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Editor’s choice: 12 go-to Miami restaurants from our local expert

Una foto de Red logo
de Amber Love Bond
Actualizado el 13 de mayo de 2024

Miami is loved for its gorgeous beaches and wild nightlife, but as a Magic City native who has written about food and drink for outlets like OpenTable, Eater, and Thrillist, I can confirm that over the last decade, it’s really stepped up as a blockbuster culinary destination. Nothing brings me greater joy than cheering for Miami’s always-growing restaurant scene, which is a mix of serious homegrown talent and big-deal, big-city transplants.

Whether you’re in the mood for an all-out party at a Greek restaurant on the water or craving hearty American comfort food after a big night out, these are the 12 Miami restaurants I highly recommend as my can’t-miss spots in the 305.

Una foto del restaurante Jaya at The Setai
4.6
4.6 (5450)
Entre 31 y 50 $
Asiática
South Beach
Información sobre el restaurante

One of the most drop-dead gorgeous spots in town sits in the courtyard of The Setai, decked with palm trees and a serenity pond. Expect pan-Asian dishes like dim sum, Thai noodles, and Indian curries. But the Sunday live jazz brunch buffet—one of Miami’s most exquisite spreads—is especially iconic. You’ll have access to nearly everything on the dinner menu, a dessert station, and endless Champagne and sparkling wine.


La mejor opinión
Mayra
Fecha de la visita: 28 nov 2024
Espectacular el buffe la Atención, la música en vivo!!
Una foto del restaurante Blue Collar
4.7
4.7 (1305)
Entre 31 y 50 $
Americana contemporánea
MiMo / Upper East Side
Información sobre el restaurante

Nothing satisfies a comfort-food craving quite like Blue Collar. The cozy spot features a daily rib, parm, and braise, plus a full menu of hearty dishes that feel like a warm hug. With its come-as-you-are attitude, this is the place to go when you want something delicious, but don’t feel like getting dolled up, or when you desperately need something to soak up your sins from the night before. I live for days when the daily parm is chicken and served on a mountain of saucy angel hair pasta.


La mejor opinión
Verbena1VIP
Fecha de la visita: 31 mar 2024
Muy buena comida muy buen brunch dominical la comida es muy buena y el servicio muy amable
Una foto del restaurante Eating House
4.7
4.7 (741)
50 $ o más
Americana contemporánea
Coral Gables
Información sobre el restaurante

Once synonymous with Cap’n Crunch pancakes and Tang mimosas, this homegrown spot is the brainchild of Chopped champion and Miami native Giorgio Rapicavoli. These days, it’s grown up with a menu that’s heavy on eclectic seasonal food like truffle-covered carbonara and chimichurri-roasted bone marrow. After a location change and revamp, there’s now a full bar, which means killer cocktails. But don’t worry, the candied cereal pancakes are still available for brunch—and are as delicious as ever.


La mejor opinión
FranciaVIP
Fecha de la visita: 13 oct 2023
Me gusta la experiencia, muy grato el lugar y comida muy buena, fácil para compartir, regresare con amigos, un sitio que vale la pena
Una foto del restaurante Beauty and the Butcher
4.5
4.5 (518)
50 $ o más
Americana
Coral Gables
Información sobre el restaurante

The latest concept by Top Chef winner Jeremy Ford is a sexy steakhouse with a floor-to-ceiling glass wine cellar. Come extra hungry, because this menu is so indulgent that even the “light and bright” section features bone marrow and a foie gras and truffle tart, aka some of the richest food around. Order several small plates and a nice porterhouse to share, or go all out with a 44-ounce Wagyu tomahawk with all the sides and sauces.


La mejor opinión
jose antonio
Fecha de la visita: 7 dic 2024
Un lugar muy agradable, la comida buena, bien preparada y un muy servicio
Una foto del restaurante Sexy Fish - Miami
4.6
4.6 (1981)
50 $ o más
Asiática
Brickell
Información sobre el restaurante

Stunning doesn’t even begin to describe this over-the-top hotspot. The theatrical cocktails are some of the best in the city, and you can’t go wrong with the elegant Korean and Japanese food, which includes sushi and caramelized black cod. But the ultimate power move is opting for an all-you-can-eat brunch or lunch experience, which comes with free-flowing bubbles. Pro-tip: bring your phone to the bathroom so you can snap a photo of the under-the-sea inspired interiors.


La mejor opinión
Benito
Comieron hace 4 días
Muy buena atención , las bebidas y la comida espectacular
Una foto del restaurante Kiki on the River
4.2
4.2 (1259)
Entre 31 y 50 $
Mediterránea
Centro de Miami
Información sobre el restaurante

Tell me you’re looking to party, and I’ll send you to Kiki on The River. Set on the Miami River, this stunning open-air restaurant has views of Brickell’s skyline and passing yachts. There’s non-stop entertainment featuring go-go dancers and live music. But unlike some clubstaurants, this one has delicious food. For a family-style feast, get Kiki’s Greatest Hits, made up of 10 of the restaurant’s most popular dishes, including whole-grilled sea bass and an assortment of Greek spreads.


La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 11 jul 2024
La música demasiado alta, buen servicio y buena calidad de la comida. Precios altos!
Una foto del restaurante Bourbon Steak by Michael Mina - Miami
4.6
4.6 (3468)
50 $ o más
Americana
Aventura
Información sobre el restaurante

Michael Mina’s suburban hotel steakhouse turns a familiar concept into anything but. Chef Mario Beabraut gets creative with dishes such as cacio e pepe gnocchi with wild mushrooms and a pastrami-spiced short rib, while still serving surf-and-turf faithfuls like bone-in ribeye and whole branzino. It’s great for date night or to catch up with a friend over martinis. For 10/10 entertainment, I highly recommend sitting at the bar on the weekend to people-watch.


La mejor opinión
Peter
Fecha de la visita: 13 dic 2024
Excelente la calidad de la comida, el NYStrip, de lo mejor en los últimos años
Una foto del restaurante RED South Beach
4.6
4.6 (2610)
Hasta 30 $
Asador
South Beach
Información sobre el restaurante

Even though it’s billed as a steakhouse, I consider RED to be way more. The encyclopedic menu includes a raw bar, trough-sized salads, fresh-made pastas, quality steaks, locally caught seafood, and a dozen sides. While it’s great for practically any occasion, I especially love it for group hangs so you can fill the table with a little bit of everything. Don’t skip the four-cheese macaroni and cheese.


La mejor opinión
CarlosVIP
Fecha de la visita: 8 sept 2024
La comida genial, pedimos el risotto de Langosta y un NY, estuvieron muy buenos. Lo mejor fue la Cheesecake!!! La atención muy buena, al igual que la música.
Una foto del restaurante Phuc Yea
4.6
4.6 (1283)
Entre 31 y 50 $
Asiática
MiMo / Upper East Side
Información sobre el restaurante

Phuc Yea is the kind of easy-breezy place where you go for brunch and stay through dinner (trust me, I’ve done it). Owners Ani Meinhold and Cesar Zapata can be found doing everything from working the line to shaking cocktails. Red lanterns, mid-century modern accents, and hip-hop tunes fuel a sultry atmosphere. And then there’s the intensely flavorful Viet-Cajun food: The smoked short rib alone can feed a crowd, and the P.Y. noodles—egg noodles with oyster sauce and Parmesan—are a must.


La mejor opinión
Valeria
Fecha de la visita: 12 dic 2024
La atención fue muy buena desde el momento que llegamos, te tratan por tu nombre muy amables y te ofrecen la mesa que quieras súper simpáticas todas, la comida me pareció espectacular. La crema de edamames con tostones es algo fuera de lo común y no pueden dejar de pedirla me pareció wowwww!!! Y los tostones con pimienta divinossss, el arroz trufado es wowww los platos son grandes incluso dejamos bastante comida les recomiendo ir pidiendo 2 luego 2 así, las alitas. De pollo dulces estaban normal. Los tragos si no me gustaron mucho. El tataki de atún con la salsa divino divino. Y en cuanto el ambiente está bonito el sitio la luz indirecta también. Sin embargo cuando entramos olía mucho a baño y eso si deberían poner para el olor y estar pendiente de la limpieza rápida de los baños y modernizaría más el sitio ya que la comida y atención está muy buena y repetible ! Me encantó.
Una foto del restaurante Blue Ribbon Sushi Bar & Grill - South Beach
4.6
4.6 (1620)
Entre 31 y 50 $
Japonesa
South Beach
Información sobre el restaurante

A New York transplant that feels like a well-kept secret is rare, but that describes Blue Ribbon, tucked into the Plymouth Hotel on South Beach. Where you sit determines the experience here: The large U-shaped bar is lively and chatty, the dimly lit dining room is romantic, and the patio by the pool has peak tropical vacay feels. Go between 4 pm and 7 pm for a daily happy hour—discounted sushi rolls and sake—and say yes to the fried chicken with wasabi honey.


La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 27 nov 2024
Muy buena comida y muy buen servicio. El lugar es agradable y simpático.
Una foto del restaurante Ocean Social
4.4
4.4 (453)
Entre 31 y 50 $
Americana contemporánea
Mid-Beach
Información sobre el restaurante

In Miami, one must always have an oceanfront restaurant up their sleeve, and Ocean Social is mine. Chef Tristen Epps, a prodigy of renowned chef Marcus Samuelsson, has a menu that perfectly complements the ocean breeze. From a melt-in-your-mouth Key West shrimp toast to a smoked and roasted mahi served with a Haitian-inspired confit pepper sauce, Epp’s lineup is a solid mix of Caribbean flavors and sophisticated culinary techniques—without a single ounce of pretentiousness.


La mejor opinión
JoseRuzVIP
Fecha de la visita: 3 sept 2022
Servicio deficiente , muchos clientes , pocos mozos Carta muy basica , pocas alternativas
Una foto del restaurante Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Club
4.8
4.8 (738)
50 $ o más
Italiana
Surfside
Información sobre el restaurante

If you’re looking for a place to celebrate, head straight to Lido, which boasts Miami’s largest Champagne selection and some strong treat-yourself vibes. From the moment you grab a glass of pre-dinner bubbles at the bar to when chef Marco Calenzo shaves truffle on your pasta to the rum baba that’s served tableside with vanilla Chantilly cream and fresh strawberries, you’ll be fawned over like royalty by the most hospitable staff in the city.


La mejor opinión
Marcelo
Fecha de la visita: 3 dic 2024
Muy buena experiencia, lo recomiendo, muy bueno 👌
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