Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los mejores restaurantes con comida picante en Flower District

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

35 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante LA Cha Cha Chá
4.5
Impresionante(1340)
Precio: caro
• Mexicana • Arts District
Reservado 5 veces hoy
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CONTACT INFORMATION: We currently do not have an active phone line. For any inquiries or assistance, please feel free to reach out to us through OpenTable or via email at reservations@chachacha.la.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $35 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Una foto del restaurante Katsuya - L.A. Live
4.5
Impresionante(2812)
Precio: caro
• Japonesa • Centro de la ciudad
Reservado 16 veces hoy
Katsuya fue elegido por los lectores de Los Angeles Times como el "mejor restaurante de sushi" en el sur de California, y es uno de los "50 mejores restaurantes de Estados Unidos" según Open Table.El establecimiento cuenta con las habilidades del chef de sushi master Katsuya Uechi, así como con el diseño exclusivo de Philippe Starck; Katsuya by Starck es una verdadera fiesta para los sentidos. Ofreciendo cocteles extraordinarios, rollos deliciosos y espectaculares platos de sushi y sashimi, el chef Uechi traduce de manera experta los sabores japoneses para el paladar estadounidense. Algunas de las especialidades de la casa son el arroz crujiente con atún picante, el sashimi de atún aleta amarilla y el bacalao en escabeche de jalapeño y miso. Con excelente talento y precisión exigente, Katsuya by Starck está cambiando la fisionomía de la cocina japonesa.
Una foto del restaurante Water Grill – Los Angeles
4.7
Excepcional(5386)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
Reservado 37 veces hoy
Por más de treinta años, el Water Grill ha colmado de sabores los paladares de los amantes del marisco. Desde el momento de su apertura, este restaurante insignia de King’s Seafood Company ha satisfecho la necesidad de un comedor de primera calidad en Los Angeles. Aclamada como “la mejor comida en el sur de California” por la internacionalmente reconocida Zagat Guide, el Water Grill ha ofrecido constantemente preparaciones deslumbrantes de pescado, de frescura y calidad superior.
Una foto del restaurante Mama Por Dios - DTLA
4.1
Excelente(595)
Precio: muy caro
• Mexicana • Centro de la ciudad
Reservado 5 veces hoy
Mamá por Dios is a restaurant that highlights the best of México, with its flavors, aromas, colors, traditions and art. Bringing it closer to its customers and every drink in every corner. Mamá por Dios is a Mexican gourmet restaurant where you can celebrate every moment to the sound of live Mariachi or enjoy a shot to the beats of a great DJ.
Una foto del restaurante Openaire
4.5
Impresionante(2323)
Precio: caro
• Californiana • Koreatown
Reservado 35 veces hoy
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Una foto del restaurante Nick & Stef’s Steakhouse - Los Angeles
4.8
Excepcional(3272)
Precio: muy caro
• Asador • Centro de la ciudad
Reservado 19 veces hoy
Nick & Stef's Steakhouse cuenta con un diseño contemporáneo extraordinario y ofrece un menú que combina la tradición de una churrasquería con el talento gastronómico. Se podrá dar el gusto de optar por un filete de primera calidad añejado en seco o por mariscos acabados de capturar, junto con una carta de vinos de clase mundial con más de 500 etiquetas y cocteles artesanales. El menú creado por el chef ejecutivo Andreas Roller continúa centrado en la celebración de ingredientes de nivel superior, mediante una churrasquería moderna. Puede mimar su paladar con cortes de carne de calidad USDA Prime añejados 28 días, además de las chuletas Tomahawk, chuletas florentinas de primera calidad o, si desea una experiencia completa, un cochinillo entero asado, costillas de primera calidad añejadas, una pierna asada de cordero de Colorado o lubina. Si desea una cena individual, el establecimiento cuenta con otras experiencias nuevas de carne, como la carne de res Black Angus y Wagyu (raza bovina originaria de Japón) importado y doméstico, además de una variada selección de carnes alimentadas con pasto. También ofrecen hamburguesas y sándwiches durante el servicio del almuerzo.
Una foto del restaurante L’APPART
4.6
Excepcional(216)
Precio: moderado
• Francesa contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 1 vez hoy
L'APPART by AIR FOOD is above all two passionate visionaries, Marc and Thierry. They have come from two completely different paths.One was a contractor in logistics the other a chef in London and Paris.What they both have in common besides the love of good food is the love of street culture. Years ago they met in Paris during a regular sale of shoes at the Place de la République…From this meeting, the pair launched into a collaboration of sharing their passion for food. They started with pop-up restaurants with the aim of offering gastronomic street food to all, from a range of mixed recipes from different cultures and from gastronomic food to street food. Then, they had a brainwave…. Resulting in to transforming their Pop-ups into a real restaurant in downtown LA. From PARIS to LA come and travel with us.;-)
Una foto del restaurante Marco Polo at Silver Lake Pool & Inn
4.6
Excepcional(395)
Precio: caro
• Italiana • Silver Lake
Reservado 6 veces hoy
Set within Silver Lake Pool & Inn, Marco Polo Trattoria and Bar offers a seasonal menu that celebrates the vibrant, heritage-driven dishes you'll find in Milan with bountiful, local California ingredients. We welcome you to join us for breakfast, lunch, dinner and brunch on weekends for an inviting al fresco dining experience. Locals and hotel guests can mingle on our dog-friendly patio. Valet parking available for your convenience. Salut!
Una foto del restaurante Noe Bar at the Omni Los Angeles
4.2
Impresionante(1542)
Precio: caro
• Californiana • Centro de la ciudad
Reservado 7 veces hoy
Welcome to NOE, an Angeleno Bistro, a vibrant culinary haven nestled in downtown Los Angeles. Immerse yourself in the rich tapestry of diverse flavors, complemented by craft cocktails, Arts District microbrews, and an extensive wine selection. Whether you prefer our outdoor patio with mesmerizing skyline views, the intimate cocktail lounge with live music, or the refined dining room, each space offers a unique experience. Our menu, a fusion of small plates and mains, celebrates the eclectic spirit of Los Angeles, sourced sustainably from local vendors. Join us for Happy Hour, indulge in our rotating drink specials, and on Fridays and Saturdays, savor live piano melodies – the perfect backdrop to a delightful dining affair. Don't miss our summer concert series at the Yard, a collaborative venture with Grand Performances. NOE is where culinary diversity and cultural celebration come together.
Una foto del restaurante Mother of Pearl at Level 8
4.7
Excepcional(6)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
The picturesque al fresco oyster and champagne bar, from Mark and Jonnie Houston, the co-founders of Houston Hospitality, boasts a thoughtfully curated menu helmed by Michelin-starred and Mírate Chef Joshua Gil and is complemented by an enticing array of Champagnes, cocktails, and wines. Located atop Level 8's expansive outdoor terrace, Mother of Pearl invites guests to savor exquisite flavors while soaking in the breathtaking sunsets, creating an unforgettable dining and imbibing affair.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment. Parking validation is available.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable