Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva Orleans/Luisiana

Restaurantes cerca de Jefferson Park

Precio
Cocina
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

37 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante La Petite Grocery
4.8
Excepcional(5846)
Precio: caro
• Francesa • Garden District
Reservado 74 veces hoy
Este establecimiento sirve almuerzo, cena y brunch dominical. Este bonito restaurante de cocina de Louisiana moderna se encuentra en la calle Magazine y cuenta con el chef Justin Devillier, ganador del premio James Beard. El nombre La Petite Grocery rinde homenaje a la historia del edificio, de más de 1 siglo. La estructura original fue construida a finales del siglo XIX, y se llamaba Central Tea, Coffee and Butter Depot. En 1908, un incendio devastó el local, que fue convertido en una completa tienda de alimentación, y hasta 1982 fue Fine Foods de Vonderhaar, una carnicería y tienda de alimentos de calidad superior. Cuando La Petite Grocery abrió en marzo de 2004, también aspiraba a proporcionar al barrio tés exóticos, productos frescos y café tostado en la zona. El objetivo es ofrecer una experiencia culinaria que evoque la Nueva Orleans de antes.
Una foto del restaurante Tana
4.7
Excepcional(487)
Precio: caro
• Italiana contemporánea • Metairie
Reservado 32 veces hoy
Tana is an upscale Italian restaurant drawing from local Chef Michael Gulotta's New Orleans Sicilian upbringing as well as his time training in the Liguria region of Italy.Experience cocktails in our comfy lounge with jewel toned plush booths and ambient lighting. Dine in the classically Italian styled main room with wood beams or The Villa, which is light and airy with lots of natural light, as if you're dining al fresca on the Sicilian coast.
Una foto del restaurante Shaya
4.9
Excepcional(5063)
Precio: caro
• Israelí • Uptown
Reservado 66 veces hoy
El Shaya es un restaurante innovador con un enfoque cálido y acogedor de la cultura culinaria inspirado en la educación israelí del chef Alon Shaya. El Chef Alon considera la comida israelí moderna como un gran mosaico con influencias del norte de África, de Oriente Medio, de Europa del Este, de Turquía y de Grecia. El menú del Shaya refleja la evolución continua de la comida israelí y celebra la abundancia de Louisiana y la estrecha relación de Alon con los agricultores locales, originada a través de su trabajo continuo con el mercado de agricultores de Crescent City. En línea con los valores de todos los restaurantes Besh, el Shaya utiliza ingredientes de temporada, responsables y de origen local. Al igual que en otros establecimientos de Alon en Nueva Orleans, el horno de leña es una pieza fundamental para la creación del menú y la experiencia gastronómica, que comienza con una cesta de pan pita casero recién hecho. El menú es diverso y ofrece una gran cantidad de platos para compartir. Se sirven platos de Oriente Medio, como falafel, kebabs y baba ganoush.
Una foto del restaurante Superior Seafood
4.8
Excepcional(4834)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Uptown
Reservado 109 veces hoy
Superior Seafood & Oyster Bar se encuentra en la zona histórica de Uptown New Orleans y es famoso por su auténtico marisco de Luisiana y sus platillos de inspiración creole a precios asequibles. El restaurante se encuentra en la línea del tranvía de St. Charles (parada nº 24), en la esquina de las avenidas St. Charles y Napoleon, y ofrece lo mejor de Nueva Orleans. El menú incluye todo tipo de platillos, desde ostiones sellados hasta po' boys. Hay valet parking gratuito por la noche y los fines de semana.
Una foto del restaurante Monday Restaurant + Bar
4.6
Excepcional(876)
Precio: caro
• Americana • Mid-City/City Park
Reservado 126 veces hoy
Located in one of New Orleans’ most historic neighborhoods, Mid-City, Monday is an indoor/outdoor dining destination crafted by renowned restauranteurs, Larry Morrow and Lenora Chong, and is a must-visit for anyone seeking the best in American Cuisine and Happy Hour Specials in the city.The bar menu includes everything from exclusive crafted cocktails to bottle service to all-day Happy Hour specials on Mondays. More than just a dining venue, Monday promises to deliver a singular blend of excellent food, innovative cocktails, and one-of-a-kind experiences, making it the perfect Event Hosting and Brunch Spot.Monday is open for lunch and dinner six days a week. NOTE:For large party bookings (8+ people) and private events, email reservations@mondaynola.com.
Una foto del restaurante Audubon Clubhouse by Dickie Brennan & Co.
4.5
Impresionante(185)
Precio: moderado
• Americana • Uptown
Reservado 29 veces hoy
Offering Brunch, Lunch, and Dinner featuring salads, sandwiches & mains made with Louisiana seafood & seasonal local produce. Highlights are the 1898 Club Sandwich, the Crabcake Benedict, a Chicken & Waffle Salad topped with a fried chicken thigh, and a house classic - the Palace Cafe Turtle Soup. The bar offers curated craft cocktails with local spirits, and a stellar wine list. We are located in the beautiful Audubon Park so you can dine on our veranda under the Oaks. Operated by Dickie Brennan & Co. Family of Restaurants.
Una foto del restaurante Ralph's on the Park
4.7
Excepcional(4381)
Precio: caro
• Criolla • Mid-City/City Park
Reservado 26 veces hoy
Este establecimiento está situado enfrente de la entrada del City Park, en un edificio histórico muy bien renovado, y ofrece gastronomía criolla contemporánea que ha sido galardonada. El establecimiento Ralph's on the Park ofrece un ambiente informal y una decoración inspirada en la Nueva Orleans residencial, y ha ganado los premios "Best New Restaurant" y "Best Restaurant Post-Katrina".
Una foto del restaurante Vessel NOLA
4.3
Impresionante(2599)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Mid-City/City Park
Reservado 20 veces hoy
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Una foto del restaurante Nice Guys Nola
4.0
Excelente(432)
Precio: caro
• Criolla • Crown Point
Reservado 81 veces hoy
Quality you can taste! Nice Guys family offers many different cuisines and traditions. Most importantly to us, we are obsessed with excellent food and superior customer service. In New Orleans we realize people come from all across the globe for some amazing New Orleans food. At Nice Guys, we are happy to serve you that amazing food. Located in New Orleans at 7910 Earhart Blvd, five minuets from downtown, Nice Guys Nola is a new restaurant adventure with all the vibes. The concept and creativity in every dish was created by owners Glenn and Allison Charles. We always have something crazy and over the top to look forward to every weekend. Join us for our fall off the plate specials, amazing brunch and craft cocktails. We look forward to serving you.
Una foto del restaurante Medium Rare - New Orleans
4.0
Excelente(218)
Precio: moderado
• Asador • Uptown
Reservado 8 veces hoy
A Diner's Choice Award winner for the last 12 years! Legendary Medium Rare offers a unique, $30.95 prix fixe dinning experience of artisan bread; a mixed green salad; prime, dry-aged steak; and hand-cut fries (Vegetarian option always available) in a relaxed, fun, environment. Please allow us 15 minutes to seat you after your full party has arrived and after checkin at our host stand. As we do only one thing, we do our best to make the food and experience exceptional and also a good value. We also serve brunch on Saturday and Sunday's with a great prix fixe including French Toast, Steak and Eggs, Eggs Benedict and bottomless Bloody Marys, Mimosas and Screwdrivers. WALK INS and CALL AHEAD seating are always welcomed. FREE PARKING BEHIND US

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable