Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Connecticut

Los mejores restaurantes a los que merece la pena conducir en Old Saybrook

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

5 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante The Essex
4.8
Excepcional(1002)
Precio: caro
• Americana • Old Saybrook
Reservado 12 veces hoy
Set in the heart of downtown, across from the Katharine Hepburn Cultural Arts Center, the “new” Essex will continue to offer the progressive, modern, approachable cuisine that has made it a top restaurant in the region. Whether it’s a pre-theater dinner, a casual gathering with friends, or a tasting menu for a special evening, guests can gather at The Essex to create memories with family and friends while enjoying excellent cuisine. The Essex menu showcases modern American cuisine that draws inspiration from the land, sea and deep heritage of the Connecticut River Valley, using the freshest locally sourced products available from farm and sea. All will inspire an ever-changing menu of progressive interpretations of timeless dishes. "Voted Best New Restaurant in New England" Yankee Magazine "Best Restaurants in Connecticut" CT Magazine "Not to be Missed" Town & Country Magazine"Rising Chef Star" CT Mag
Una foto del restaurante Liv's Oyster Bar
4.8
Excepcional(2666)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Old Saybrook
Reservado 19 veces hoy
Liv's Oyster Bar abrió en 2006 y se convirtió rápidamente en un destino gastronómico de Old Saybrook. El propietario, John Brescio, inspirado por su hija Olivia y por los años de experiencia en el sector de la hostelería, partió con el deseo de acoger en la mesa familiar a la comunidad. Comer en el establecimiento Liv's, ya sea en la sala principal, en el bar o en el patio, es una experiencia que se puede disfrutar con amigos y familia mucho después de que el verano en la costa haya finalizado."La combinación de un sencillo confort y una muy buena comida hace del Liv's Oyster Bar de Old Saybrook un descubrimiento" - New York Times.
Una foto del restaurante The Griswold Inn
4.4
Impresionante(901)
Precio: caro
• Americana • Essex
Reservado 13 veces hoy
The Griswold Inn is an inn and restaurant located in the historic seaport village of Essex. The Gris, as it is affectionately known, has been in continous operation since 1776.`Currently we are offering dine in, dine out, and Gris To Go! Inside, guests may enjoy dining in historic, art-filled rooms which exude character, charm and tradition. Seating for the alfresco experience is available on a first-come, first-served basis, with the exception of larger parties of 7 or more which may be made by calling 860.767.1776. The Inn boasts a wine list consistently recognized by Wine Spectator with the prestigious Award of Excellence; Food & Wine and Travel + Leisure have recently recognized the Inn's restaurant as "Connecticut's coziest" and it is included in Patricia Schulz's "1000 Places to See Before You Die". The Griswold Inn is also the recipient of Connecticut's Highest Award for Hospitality. The best of old and new meet here.
Una foto del restaurante Scotch Plains Tavern
4.3
Impresionante(703)
Precio: moderado
• Pub • Essex
If you’re looking for an authentic tavern cuisine and rustic ambiance, Scotch Plains Tavern is the place to be. Located minutes from Essex Steam Train, Rt. 9, and I-95, guests can kick back with a drink and some wings in our newly renovated upstairs bar, redesigned in a modern vintage industrial style while maintaining the original bar from Oliver’s Tavern. The bar, retrofitted for additional space, was originally built in 1913 for a bar in Chicago where Al Capone is rumored to have regularly tipped a glass.
Una foto del restaurante Chamard Vineyards, Farm Winery Bistro
4.7
Excepcional(2431)
Precio: caro
• Franco-americana • Clinton
Reservado 16 veces hoy
El Chamard Vineyards fue establecido en 1983 y es una de las primeras Rutas del Vino de Connecticut. El Chamard está escondido entre el estrecho de Long Island y el río Connecticut, y disfruta de un microclima marino ideal para el cultivo de la Vitis Vinifera europea (que incluye Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot y Pinot Noir). El Chamards ha querido producir vinos de inspiración francesa en la línea de playa de Connecticut. Además, el Chamard colabora con los agricultores de la zona para acompañar sus vinos y celebrar la gastronomía local de Connecticut.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable