Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Mejores restaurantes de Estilo Kioto en Cole Valley

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

23 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante KUSAKABE
4.9
Excepcional(401)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 2 veces hoy
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.
Una foto del restaurante Niku Steakhouse
4.8
Excepcional(783)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • SOMA
Reservado 37 veces hoy
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking. Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.
Una foto del restaurante Sato Omakase
4.7
Excepcional(225)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Tenderloin
Reservado 7 veces hoy
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm. - Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front, - Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.
Una foto del restaurante Sushi Hakko
4.8
Excepcional(267)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Marina/Cow Hollow/Presidio
Reservado 6 veces hoy
**Welcome to Sushi Hakko on Union St. + Fillmore St.**We'd like to offer our tasting menu that's reflecting Chef Alex Kim and his team's pursuit of top notch sushi experience. Our approach is a harmonious crossover of authentic Edo-mae style with Western skill. From fish to rice, cooking rice to garnish prep - a true synergy of not only Californian but Japan.**Sushi Bar Experience**For the best experience of our tasting menu, we'd recommend the sushi bar seating, where chef will serve and explain the dish by dish, piece by piece with an extensive information of the skills and ingredients. **Regular Tables**Our regular tables are also available for the tasting menu and you can make a reservation at any time slot to your convenience.*Large Group*For any party of 7 or more, please kindly call us at 415.814.2886​ or email at sushihakko@gmail.com. We will get back to you asap. All parties will be subject to a 20% service charge. We look forward to serving you soon.
Una foto del restaurante Omakase
4.9
Excepcional(379)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • SOMA
Reservado 3 veces hoy
El Omakase ofrece 2 menús de degustación de precio fijo diferentes que le llevarán en un viaje a través de los sentidos. Este viaje culinario le dará a conocer la variedad de sabores de la gastronomía japonesa gracias al pescado proveniente del famoso mercado de pescados de Tsukiji en Tokio, Japón. El Omakase está especializado en Edomae, un sushi de estilo tradicional. Este establecimiento está asociado con cocineros formados en los mejores restaurantes de Tokio. Los sake premium se seleccionan de manera individual para complementar la comida. Gracias por confiar sus papilas gustativas a los cocineros del Omakase.
Una foto del restaurante Pacific Catch - Sunset District
4.6
Excepcional(1880)
Precio: moderado
• Kyoto-style • Sunset District
Reservado 24 veces hoy
Pacific Catch de 9th Avenue, en la entrada del Golden Gate Park, es un moderno y acogedor local de reunión de familiares y amigos en la costa oeste para disfrutar de platillos de marisco fresco inspirados en los sabores de la Cuenca del Pacífico. Las especialidades diarias para el almuerzo y la cena incluyen pescado fresco recién capturado servido en una variedad de estilos de todo el Pacífico. Otros platillos destacados del menú son los cuencos de arroz asiático, ensaladas completas, rollos de sushi, pescado con papas fritas y aperitivos, como el popular poke hawaiano y los famosos calamares Cabo. Nuestro local situado en 9th Avenue cuenta con asientos en el patio y un bar salón de servicio completo. El establecimiento propone una amplia selección de vinos del Nuevo Mundo, cocteles contemporáneos de la isla y numerosas cervezas de barril del Pacífico. El salón comedor semiprivado tiene capacidad para grupos de hasta 40 personas y para 55 personas en recepciones informales sin asientos. El chef ejecutivo también adapta el menú a cualquier ocasión. Para recibir información relativa a la organización de eventos, escriba a ninthavenue@pacificcatch.com.
Una foto del restaurante Roka Akor - San Francisco
4.7
Excepcional(2245)
Precio: caro
• Kyoto-style • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 41 veces hoy
ROKA AKOR ofrece una combinación inigualable de diseño cuidadoso y cocina robata japonesa contemporánea en 4 ubicaciones en los EE.UU: Scottsdale (Arizona), San Francisco, y Chicago y Skokie (Illinois). El menú del Roka Akor cambia en función de la temporada e incluye una selección cambiante de filetes de primera calidad, mariscos, y vegetales con marinado y salsas de inspiración japonesa, así como sushi y sashimi. El diseño del restaurante presenta una parrilla robata en el centro, que es el corazón de la experiencia visual, rodeada de una decoración contemporánea y una iluminación elegante. Se invita a los comensales a hablar con los chefs sobre la comida para crear una experiencia gastronómica interactiva e interesante.
Una foto del restaurante 6 Tables
4.2
Impresionante(7)
Precio: moderado
• Kyoto-style • Cow Hollow
Reservado 11 veces hoy
A vibrant restaurant offers a unique dining experience by showcasing breakfast and brunch dishes inspired by six different world cuisines during the day, and transitioning to small, flavorful bites in the evening. It’s an ideal spot for early birds craving a hearty start and those looking for a laid-back, social vibe after work. Helmed by the creative team behind Okaeri Japanese Bistro and Tadaima, the menu promises something special for every palate. The restaurant also boasts an array of distinctive coffee drinks, craft cocktails, and an impressive selection of wines and beers.
Una foto del restaurante Pabu Izakaya San Francisco
4.4
Impresionante(1378)
Precio: caro
• Kyoto-style • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 7 veces hoy
PABU de San Francisco es la versión moderna de un bar gourmet japonés creada por el chef Ken Tominaga en asociación con Michael Mina. Este moderno bar gourmet japonés y barra de sushi del centro de San Francisco es un sueño hecho realidad para Tominaga y Mina. El PABU, ubicado en la ruta 101 de California, en el distrito financiero de San Francisco, combina el encanto rústico japonés de antaño con la sofisticación moderna y urbana y crea una experiencia culinaria dinámica y social. Las solicitudes para la barra de sushi no se pueden garantizar.
Una foto del restaurante Jang
4.4
Impresionante(32)
Precio: caro
• Kyoto-style • Civic Center/Hayes Valley/Van Ness
Reservado 10 veces hoy
Experience Korean Dining Like Never Before. At Jang, we honor the essence of Korean cuisine through a daring blend of tradition and modernity. Named after the cornerstone of Korean flavor—fermented sauces—our restaurant is dedicated to celebrating this foundational ingredient while reimagining its role in contemporary dining.Our chefs craft each dish with the finest seasonal produce sourced from local farms and the best proteins and fish from around the globe. This commitment to quality ensures that every meal is not only a tribute to traditional Korean flavors but also a canvas for innovation. By blending time-honored techniques with cutting-edge culinary artistry, we create a harmonious symphony of ingredients that highlight the rich, umami-packed depth of our fermented sauces.At Jang, our menu is a curated selection of dishes designed to push the boundaries of Korean cuisine. Offering an unforgettable dining experience that seamlessly merges authenticity with avant-garde flair.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable