Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes para la hora de la comida en West Loop

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

350 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Nobu Chicago
4.5
Impresionante(2188)
Precio: muy caro
• Japonesa • West Loop
Reservado 127 veces hoy
OPEN FOR LUNCH 7 Days a weekCentrally located in Chicago's West Loop, Nobu Chicago playfully blends elements of old world Japanese and new world utilitarian.
Una foto del restaurante Boqueria - Chicago
4.4
Impresionante(343)
Precio: caro
• Tapas/pequeños platos • West Loop
Reservado 24 veces hoy
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space with a lively patio in the heart of Chicago's Fulton Market.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Una foto del restaurante Bar La Rue
4.5
Impresionante(274)
Precio: caro
• Franco-americana • West Loop
Reservado 54 veces hoy
Bar La Rue celebrates French-American cuisine with an inventive cocktail program in the heart of Fulton Market. The stylish space boasts a beautiful all-season, street-side, walk-in-friendly pergola bar and dining area, perfect for a cozy patio experience. The menu incorporates French plays on approachable American comfort foods, offering an inviting setting for lunch, brunch, or dinner. Whether you're enjoying cocktails at the bar, celebrating birthdays, or planning a romantic date, Bar La Rue provides a Mediterranean-inspired atmosphere perfect for any occasion.
Una foto del restaurante Cira
4.6
Excepcional(1843)
Precio: moderado
• Mediterránea • West Loop
Reservado 68 veces hoy
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
Una foto del restaurante The Oakville Grill & Cellar
4.7
Excepcional(1183)
Precio: caro
• Americana • West Loop
Reservado 144 veces hoy
The Oakville Grill & Cellar is a Napa Valley-inspired restaurant in the heart of the Fulton Market District. It brings fresh ingredients, warm hospitality, and the best wines of California to Chicago. Book your table today and experience a menu inspired by The Oakville’s exclusive partnerships with California and Midwest farms, ranches, and wineries. For gatherings of 9 or more, email theoakvilleparties@lettuce.com. Carryout and delivery are also available.
Una foto del restaurante Bar Siena - West Loop
4.5
Impresionante(3323)
Precio: moderado
• Italiana • West Loop
Reservado 55 veces hoy
El Bar Siena es una filial del grupo DineAmic Group, el club favorito de River North, y ofrece el toque informal que le da el Siena Tavern a la comida italiana tradicional. El departamento culinario del Bar Siena está dirigido por Fabio Viviani, socio y favorito de los seguidores de Top Chef, y por el chef ejecutivo Jeremy Tannehill. Hay un menú más pequeño que cambia con frecuencia y rinde homenaje a varias regiones de Italia. El menú incluye una amplia gama de comida callejera italiana y pizza, junto con una variedad de adaptaciones de pequeños platillos italianos como los cicchetti (chi-que-ti), ideales para compartir. Además, este menú también sirve platillos de gran formato para aquellos que busquen una experiencia gastronómica abundante.
Una foto del restaurante Costera Cocina Tulum
4.5
Impresionante(1013)
Precio: moderado
• Mexicana • West Loop
Reservado 66 veces hoy
Costera Cocina Tulum brings the vibrant flavors of Tulum's coastal and Mayan cuisine to life, blending land-and-sea principles with traditional Mexican dishes. Step into a lively yet serene atmosphere that captures the essence of Tulum's unique intersection of jungle, beach, and bohemian nightlife. Experience our day-to-night philosophy, where "the jungle has two attitudes," and enjoy a dining experience that transports you to this enchanting Mexican getaway.
Una foto del restaurante HIDE + SEEK
4.5
Impresionante(421)
Precio: caro
• Americana contemporánea • West Loop
Reservado 56 veces hoy
Nestled in the heart of Randolph Row, HIDE+SEEK brings comfortable elegance and playful design to West Loop. Our creative American shared plates menu incorporates touches from Spain, France, and Italy. The beverage program follows suit, and features fresh takes on classic cocktails and hand selected wines. Please note: We are cashless and accept all major credit, debit cards, and Apple Pay.
Una foto del restaurante The Publican
4.7
Excepcional(5936)
Precio: caro
• Americana • West Loop
Reservado 72 veces hoy
Del equipo detrás de el Blackbird and Avec traemos este homenaje a la cerveza, la carne de cerdo y pescado. El chef ejecutivo Paul Kahan y el Chef de Cuisine, Cosmo Goss, han desarrollado una red de proveedores para abastecer el restaurante con pescados y mariscos capturados de forma sostenible seleccionados a mano, así como carne de cerdo de la más alta calidad criado también de forma sostenible. Todo esto para aterrizar un menú de tipo ecléctico y simple. La extensa lista de cervezas internacionales, desarrollado por los socios Eduard Seitan y Terry Alexander, cuenta con más de cien ales, lagers, stouts y cidras en botella, doce de ellas disponibles en barril. Al igual que Blackbird and Avec, The Publican es una asociación de diseño del equipo ganador del premio James Beard, formado por Thomas Schlesser y su socio Donnie Madia.
Una foto del restaurante avec West Loop
4.8
Excepcional(921)
Precio: moderado
• Mediterránea • West Loop
Reservado 76 veces hoy
El avec es un bar de vinos del galardonado equipo del One Off Hospitality y fue inaugurado en octubre de 2003 por el chef executive Paul Kahan, Donnie Madia y el sommelier Eduard Seitan. El menú rústico cuenta con platillos mediterráneos un toque del Medio Oeste y se inspira en las regiones vinícolas del sur de Francia, Italia, Portugal y la costa de España. La carta de vinos del avec tiene un precio moderado y se centra en los viñedos boutique del suroeste de Europa, mientras que la gastronomía refleja los aromas, sabores y colores del Mediterráneo. El avec está hermanado con los restaurantes Blackbird, The Publican, The Violet Hour, Big Star y Publican Quality Meats.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable