Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Seattle/Este de Washington

Restaurantes cerca de Ardmore Park

Precio
Cocina
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

46 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante La Mar Cocina Peruana Bellevue
4.8
Excepcional(80)
Precio: caro
• Peruana • Bellevue
Reservado 87 veces hoy
La Mar Cocina Peruana, led by acclaimed chef Gastón Acurio, brings authentic Peruvian cuisine to downtown Bellevue, Washington. This cebichería celebrates traditional Peruvian flavors in a casual yet upscale setting. The restaurant features a pisco bar, a cebiche bar with a raw fish display, and an open-air kitchen that overlooks both upper and lower dining areas, including a private room for intimate gatherings. Under Executive Chef Kaoru Chang, La Mar emphasizes fresh seafood sourced directly from the sea, showcasing the essence of Peruvian culinary traditions.Parking available at Bellevue Plaza. Entrance located on 106th Street. Parking validated for all restaurant guests. Valet parking available for $15 per vehicle.
Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - Bellevue, WA | Mountvue Place
4.5
Impresionante(624)
Precio: caro
• Japonesa • Bellevue
Reservado 27 veces hoy
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Una foto del restaurante Carmine's - Bellevue
4.8
Excepcional(2732)
Precio: caro
• Italiana • Bellevue
Reservado 65 veces hoy
Carmine's Bellevue es presentado por los propietarios de Il Terrazzo Carmine, uno de los establecimientos más queridos y emblemáticos de Seattle. Carmine's Bellevue ofrece en el lado este el mismo nivel de calidad, servicio y ambiente que han convertido a su restaurante hermano en una auténtica institución del centro de Seattle. Carmine's está ubicado en el 88 102nd Avenue en la histórica zona de Old Bellevue, frente a Bellevue Park. Carmine's cuenta con un interior rústico y atemporal en donde los comensales pueden escapar de un estilo de vida cada vez más urbanizado. Carmine's es exclusivo y elegante pero sin ser rígido ni ostentoso. Carmine's Bellevue es un excelente destino en el lado este, ideal para reuniones de negocios, ocasiones especiales o simplemente disfrutar con los seres queridos.
Una foto del restaurante Matts’ Rotisserie & Oyster Lounge
4.7
Excepcional(1296)
Precio: caro
• Americana • Redmond
Reservado 24 veces hoy
Chris Matthew Hill y Matt Fleck son empresarios de restaurantes originarios de Seattle que aprovechan su pasión por el trabajo y sus personalidades contagiosamente divertidas para canalizar sus amplios conocimientos restauranteros en la opción gastronómica que faltaba en el Eastside, un restaurante exclusivo y con un toque casual. El diseño estilizado y acogedor del restaurante Matt's ofrece una decoración con una rica mezcla de vanguardia y brillantes acentos que transmiten una sensación de naturalidad, comodidad y calidez. Para sentarse se puede elegir entre una versátil combinación de cabinas, grandes mesas redondas, relajantes asientos del bar, espacios de comedor privado y un patio al aire libre en temporada.
Una foto del restaurante Fogo de Chao - Bellevue
4.1
Excelente(2187)
Precio: moderado
• Brasileña • Bellevue
Reservado 95 veces hoy
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Una foto del restaurante Jack's BBQ - Redmond
4.5
Impresionante(8)
Precio: caro
• Barbacoa • Sammamish
Reservado 6 veces hoy
Jack Timmons grew up in Texas and has lived in Seattle for over three decades. In 2012, he attended BBQ Summer Camp at the Meat Sciences department of Texas A&M, then toured many historic barbecue temples of Central Texas. Returning to Seattle, he bought an offset smoker, imported some post oak, mesquite and hickory, and started the Seattle Brisket Experience.After more than a year of practicing the art of barbecue, and serving old-school, succulent smoked meats to thousands of Northwest BBQ fans at ‘BBQ Raves’, Jack opened his first restaurant in the South of Downtown (SoDo) area of Seattle – Jack’s BBQ in 2014.At our newest location on the border of Bellevue and Redmond, we serve authentic Central Texas Barbecue with Brisket, Ribs, Sausage and Chicken. Great craft cocktails including our famous Smoked Orange Old Fashioned. Incredibly good desserts like Peach Cobbler and Pecan Pie. Super delicious Breakfast Tacos. And as always, good times!
Una foto del restaurante Seastar Restaurant & Raw Bar
4.7
Excepcional(4793)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Bellevue
Reservado 31 veces hoy
El restaurante presenta la gastronomía del noreste de Estados Unidos del premiado chef John Howie. El Seastar Restaurant & Raw Bar fue votado como "The best new restaurant in Western Washington by the viewers of KING5 Evening Magazine" y "Best new wine list in America by FOOD & WINE, July 2003". El menú del chef Howie ofrece pescados y mariscos frescos del noroeste del Pacífico, filetes de Kobe, carne de Nebraska alimentada con maíz, pasta, ensalada y artículos de la barra de mariscos, como sushi, ceviche, poke (ensalada de pescado crudo) y ostras frescas sin conchas.
Una foto del restaurante Water Grill - Bellevue
4.6
Excepcional(756)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Bellevue
Reservado 50 veces hoy
Water Grill is a true seafood destination. Family owned and operated, Water Grill focuses on first-of-the-season seafood and has delivered a superior dining experience for more than 30 years. Their devotion to quality seafood sourced in-house, is illustrated on their daily menus. Sourcing from local fishermen, Water Grill’s seafood arrives from boat to table in a matter of hours. Water Grill Executive Chefs prepare the dishes with care, allowing the fresh seafood to shine, while using high-quality ingredients to elevate the recipe. From Spiny Lobsters in the fall to Wild Salmon in the spring, Water Grill’s focus is all about local, sustainable seafood and a one-of-a-kind experience.
Una foto del restaurante Daniel's Broiler - Bellevue
4.6
Excepcional(5892)
Precio: caro
• Bistecs • Bellevue
Reservado 50 veces hoy
Daniels' Broiler in Bellevue está ubicado en la 21ª planta del edificio Bank of America. Ofrece vistas magníficas a la cordillera Cascade y al lago Washington. Daniel's Broiler es la única parrillada principal de Seattle que sirve carnes de calidad USDA Prime.
Una foto del restaurante John Howie Steak
4.6
Excepcional(4126)
Precio: muy caro
• Bistecs • Bellevue
Reservado 43 veces hoy
Este restaurante ha sido elegido recientemente en la sección Reader's Choice de la Seattle Magazine como "Best Steak". El chef y restaurantero, Jonh Howie, presenta su restaurante estelar de cortes finos en el noroeste de Estados Unidos, sirviendo filetes de primera calidad USDA añejados, carne de res Wagyu estadounidense y australiano, carne A5 100% de Wagyu japonés, pescado y mariscos frescos de temporada proveniente del Pacífico, así como champiñones, verduras y frutas locales. Jonh Howie Steak cuenta con dos parrillas de leña y utiliza carbón de mezquite y madera de manzano, los cuales agregan sabores sutiles a los alimentos. La carta de vinos ha sido galardonada con un "Best of Award of Excellence" de la Wine Spectator. Los comensales podrán disfrutar en el lounge del lugar de cocteles de especialidad y de temporada, o de whiskies escoceses de malta, whiskies bourbon o coñacs finos. El lugar también cuenta con dos salones comedor hermosamente amueblados disponibles para reuniones y ocasiones especiales.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable