Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Restaurantes cerca de Aaa Marina Incorporated

Precio
Cocina
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

41 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Azul
4.1
Excelente(980)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Goose Island
Reservado 13 veces hoy
Located along the Chicago river in the burgeoning Goose Island neighborhood, Azul is an upscale mariscos (seafood) restaurant serving an expansive menu of Latin-inspired fare. The concept aims to combine the ethos of an authentic mariscos restaurant with modern hospitality practices and all the touches of a sophisticated, lively spot.Celebrating the rich flavors and fresh ingredients of Latin culinary culture, Azul’s chef-driven menu is brimming with refined representations of classic mariscos cuisine. Created by Executive Chef Michael Hernandez, Azul offers a variety of grilled, baked, fried and raw proteins as well as ceviches, seafood, cocktails and artfully arranged family-style platters.
Una foto del restaurante Boka
4.8
Excepcional(7132)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Lincoln Park
Reservado 63 veces hoy
El restaurante Boka, premiado por Michelin, es un habitual de la escena culinaria en Chicago desde 2003. En enero de 2014, el chef Lee Wolen se unió al equipo como chef ejecutivo y propietario después de la completa renovación del restaurante. La crítica ha tomado nota de quién está al mando del Boka. Phil Vettel, del Chicago Tribune, y el Chicago Eater nombraron a Lee como el "2014 Chef of the Year". Más recientemente, Lee fue nombrado en 2015 "Chef of the Year" y el restaurante Boka fue galardonado en 2015 con "Restaurant of the Year" en los codiciados Jean Banchet Awards de Chicago. El Boka ofrece una moderna gastronomía americana que se centra en los productos de temporada tan locales como sea posible. La chef de repostería Meg Galus se unió a la cocina del Boka en 2015 y proporciona una continua transición entre salados y dulces, a semejanza del uso que Wolen hace de una excelente materia prima que se prepara y se dispone con muy buen gusto.
Una foto del restaurante Mott Street
4.7
Excepcional(1030)
Precio: caro
• Asiática central • Bucktown/Wicker Park
Reservado 63 veces hoy
Mott St sirve un menú inspirado en los antojos posteriores al servicio de un equipo gastronómico de Ruxbin. Los socios del chef Edward Kim, Jennifer Kim, Vicki Kim y Chung Nate están orgullosos de compartir platillos caseros, como la pechuga de pollo cocido con sal y pimienta o los huevos estrellados. Mott St ofrece cocina ecléctica y en porciones para compartir acompañada por una selección de bebidas señaladas.
Una foto del restaurante Elina's
4.7
Excepcional(139)
Precio: caro
• Italiana • West Town
Reservado 34 veces hoy
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact Reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee.
Una foto del restaurante Frontier
4.6
Excepcional(543)
Precio: caro
• Americana • West Town
Reservado 30 veces hoy
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!
Una foto del restaurante Piccolo Sogno
4.7
Excepcional(6946)
Precio: moderado
• Italiana • River West
Reservado 83 veces hoy
Cocina regional italiana, elaborada con ingredientes locales e italianos.
Una foto del restaurante Willow Room
4.7
Excepcional(1892)
Precio: caro
• Americana • Lincoln Park
Reservado 55 veces hoy
El Willow Room, un restaurante nuevo situado en Lincoln Park, ofrece cocina de bistro europea y estadounidense en un entorno clásico y privilegiado.
Una foto del restaurante Brasero
4.8
Excepcional(315)
Precio: caro
• Americana contemporánea • West Town
Reservado 47 veces hoy
Una foto del restaurante Ada Street
4.9
Excepcional(1038)
Precio: caro
• Americana • Bucktown/Wicker Park
Reservado 28 veces hoy
Located in the Elston Industrial District--not quite Bucktown, not quite Lincoln Park--Ada Street offers dinner service five days a week.
Una foto del restaurante Beatnik West Town
4.5
Impresionante(27)
Precio: moderado
• Internacional • West Town
Reservado 33 veces hoy
An exotic neighborhood escape with globetrotting cuisine, tropical cocktails, bohemian interiors, and a great place to watch sports in Chicago’s West Town. Named after the Bohemian freethinkers of the 1950s and ’60s, Beatnik West Town channels the Beatnik generation’s sense of style, aspiration, and rebellion to create an exotic escape with maximalist interiors and lush gardens.Mirroring our design-through-storytelling whimsy, Beatnik’s culinary team takes guests on a globetrotting journey that starts in the Eastern Mediterranean, moves westward across Northern Africa and finishes across the Atlantic with the flavors of Mexico.Beatnik’s beverage team makes tropical cocktails that are savory and fresh, with inventive recipes that follow a no-waste sensibility. Our wine list is a compact attaché that contains the story of winemakers who make wine in lesser-known regions of the Mediterranean and the Americas.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable