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Los mejores restaurantes en familia en Columbia City

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Facilidad de acceso

48 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Tutta Bella - Wallingford
4.5
Impresionante(142)
Precio: moderado
• Italiana • Wallingford
Reservado 10 veces hoy
A Neapolitan pizza restaurant in Wallingford, Tutta Bella on Stone Way offers gourmet Neapolitan pies served in a lofty space with casual, industrial-chic decor and is a favorite for both large and small groups.Balancing the authentic old-world cuisine found in Naples, with the fresh and contemporary influence of the Pacific Northwest, our team uses their passion and our two, beautiful wood-fired ovens (Pietro & Filomena) to celebrate and elevate true handcrafted Neapolitan fare.Our “Jewel Box” bar offers an adult oasis for relaxing and enjoying our Neapolitan cuisine and craft cocktails and our newly renovated patio offers an enjoyable experience on those amazing sunny Seattle days. For reservations for groups of 10 or more, please call the restaurant directly at 206-633-3800.*Please note: Our patio seating is based on availability on a first come basis. Thank you!
Una foto del restaurante Spinasse
4.8
Excepcional(3832)
Precio: muy caro
• Italiana • Capitol Hill/First Hill
Reservado 34 veces hoy
Cocina italiana proveniente de Piemonte. Este restaurante ofrece una carta de vinos de toda la región de Piamonte, pasta fresca hecha a mano e ingredientes orgánicos de origen local. Al costado de Spinasse se encuentra Artusi, el aperitivo bar. Visite este bar antes de su cena para disfrutar de un coctel hecho a mano y los mejores aperitivos.
Una foto del restaurante The George
4.4
Impresionante(1237)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 35 veces hoy
Discover The George: A modern dining destination led by Director of Culinary Eraj Jayawickreme. Indulge in a brasserie-inspired menu within a high-design space, marking a new era for this historic hotel's iconic dining room. The menu celebrates local, seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts. Savor Pacific Northwest flavors with the freshest seafood, artisan cheeses, and vibrant produce. The George pays homage to the historic Georgian Room, a Seattle icon since 1924. Designed by renowned Spanish studio Lázaro Rosa-Violán, the space blends history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, Art Deco chandeliers, and marble floors enhance the ambiance, while floor-to-ceiling iron and glass doors and original Palladian windows complete the vision. With a private dining room and semi-private enclaves, The George is perfect for groups and special occasions.Restaurant & Bar Design Awards: Best Design, Americas, 2023.
Una foto del restaurante COMMUNION
4.7
Excepcional(113)
Precio: muy caro
• Regional americana (sureña contemporánea) • Centro de la ciudad
Reservado 55 veces hoy
COMMUNION is a place where you feel seen. A place that feels like comfort, rest, relief, and peace. Our mission is to provide the food, the familiarity, and the intimacy that make you feel at home.Chef Kristi Brown has spooned her way through the culinary industry for the past 28 years. Starting at a small café in downtown Seattle, Kristi has done just about everything from dishwasher/prep cook to running her own catering business for nearly a decade. From the beginning, her vision was to focus on the art and experience of food through culinary activism. A purpose powered by her mantra, “Everybody’s Gotta Eat!” Chef Kristi desires to build community through the cultivation of fresh food and fine cooking.
Una foto del restaurante Terra Plata
4.6
Excepcional(4240)
Precio: muy caro
• De la granja a la mesa • Capitol Hill/First Hill
Reservado 32 veces hoy
Terra Plata es el concepto "de la tierra a su plato" de la chef Tamara Murphy. Es el resultado de su amor por platillos deliciosos y creativos inspirados en las estaciones y hechos gracias a productores locales y artesanales.
Una foto del restaurante Lola Seattle
4.7
Excepcional(4295)
Precio: moderado
• Mediterránea • Centro de la ciudad
Reservado 62 veces hoy
El chef Matt Fortner presenta una cocina mediterránea rústica en el Lola, un miembro más de la familia de los excepcionales restaurantes del centro de Tom Douglas. Como ejemplo de la increíble comida del Lola encontramos los kebabs al ouzo deslumbrantes, humeantes y sabrosos tajines o pan pita hecho a la orden traído de Dahlia, la panadería del restaurante, dos veces al día recién hecho. Situado en el corazón del concurrido barrio Belltown, el Lola ofrece la perfecta experiencia de comida urbana en su ambiente alegre y animado, a solo pocos minutos de los centros comerciales y el teatro en el centro de la ciudad en dirección al sur, con excelente música y atmósfera nocturna al norte de la cuarta avenida. El restaurante también está comprometido con la comunidad ecológica, haciendo composta del 75% de los desperdicios generados y apoyando a los productores locales.
Una foto del restaurante Ben Paris
4.3
Impresionante(1193)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 29 veces hoy
Just steps away from Pike Place Market, Ben Paris is a vibrant hangout where locals and guests can enjoy a modern spin on classic American cuisine featuring the bounty of the PNW, hand crafted cocktails and carefully selected local beer & wine.-Reservations will be seated when the whole party has arrived-Reservations will be held for 10 minutes from reservation, please call if running late-Walk-ins welcome!-Large party reservations of 9-16 guests are available by phone for dinner 7 days a week and lunch Monday-Thursday. A credit card is required to secure the reservation. We do not accept reservations for weekend brunch for groups larger than 8 guests. A charge of $25/guest will be applied for no-shows on large party reservations. We kindly require that all members of large party dinner reservations participate in our Tour the Menu family-style dining option.
Una foto del restaurante Wild Ginger Downtown Seattle
4.6
Excepcional(6415)
Precio: caro
• Asiática • Centro de la ciudad
Reservado 48 veces hoy
Los platillos del Wild Ginger están inspirados en la cocina de la costa del Pacífico, desde China hasta Indonesia. El establecimiento se enorgullece de ofrecer platos tradicionales de estas regiones características, e insiste en el uso de ingredientes hechos en casa. Los chefs preparan salsas de chile picante, leche de coco fresca, delicados fideos de huevo y salsa de ostras, todo manufacturado en casa desde el comienzo. Para lograr los sabores sublimes del Este, no hay sustituto para las tradiciones milenarias de estas ricas y antiguas culturas.
Una foto del restaurante 2120
4.7
Excepcional(1507)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 17 veces hoy
2120 is a lively, independently owned and operated restaurant, located next to the famous Amazon Spheres.We're only a few blocks from the iconic Space Needle, and within a short walk of most of the area's major hotels.Our culinary team has put together a flavorful New American menu that changes seasonally. We use the freshest locally sourced ingredients from farms in and around our local countryside.We're also proud to feature a broad selection of local wines, with a focus on the Pacific Northwest. We firmly believe that what grows together, goes together.​Our talented team behind the bar has designed an approachable, playful, and creative cocktail menu that ties in elements from the kitchen to the bar.
Una foto del restaurante Bateau
4.7
Excepcional(1230)
Precio: muy caro
• Francesa/americana contemporánea • Capitol Hill/First Hill
Reservado 13 veces hoy
En Bateau la carne se prepara y es añejada en seco ahí mismo. Bateau vende por peso los cortes de especialidad de su granja en Whidbey Island y otras granjas con compromisos similares hacia la calidad, sostenibilidad y bienestar animal, y los prepara en hierro fundido junto a creativas guarniciones, papas fritas cocinadas tres veces, cocteles representativos y una amplia carta de botellas. El servicio es amistoso y refinado a la vez. En palabras de la chef Renee Erickson, "aquí trabajamos con animales de nuestra granja y dirigimos el proceso completo de cruza, cuidados, alimentación, terminado, matanza y añejado en seco. Nuestro deseo es criar, preparar y servir la mejor carne que existe".

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