Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Mississippi

Restaurantes cerca de Northgate Shopping Center

Precio
Cocina
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

217 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Brennan's
4.8
Excepcional(11592)
Precio: caro
• Criolla • French Quarter
Reservado 144 veces hoy
El establecimiento Brennan's original, el cual abrió en 1946, continúa con la tradición ya que en fechas recientes terminó una extensa renovación en la que no se escatimaron gastos ni esfuerzos por parte de Terry White y Ralph Brennan, los nuevos propietarios. Sus ocho glamorosos salones comedor, cada uno impregnado del ambiente y la arquitectura de Nueva Orleáns, rinden homenaje a la opulencia de la gastronomía en una ciudad en la cual el desayuno se toma tan en serio como a una irresistible cena. Los menús del reconocido chef Slade Rushing tienen sus raíces en las tradiciones criollas y están reforzadas con influencias contemporáneas de Nueva Orleáns. La fusión de las técnicas clásicas y modernas resulta en un enfoque sin duda alguna innovador y resalta las ofertas locales y de temporada. La elegancia europea de Brennan's, su imaginativa decoración y el dedicado servicio crean un escenario único y sofisticado para la comida más memorable. ¡Bienvenido!
Una foto del restaurante GW Fins
4.9
Excepcional(19867)
Precio: muy caro
• Pescados y Mariscos • French Quarter
Reservado 96 veces hoy
Experience the cuisine that has created Raving Fans of local diners & national & local food critics alike. Executive Chef Mike Nelson ensures the highest quality seafood by flying in products from around the globe & featuring only the best from local waters - both at their seasonal peak. This commitment to freshness & quality are some of the many reasons GW Fins prints its menu daily. We look forward to serving you soon so we may learn what you think.We hope our dress policy is comfortable for all. Coats & ties are not required. Slacks, dress jeans, & dress shorts are great. We require that gentlemen wear a collared shirt. T-shirts, cut off shorts, & athletic wear, including baseball caps, are not permitted. We ask gentlemen to remove their hats in the Dining Room.
Una foto del restaurante Palmettos on the Bayou
4.3
Impresionante(1267)
Precio: moderado
• Criolla/cajún/sureña • Northshore
Reservado 18 veces hoy
Open since 2002 Palmettos on the Bayou is a charming and elegant Acadian style restaurant serving classic Creole dishes highlighting fresh Louisiana ingredients. Set on the tranquil Bayou Bonfouca near Old Town Slidell, our waterfront restaurant/event venue is known for its southern charm. Palmettos famous Brunch features live Jazz Saturday and Sunday. The 5,000sqf covered deck provides a dramatic outdoor setting at night for romantic dinners and a comfortable relaxed atmosphere during the day. We are honored to have been named Best Brunch, Dining with a View, and Most Romantic by various local publications throughout the years. We're located at 1901 Bayou Lane, next to Heritage Park.
Una foto del restaurante Gallagher's Restaurant on Front
4.8
Excepcional(800)
Precio: caro
• Bistecs • Slidell
Reservado 17 veces hoy
Welcome to Gallagher's Restaurant On Front Street – Your Local Steakhouse! Try our award winning entrees featuring sizzling steaks, ribeyes, pork chops, and the best seafood Louisiana has to offer. Whether you prefer a fine wine or a fresh new cocktail, our team is always ready to help you find your perfect pairing. Chef Pat Gallagher expanded his reach to bring Slidell some of the best steaks, seafood, and cocktails! Gallagher's Restaurant on Front Street will bring the cuisine that you love even closer to home.
Una foto del restaurante Antoine's
4.6
Excepcional(11151)
Precio: caro
• Criolla • French Quarter
Reservado 139 veces hoy
Antoine's es el restaurante de propiedad familiar más antiguo del país que ha ofrecido cocina creole francesa tradicional desde 1840. El establecimiento lo invita a visitarlo y vivir por usted mismo la experiencia de la buena comida creole francesa como ninguna otra. El restaurante Antoine's ha establecido un estándar, haciendo de Nueva Orleans uno de los mejores destinos culinarios del mundo. Antoine Alciatore fue el primero en ofrecer a los comensales tesoros gastronómicos de Nueva Orleans como el camarón creole, cangrejo de río cardinal, y remolada de camarón. 5 generaciones después, sus descendientes continúan este proceso. Su hijo Jules, creó los originales ostiones bienville, foch, y Rockefeller. Sí, los ostiones a la Rockefeller. Fueron inventados en el restaurante, y sólo ahí siguen siendo preparados con la receta original, aún siendo un secreto familiar. El restaurante lo invita a experimentar las delicias gastronómicas que han hecho de Antoine's una historia viviente.
Una foto del restaurante NOLA Southern Grill
4.0
Excelente(7)
Precio: moderado
• Cajún • Slidell
Locally owned and operated by Louis Ochoa with over 35 years experience in the restaurant business, his goal was to create a restaurant with "from scratch kitchen", that serves local Louisiana seafood, served with southern hospitality. Our specialty is seafood! Charbroiled oysters, seafood platters, po-boys, red beans and rice, redfish, burgers, wraps, salads, gumbo and boiled crawfish when they are in season. We are a casual restaurant with a beautiful balcony.
Una foto del restaurante Atchafalaya Restaurant
4.9
Excepcional(6422)
Precio: caro
• Criolla/cajún/sureña • Garden District
Reservado 60 veces hoy
Atchafalaya Restaurant es un verdadero restaurante ubicado en Nueva Orleans. Sirve comida típica de Louisiana y ofrece un servicio atento y eficaz.
Una foto del restaurante Habanero's
Precio: caro
• Mexicana • Covington
Habaneros brings the distinctive flavors of Mexico's urban eateries to your table, drawing inspiration from the street foods and laid-back dining experiences found in the vibrant cities of Mexico. Our well-traveled menu showcases the diversity of Mexican ingredients, elevating classic dishes with a contemporary twist while staying true to their authentic flavors.At the heart of our menu is a dedication to serving fresh, made-from-scratch creations. From our salsas and sauces to our marinades, spices, and rubs, everything is handcrafted with care. Our cocktails are no exception, with each one expertly mixed to perfectly complement your meal.
Una foto del restaurante Dakota Restaurant - Covington
4.8
Excepcional(1203)
Precio: muy caro
• Americana • Covington
Reservado 18 veces hoy
Dakota, que está abierto desde 1990, ha sido un pionero en la industria de la gastronomía en la costa norte del lago Pontchartrain. La gastronomía tiene influencia de la sabrosa cocina criolla con un toque moderno de Luisiana. También tiene influencias del suroeste, California y Asia. Utiliza ingredientes frescos locales y de temporada. Los vinos cuidadosamente seleccionados rinden homenaje a los buenos vinos de California y Oregon pero también ofrece algunos estilos tradicionales de Europa y Australia. La preciosa carpintería de caoba y los tonos terracota crean un ambiente acogedor y elegante. Dakota dispone de buena comida, servicio amable, entorno elegante y hospitalidad auténtica.
Una foto del restaurante Copper Vine
4.8
Excepcional(2285)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Distrito Central de Negocios
Reservado 58 veces hoy
Unexpected yet refreshingly familiar, Copper Vine is a wine-forward public house and inn with a rich New Orleans history. From our lively neighborhood restaurant, to our indoor-outdoor event offerings, our versatile spaces and craveable menu are suited to a wide range of social gatherings and occasions. Copper Vine's menu draws inspiration from the pastiche of Caribbean, European, and Southern cultures; and incorporates New Orleans' distinctive mix of fanfare and familiarity into its dishes. Chef Amy Mehrtens' versatile menu spans lunch, brunch, dinner, and a weekday happy hour. Copper Vine's wine list places approachability at the forefront. Guests are invited to try wines from various regions and experiment with flavors by connecting with knowledgeable sommelier Charles Regnard. Striking seasonal cocktails and bottomless brunch on the weekends round out the menu to create a fresh and innovated experience with something for everyone.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable