such, with a brasserie style menu combining French classics with modern creations.
Una foto del restaurante The Library at The Public
4.2
Impresionante(1018)
Precio: moderado
• Americana • NoHo
Reservado 1 vez hoy
The Library at The Public es un lounge de la época Astor ubicado en el mezzanine de la nueva ubicación céntrica de The Public Theater en Astor Place, y ofrece cocteles clásicos y acertados, vinos y el ecléctico menú estadounidense del chef Andrew Carmellini con ingredientes locales e influencias de Nueva York.
Una foto del restaurante Le Gigot
4.9
Excepcional(1800)
Precio: caro
• Regional francesa (provenzal) • West Village
Reservado 26 veces hoy
Gastronomía provenzal en un ambiente íntimo y acogedor. Su bar de zinc, bancos, flores y un equipo servicial son sinónimo de comodidad y satisfacción. Su comida se distingue por los ingredientes de temporada y la simpleza en la preparación.

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