Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
editorial list heading

Miami's Award-winning Restaurants

Una foto de Red logo
de OpenTable
Actualizado el 18 de abril de 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Miami and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Una foto del restaurante Doce Provisions
4.6
4.6 (463)
Hasta 30 $
Cubana
Little Havana
Información sobre el restaurante
Chef Owners Justin Sherrer and Lisetty Llampalla welcome you to “Doce Provisions”, Miami’s newest urban dining experience; featuring culturally creative cuisine, high performance, locally sourced quality ingredients and Miami inspired unpretentious Food.

We Have a Lovely Tropical Private Courtyard!

Newly Opened our Sister Restaurant on Calle 8, Social 27 Miami featuring Vintage Modern Decor, Full Cocktail Bar and the same Michelin worthy Food Quality!

www.social27miami.com

Doce Provisions' mission is to become a main stay on the food landscape of Miami, serving fresh artisanal dishes, selection of Local Craft Beer, wine List and Live Music.

#comeandgetit

La mejor opinión
ERIC
Fecha de la visita: 19 dic 2024
Muy buena comida y atención en un ambiente rústico.
Una foto del restaurante DOYA
4.8
4.8 (2496)
Entre 31 y 50 $
Mediterránea
Wynwood
Información sobre el restaurante
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
La mejor opinión
Matías
Fecha de la visita: 30 dic 2024
Ambiente medio tilingo pero volveria por la muy buena comida. Buena atención. Excelente salsa picante. Deliciosos dips (Fava, lentils, green godess). El pan podría mejorar.
Una foto del restaurante El Cielo - Miami
4.7
4.7 (1032)
50 $ o más
Colombiana
Brickell
Información sobre el restaurante
El Cielo Miami ⭐ - Juan Manuel Barrientos

Situado en el vibrante corazón de Brickell, El Cielo se distingue como el único restaurante colombiano en Florida galardonado con una Estrella Michelin ⭐ .

Nuestra propuesta culinaria de autor presenta un menú de degustación Colombiano de 19 momentos que fusiona la cocina moderna con una experiencia gastronómica y sensorial innovadora.

Sumérgete en una atmósfera encantadora y disfruta de nuestra terraza con acceso exclusivo para yates, capturando la esencia mágica de Miami.

Comprometidos con la sostenibilidad, privilegiamos productos locales brindando experiencias inolvidables que celebran nuestras profundas raíces latinas. Únete a nosotros en este viaje culinario en Miami.

No aceptamos llegadas tardías a las reservaciones. Después de 15 minutos, la reserva se considerará como no presentado y se aplicará una tarifa por no presentarse/cancelación.

Código de vestimenta: Negocio Casual.

La mejor opinión
Juan CarlosVIP
Fecha de la visita: 13 dic 2024
La comida estuvo excelente y la experiencia del maridaje con Vinos Seña fue buenisima.
Una foto del restaurante El Turco - Miami
4.6
4.6 (328)
Entre 31 y 50 $
Turca
Buena Vista
Información sobre el restaurante
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.

La mejor opinión
Juan Jose
Fecha de la visita: 28 dic 2024
Bonito lugar, la comida está bien pero las porciones son pequeñas en relación con el precio. Además, al mediodía hay varias opciones del menú que no estaban disponibles. El sitio no tiene estacionamiento propio (solo valet).
Una foto del restaurante Estiatorio Milos – Miami
4.8
4.8 (4520)
50 $ o más
Pescados y Mariscos
South Beach
Información sobre el restaurante
Estiatorio Milos by Costas Spiliadis es reconocido por sus pescados y mariscos de calidad excepcional, su elegancia, sofisticación y visión refinada de la experiencia culinaria griega. Tras una intensa investigación de más de 35 años, Milos ha logrado construir relaciones duraderas con los agricultores, productores y pequeñas pesquerías familiares en las islas mediterráneas griegas, proveyendo a la cocina diariamente del pescado más fresco. La cocina abierta se complementa con una mesa donde se exhibe el pescado fresco en un mostrador tipo mercado, ofreciendo a los comensales una impresionante selección con más de una docena de variedades de pescado fresco servido por peso. La selección varía dependiendo de la temporada, así que los comensales pueden disfrutar de una experiencia y dinámica culinaria única.
La mejor opinión
DavidVIP
Comieron hace 7 días
Formidable!… Es una experiencia fabulosa. La ubicación perfecta. Atención de primera y comida fenomenal. La carta de vinos completa y variedad de opciones con precios razonables. Se les felicita! David Vergara
Una foto del restaurante Ghee - Downtown Dadeland
4.7
4.7 (1525)
Hasta 30 $
Hindú
Kendall
Información sobre el restaurante
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
La mejor opinión
Roman
Fecha de la visita: 13 dic 2024
Buena experiencia los precios muy elevados. La comida deliciosa los postres no son su fuerte.
Una foto del restaurante Hakkasan - Fontainebleau Miami Beach
4.6
4.6 (5287)
50 $ o más
China
South Beach
Información sobre el restaurante
Hakkasan es reconocido como el concepto pionero que cambió la percepción de la gastronomía china en Reino Unido. Desde 2003, la sucursal de Londres, ganadora de estrellas Michelin, ha establecido el estándar de la gastronomía china y el diseño de interiores estilo chino. Hakkasan en Fontainebleau ofrece clásicos cantoneses tradicionales y especialidades de la casa reinterpretadas para el paladar contemporáneo y poco convencional. Para complementar la carta de vinos, el restaurante cuenta con una cuota de descorche de 30 USD por las primeras 2 botellas de 750 ml y 70 USD por cada botella adicional de 750 ml.
La mejor opinión
Felipe
Comieron hace 6 días
Muy bueno todo la verdad, la comida estuvo maravilloso
Una foto del restaurante Le Zoo
4.7
4.7 (2164)
Hasta 30 $
Francesa
Bal Harbour
Información sobre el restaurante
Le Zoo is an energetic celebration of timeless French-Mediterranean flavors. Capturing the coveted common ground between European elegance and effortless South Florida sophistication, the 200-seat restaurant is a special place where gilded Old World decor plays alongside tropical planters and vintage French design touches. The food, drawing deeply from the refined cooking of Provence, is a transporting experience, ranging from the freshest fruits de mer and chic pizzas to pristine carpaccios, tartares and other signatures of Gallic coastal cuisine. Serving lunch, dinner and weekend brunch, Le Zoo brings out Francophile in all of us.
La mejor opinión
Alex
Fecha de la visita: 24 dic 2024
Excelente experiencia. Pizza, pasta , ensalada excelente
Una foto del restaurante Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.5
4.5 (6457)
Entre 31 y 50 $
Americana contemporánea
Design District
Información sobre el restaurante
Desde el primer Michael's Genuine Food & Drink abierto en el Design District de Miami en la primavera del 2007, los comensales han abrazado y deseado la combinación entre un ambiente relajado y comida realmente buena que ofrece este bistro local. En este lugar el chef y propietario Michael Schwartz, muestra lo mejor de lo que sabe hacer y prepara platillos caseros, modestos, deliciosos y con un énfasis en ingredientes locales excelentes. El restaurante está abierto los 7 días de la semana y sirve almuerzos, un menú por la tarde, cena y brunch. El salón comedor principal y el patio cuentan con capacidad para recibir a 100 comensales, mientras que el bar puede recibir a 16 con 24 lugares adicionales en la barra de la recepción, en donde los clientes pueden disfrutar del menú de la tarde y de la barra de mariscos de 15:00 a 17:30, de lunes a sábado. Los platillos pequeños destacan durante el brunch dominical mediante un menú de elementos dulces y salados que cambia semanalmente. El restaurante está ubicado en la animada zona del Design District, el cual es el nuevo patio de lujo y moda de Miami.
La mejor opinión
Raúl y FranciaVIP
Fecha de la visita: 26 dic 2024
siempre es una grata experiencia,buena comida, buen servicio
Una foto del restaurante Mignonette
4.7
4.7 (2419)
Entre 31 y 50 $
Pescados y Mariscos
Centro de Miami
Información sobre el restaurante
Mignonette es un bar de ostras de Miami dirigido por los chefs Daniel Serfer y Ryan Roman. Dispone de una gran selección de ostras, mariscos y verduras. Daniel Serfer, originario de Miami, abrió su 1er restaurante, Blue Collar, en enero de 2012. Blue Collar, frecuentado por habitantes y visitantes, ofrece platillos estadounidenses en un ambiente informal junto a un prostíbulo. Basándose en el éxito de Blue Collar, Mignonette se ubica en un entorno accesible y divertido donde los clientes pueden disfrutar de una docena de ostras, una botella de champán, los platillos clásicos de marisco como ostras Rockefeller y almejas Casino y una elegante torre de marisco. Serfer, impulsado a crear el tipo de restaurante que le gusta, brinda a los comensales una experiencia única en el bar de ostras de Blue Collar. Este nuevo establecimiento no se encuentra junto a un prostíbulo, pero como las ostras son afrodisíacas, puede que los comensales terminen la velada en el motel.
La mejor opinión
Verbena1VIP
Fecha de la visita: 1 abr 2024
Extraordinarias entradas y la langosta está muy bien preparada, es una joya escondida en el Downtown la recomiendo ampliamiente
Una foto del restaurante MILA
4.6
4.6 (5402)
50 $ o más
Japonesa
South Beach
Información sobre el restaurante
Located in the heart of Miami Beach, MILA is a MediterrAsian multi-experience venue that combines an elevated culinary journey with a magical, glamorous, and vibrant atmosphere. Designed to celebrate the night in style, MILA immerses guests in eclectic sounds and embraces the effortless beauty of the five elements. This unique destination awakens all the senses with refined flavors, bespoke mixology, transporting ethnic rhythms, and unparalleled ambiance. Explore the different experiences at MILA Restaurant, MILA Lounge, MILA Omakase, and the exclusive members-only space, MM.
La mejor opinión
GlendaVIP
Fecha de la visita: 15 dic 2024
Excelente todo! Volveremos sin duda! La Comida y el Lugar es perfecto
Una foto del restaurante Pao by Paul Qui – Faena Hotel Miami Beach
4.6
4.6 (1076)
50 $ o más
Asiática
South Beach
Información sobre el restaurante
Pao refleja perfectamente la reconocida marca del chef Paul Qui de cocina moderna asiática inspirada en sus orígenes y una gama de estilos internacionales, como cocina filipina, española, japonesa y francesa. Los platillos de la casa incluyen especialidades en crudo, platos originales de arroz y pescado fresco y carnes braseadas junto a la mesa sobre carbón binchotan japonés. El menú de bebidas del Pao incluye una extensa lista de vinos de las regiones del Viejo y el Nuevo Mundo, una selección internacional de licores, cocteles innovadores creados por un impresionante equipo de expertos en mezclas y divertidas bebidas no alcohólicas.
La mejor opinión
Florcita22VIP
Fecha de la visita: 21 jun 2024
Lugar hermoso, comimos exquisitamente bien. Lamento que el mesero no hablara español y nadie nos pudo ayudar con algunas dudas.
Una foto del restaurante Phuc Yea
4.7
4.7 (1293)
Entre 31 y 50 $
Asiática
MiMo / Upper East Side
Información sobre el restaurante
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.

La mejor opinión
Valeria
Fecha de la visita: 12 dic 2024
La atención fue muy buena desde el momento que llegamos, te tratan por tu nombre muy amables y te ofrecen la mesa que quieras súper simpáticas todas, la comida me pareció espectacular. La crema de edamames con tostones es algo fuera de lo común y no pueden dejar de pedirla me pareció wowwww!!! Y los tostones con pimienta divinossss, el arroz trufado es wowww los platos son grandes incluso dejamos bastante comida les recomiendo ir pidiendo 2 luego 2 así, las alitas. De pollo dulces estaban normal. Los tragos si no me gustaron mucho. El tataki de atún con la salsa divino divino. Y en cuanto el ambiente está bonito el sitio la luz indirecta también. Sin embargo cuando entramos olía mucho a baño y eso si deberían poner para el olor y estar pendiente de la limpieza rápida de los baños y modernizaría más el sitio ya que la comida y atención está muy buena y repetible ! Me encantó.
Una foto del restaurante Red Rooster Overtown
4.3
4.3 (2571)
Hasta 30 $
Americana
Overtown
Información sobre el restaurante
Located in the heart of Overtown, Red Rooster serves comfort food celebrating the roots of American cuisine and the diverse culinary traditions of the neighborhood. At Red Rooster, we want to share the story of Overtown with our guests, and offer a platform to celebrate local artists, musicians and culinary talents. We embrace today's Overtown with a spirit of inclusiveness and community by hiring our family of staff from within the community; inspiring better eating through buying from local purveyors. Overtown is a unique and historically rich neighborhood that we are honored to be a part of. We invite you to please join us and share in the spirit of Overtown at Red Rooster, where Chef Marcus Samuelsson brings his passion for food to the neighborhood. In 2022, Red Rooster was awarded the Bib Gourmand by the world's most famous international restaurant rating guide, Michelin. The Bib Gourmand spotlights restaurants that showcase exceptional food at a great value.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 18 ago 2023
Deliciosa comida el mejor pollo rostizado que he probado en Miami, El servicio muy bueno me atendió un muchacho muy decente y siempre atento
Una foto del restaurante Stubborn Seed
4.8
4.8 (2862)
50 $ o más
Americana
South Beach
Información sobre el restaurante
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.



La mejor opinión
SaraVIP
Fecha de la visita: 30 dic 2024
Delicioso !! Tardamos 40 minutos esperando pues nuestra mesa estaba ocupada pero valió la pena la espera
Una foto del restaurante The Den
4.8
4.8 (244)
50 $ o más
Sushi
South Beach
Información sobre el restaurante
Azabu Miami Beach, houses various experiences under one roof; tied together with the spirit of Omatenashi, the essence of Japanese hospitality. Beyond Azabu lies The Den, an exclusive hidden omakase room specializing in the art of Edomae Sushi helmed by Master Sushi Chefs. Located inside The Stanton Hotel, The Den at Azabu Miami Beach elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences.
The Den serves Edomae Tokyo style sushi. The Den is a 18 seat counter, omakase style sushi restaurant, where Sushi chefs will guide guests through an authentic omakase experience. Most ingredients will be flown in directly from the Toyosu fish market in Tokyo. The Den serves a multi course menu with no a la carte options. Food menus are $300++ or $185++ per guest. The Den has set seating times, open Tuesday-Saturday. All guest must consume raw fish. Bookings must be prepaid. Strict 24 hour cancellation with no acception. Please see cancellation policy.

La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 2 jun 2023
Increíble experiencia gastronómica , la atención del Chef y su equipo es única
Explora otras ciudades y regiones
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable