Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Restaurantes cerca de Titanic Memorial Park

Precio
Cocina
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

18 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Blue Ribbon Sushi Bar & Grill - Financial District
4.8
Excepcional(367)
Precio: moderado
• Japonesa • Distrito financiero
Reservado 27 veces hoy
We serve Japanese seafood, hot entrees & signature fried chicken plated in a sophisticated atmosphere located at the corner of Maiden Lane and William Street, with a view of Louise Nevelson Plaza across from the Federal Reserve, our menu features expertly prepared traditional Japanese Sushi and Sashimi, and is complimented by signature entrees from our hot kitchen, including Grilled Skirt Steak, Oxtail Fried Rice, Steamed Lobster, Japanese A5 Wagyu, and our famous Blue Ribbon Fried Chicken. We are proud to offer a distinctive beverage program featuring Japanese imported beers, cocktails, sake and shochu and other cocktails.
Una foto del restaurante Industry Kitchen
4.6
Excepcional(2020)
Precio: moderado
• Americana • South Street Seaport
Reservado 29 veces hoy
Ubicado a lo largo del río Este y junto al histórico South Street Seaport, Industry Kitchen se encuentra a solo unos pasos de la orilla del agua. El impresionante establecimiento de 464 metros cuadrados puede acomodar a hasta 300 invitados sentados en el interior y en el exterior, permitiendo vistas panorámicas de los puentes de Brooklyn y de Williamsburg, así como el horizonte de Brooklyn. Industry Kitchen ofrece gastronomía norteamericana basada en ingredientes de temporada disponibles en el mercado y platillos preparados de manera sencilla, como ensaladas generosas, y carnes y pizzas asadas en horno de leña. Para complementar las opciones del menú, el restaurante cuenta con una gran variedad de cervezas artesanales, cocteles de la casa y una carta extensa de vinos.
Una foto del restaurante Malibu Farm - New York
4.6
Excepcional(26)
Precio: caro
• De la granja a la mesa • Distrito financiero
Reservado 6 veces hoy
The sister restaurant to Chef Helene Henderson’s SoCal phenomenon, Malibu Farm New York offers pier-side dining with year-round sunshine vibes. Family-style seating and plenty of offerings for vegetarians, vegans, pescatarians, and omnivores make Malibu Farm the go-to destination for a laid-back dinner, lunch, or weekend brunch at the Seaport.
Una foto del restaurante Giardino D'Oro
4.8
Excepcional(342)
Precio: caro
• Italiana • Distrito financiero
Reservado 6 veces hoy
El Giardino D'Oro, situado en la sinuosa Gold Street, en el respetado distrito financiero de Manhattan, es un verdadero jardín de oro, tal y como indica su nombre. Todo el encanto de Italia cobra vida en el establecimiento regentado por los copropietarios Benny Jakupaj y Nick Vuli, que dan la bienvenida a los recién llegados con los brazos abiertos. En el Giardino D'Oro, la mejor gastronomía italiana se convierte en una obra de arte en sí misma, repleta de antipasti, pastas artesanas frescas, exquisitas carne y platillos de marisco, deliciosos postres y una extensa carta de vinos. El servicio atento y discreto se funde con un ambiente íntimo al compás de la voz de Frank Sinatra, que canta suavemente de fondo tanto en almuerzos animados como en cenas románticas.
Una foto del restaurante Lounge On Pearl
4.4
Impresionante(7)
Precio: moderado
• Salón-bar • Distrito financiero
Reservado 12 veces hoy
Step into a hidden gem nestled in the heart of Lower Manhattan, our all-day lounge and bar beckons with a unique blend of comfort and sophistication. Immerse yourself in a space where modern aesthetics harmonize with vintage accents and opulent jewel tones beneath lofty ceilings. Whether you seek a productive workspace or a leisurely escape, this expansive lounge promises a chic haven away from the urban hustle.Lounge on Pearl offers a curated selection of La Marchande's signature dishes under the guidance of Chef John Fraser. The menu showcases a lighter take on French cuisine, featuring delectable creations such as Mushroom Spring Rolls, Salted Cod & Scallop Fritters, and the indulgent Two Layer Club sandwich.Helmed by Beverage Director Amy Racine, Lounge on Pearl boasts a martini-centric bar experience, from the timeless Not So Dirty Martini to the exotic French Martini.
Una foto del restaurante Westville Wall Street
4.6
Excepcional(239)
Precio: moderado
• Americana • Distrito financiero
Reservado 12 veces hoy
Westville is a warm and relaxed neighborhood go-to for simple, delicious food.
Una foto del restaurante The House of the Red Pearl at Tin Building by Jean-Georges
4.8
Excepcional(110)
Precio: caro
• China • Distrito financiero
Reservado 18 veces hoy
A clandestine fine dining restaurant serving Chinese-inspired dishes that marry the innovation of Jean-Georges with flavors of the East, tucked away for a feeling of discovery. New York’s best kept secret, with intricate gold wallpaper and blue velvet banquettes.
Una foto del restaurante abcV at Tin Building by Jean-Georges
4.6
Excepcional(48)
Precio: caro
• Vegetariana • South Street Seaport
Reservado 6 veces hoy
A seasonally driven plant-based restaurant, offering creative and forward-thinking dishes, tonics, and cocktails in a warm and verdant enclave with views of the East River.
Una foto del restaurante T. Brasserie at Tin Building by Jean-Georges
4.2
Impresionante(64)
Precio: muy caro
• Francesa • Distrito financiero
Reservado 11 veces hoy
An ode to the classic bistros of Jean-Georges’ childhood in Alsace, serving timeless French fare using only the finest and freshest ingredients from breakfast through dinner, with indoor and outdoor seating.
Una foto del restaurante La Marchande
4.4
Impresionante(30)
Precio: caro
• Francesa • Distrito financiero
Reservado 25 veces hoy
At La Marchande, Chef John Fraser revitalizes the French chophouse, spotlighting seasonal ingredients and a fresh approach to steakhouse dining. The café-inspired dining room and casual bar setting provide unique environments for both formal meals and relaxed drinks.Chef John presents innovative dishes like "French Onion Dumplings" and seared "Bone Marrow," served in a freshly baked baguette. The menu features a variety of simply prepared proteins, including "Aged Long Island Duck" and "Broiled Prawns" with bouillabaisse maître d butter. Vegetarian options like "Hen of The Woods Steak" and "Cauliflower Tarte Tatin" showcase Chef John's creative flair.Led by Beverage Director Amy Racine, La Marchande's French-focused wine list and selection of vermouths complement the steakhouse fare. The bar offers a chic setting for enjoying cocktails, shellfish towers, and bar bites.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable