Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Restaurantes cerca de Stewart Street Park

Precio
Cocina
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

249 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Élephante Santa Monica
4.5
Impresionante(1377)
Precio: caro
• Italiana • Santa Mónica
Reservado 261 veces hoy
Chic destination for elevated Italian cuisine in breezy, loungelike dining areas with ocean views.
Una foto del restaurante Fia
4.5
Impresionante(2515)
Precio: muy caro
• Italiana • Santa Mónica
Reservado 31 veces hoy
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Una foto del restaurante Lunetta
4.7
Excepcional(2174)
Precio: moderado
• Californiana • Santa Mónica
Reservado 35 veces hoy
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Una foto del restaurante Baltaire
4.8
Excepcional(2867)
Precio: caro
• Asador • Brentwood
Reservado 101 veces hoy
Baltaire, un restaurante contemporáneo con raíces clásicas, es el lugar para disfrutar del almuerzo o el brunch al sol y de cenas bajo las estrellas. El restaurante ofrece un entono perfecto para charlar y degustar cocteles o para una cena íntima cualquier noche de la semana. Con el chef executive Travis Strickland al frente de la cocina y una carta de bebidas con vinos eclécticos, cocteles de la casa y una gran selección de licores especiales, Baltaire lleva a Brentwood filetes de la mejor calidad, mariscos excepcionales, bebidas excepcionales y muchos platillos saludables de comida ligera. El amplio y luminoso salón comedor se abre a una preciosa terraza al aire libre a través de ventanales de cristal, lo que proporciona un espacio amplio para almuerzos o brunch a pleno sol y para disfrutar de comida y bebida abundantes por la moche, todo ello con un diseño moderno de mediados de siglo. Junto al salón comedor principal hay un acogedor lounge, perfecto para reuniones y cocteles o para degustar una copa de vino y escuchar música en directo. En Baltaire podrá vivir una experiencia en un restaurante parrillada, totalmente reinventado.
Una foto del restaurante Gjelina
4.7
Excepcional(2295)
Precio: caro
• Americana • Venice
Reservado 178 veces hoy
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Una foto del restaurante Calabra at Santa Monica Proper
4.8
Excepcional(1575)
Precio: caro
• Mediterránea • Santa Mónica
Reservado 69 veces hoy
Calabra at Santa Monica Proper Hotel (One MICHELIN Key 2024) is located on the hotel's rooftop. The elevated garden terrace provides an inspiring atmosphere, with the ocean as a backdrop. Whether from the pool sundeck or circular bar, the views are best enjoyed with dinner, boutique wines, seasonal cocktails, and small-batch spirits. Serving Mediterranean & Californian cuisine with a view. Seating arrangements for all reservations at Calabra may include outdoor dining, bar area, as well as our indoor/ outdoor covered lounge space. Be sure to dress warmly.**Dinner reservations are for dining only. Drinks will be accommodated upon first come first serve at the bar area. Private Couch Alcoves are available with a rental and minimum spend**
Una foto del restaurante Tar & Roses
4.9
Excepcional(4227)
Precio: caro
• Americana • Santa Mónica
Reservado 36 veces hoy
Tar & Roses se encuentra en Santa Mónica, California.
Una foto del restaurante Upper West
4.8
Excepcional(2678)
Precio: moderado
• Americana • Santa Mónica
Reservado 7 veces hoy
El Upper West ofrece happy hour toda la noche los lunes, 50% de descuento en todas las botellas de vino los martes en la noche y la promoción de crear su menú personalizado por un precio fijo de 36USD los miércoles. El chef Nick Shipp, una estrella emergente de la nueva gastronomía estadounidense, ha obtenido decenas de excelentes críticas por sus especialidades de temporada inspirados en la oferta del mercado y un menú sólido que cuenta con grandes éxitos. El chef tiene la habilidad de darle un toque innovador a platillos clásicos de bistro, lo que ha hecho que Sophie Gayot lo llame con admiración "el científico loco". En el Upper West, la propuesta culinaria del chef Nick ocupa el centro del loft al estilo TriBeCa, que combina un bar llamativo para mujeres y hombres, con un restaurante contemporáneo con buen servicio a precios accesibles y una terraza cómoda que se puede disfrutar en todas las temporadas. El Upper West cuenta con un bar completo de 8 metros de largo, con una selección sofisticada de vinos y cervezas, así como una extensa lista de cocteles tentadores y valet parking para su conveniencia.
Una foto del restaurante Vito Restaurant
4.9
Excepcional(1597)
Precio: caro
• Italiana • Santa Mónica
Reservado 17 veces hoy
Vito Restaurant está celebrando más de 33 años de deleitar a sus clientes con lo mejor de la buena gastronomía italiana. El establecimiento, ubicado en Santa Monica, California, es propiedad de una familia, administrado por ella, y se dedica a proporcionar exquisita gastronomía y servicio impecable para crear la perfecta experiencia culinaria. En el momento que los clientes cruzan por las puertas principales del restaurante, comienzan su viaje hacia el corazón de Italia.
Una foto del restaurante Fia Steak
4.8
Excepcional(363)
Precio: muy caro
• Asador • Santa Mónica
Reservado 7 veces hoy
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef Chris Alvarez-Jett offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable